Partners Financial Services

Mateřská škola, Prosiměřice, okres Znojmo, příspěvková organizace, IČO: 70994773 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
9. 9. 2011
Zapsán člen statutárního orgánu Iveta Hodinová, jako ředitelka
9. 9. 2011
Vymazán člen statutárního orgánu Helena Machačná
29. 12. 2009
Zapsán zakladatel Městys Prosiměřice
29. 12. 2009
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. K písemnému právnímu úkonu připojí ředitel svůj vlastnoruční podpis a otisk razítka příspěvkové organizace.
29. 12. 2009
Vymazán způsob jednání: Ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy, zejména s § 3 zákona č.564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, v platném znění, a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou ,a to tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
29. 12. 2009
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, poskytovat závodní stravování.
29. 12. 2009
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace jako školní jídelna - výdejna v rámci školního stravování vydává jídla, která připravuje jiný provozovatel stravovacích služeb. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanovením § 119 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
29. 12. 2009
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání dětem. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanovení Části druhé a prováděcími předpisy ke školskému řádu.
29. 12. 2009
Zapsán předmět činnosti: Předmět činnosti odpovídající vymezení hlavního účelu příspěvkové organizace je výkon činnosti mateřské školy a zařízení školního stravování.
29. 12. 2009
Zapsán předmět činnosti: Hlavní účel, pro který se příspěvková organizace zřizuje, je zajištění činnosti v působnosti zřizovatele v oblasti školství dle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů .
29. 12. 2009
Vymazán předmět činnosti: Mateřská škola Prosiměřice( dále jen \"příspěvková organizace\") zabezpečuje uspokojování přirozených potřeb dítěte a rozvoj jeho osobnosti, navazuje na výchovu v rodině a v součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem zpravidla ve věku od tří do šesti let. Rozvíjí specifické formy výchovného působení na děti.Působí rovněž na děti zdravotně , výchovně a sociálně ohrožené a na děti talentované. Příspěvková organizace může přijmout k mimořádnému nebo krátkodobému pobytu za úplatu děti do deseti let věku. Příspěvková organizace může zřizovat zájmové kroužky, činnosti v zájmových kroužcích se mohou zúčastnit podle místních podmínek i děti, které nenavštěvují příspěvkovou organizaci . Činnost příspěvkové organizace je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.76/1978 sb., o školských zařízeních , v platném znění, a prováděcími předpisy( zejména vyhláškou MŠMT č.35/1992 Sb., o mateřských školách).
22. 10. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Helena Machačná, jako ředitelka
22. 10. 2003
Zapsán způsob jednání: Ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy, zejména s § 3 zákona č.564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, v platném znění, a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou ,a to tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
22. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: Mateřská škola Prosiměřice( dále jen \"příspěvková organizace\") zabezpečuje uspokojování přirozených potřeb dítěte a rozvoj jeho osobnosti, navazuje na výchovu v rodině a v součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem zpravidla ve věku od tří do šesti let. Rozvíjí specifické formy výchovného působení na děti.Působí rovněž na děti zdravotně , výchovně a sociálně ohrožené a na děti talentované. Příspěvková organizace může přijmout k mimořádnému nebo krátkodobému pobytu za úplatu děti do deseti let věku. Příspěvková organizace může zřizovat zájmové kroužky, činnosti v zájmových kroužcích se mohou zúčastnit podle místních podmínek i děti, které nenavštěvují příspěvkovou organizaci . Činnost příspěvkové organizace je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.76/1978 sb., o školských zařízeních , v platném znění, a prováděcími předpisy( zejména vyhláškou MŠMT č.35/1992 Sb., o mateřských školách).
22. 10. 2003
Vznik společnosti Mateřská škola, Prosiměřice, okres Znojmo, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Petr Kellner

Petr Kellner

byl podnikatel, majoritní vlastník holdingové společnosti PPF Group N.V

-1724
-
+
Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-1862
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-2098
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-35
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1499
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-734
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.