Partners Financial Services

Základní škola a Mateřská škola, Trstěnice, okres Znojmo, příspěvková organizace, IČO: 70997969 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
10. 1. 2006
Zapsán zakladatel Obec Trstěnice
10. 1. 2006
Zapsán předmět činnosti: Základní škola - poskytuje základní vzdělání, které vede k tomu, aby si žáci osvojili potřebné strategie učení a na jejich základě byli motivováni k celoživotnímu učení, aby se učili tvořivě myslet a řešit přiměřené problémy, účinně komunikovat a spolupracovat, chránit své fyzické i duševní zdraví, vytvořené hodnoty a životní prostředí, být ohleduplný a tolerantní k jiným lidem, k odlišným kulturním a duchovním hodnotám, poznávat své schopnosti a reálné možnosti a uplatňovat je spolu s osvojenými vědomostmi a dovednostmi při rozhodování o své další životní dráze a svém profesním uplatnění, (§ 44 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, v platném znění).
10. 1. 2006
Zapsán předmět činnosti: Školní jídelna - je zařízením školního stravování a zajišťuje školní stravování dětí a žáků v době jejich pobytu ve škole a ve školském zařízení, závodní stravování zaměstnanců školy a školských zařízení a stravovací služby i pro další osoby a to za úplatu (§ 119 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, v platném znění).
10. 1. 2006
Zapsán předmět činnosti: Školní družina - je školským zařízením pro zájmové vzdělávání a zajišťuje pravidelnou výchovnou, vzdělávací a zájmovou činnost pro žáky 1. stupně základní školy, popřípadě pro další děti (§ 118 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, v platném znění).
10. 1. 2006
Zapsán předmět činnosti: Mateřská škola - poskytuje předškolní vzdělávání, které podporuje rozvoj osobnosti dítěte předškolního věku, podílí se na jeho zdravém citovém, rozumovém a tělesném rozvoji a na osvojení základních pravidel chování, základních životních hodnot a mezilidských vztahů. Předškolní vzdělávání vytváří základní předpoklady pro pokračování ve vzdělávání. Předškolní vzdělávání vytváří základní předpoklady pro pokračování ve vzdělávání. Předškolní vzdělávání napomáhá vyrovnávat nerovnoměrnosti vývoje dětí před vstupem do základního vzdělávání a poskytuje speciálně pedaogickou péči dětem se speciálními vzdělávacími potřebami (§ 33 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, v platném znění).
10. 1. 2006
Zapsán předmět činnosti: 1. V souladu s ustanovením § 7 odst. 5 zákona č. 561/2004 Sb.o o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, v platném znění jsou součástí příspěvkové organizace:
10. 1. 2006
Vymazán předmět činnosti: Základní škola poskytuje základní vzdělání.Zabezpečuje rozumovou výchovu ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví,humanity a demokracie a poskytuje mravní,estetickou,pracovní,zdravotní, tělesnou výchovu a ekologickou výchovu žáků.Umožňuje též náboženskou výchovu. Připravuje žáky pro další studium a praxi.
10. 1. 2006
Vymazán předmět činnosti: Školní jídelna zabezpečuje stravování dětí, žáků a pracovníků předškolních zařízení,škol a školských zařízení. Školní jídelna zajišťuje dětem, žákům a pracovníkům předškolních zařízení,škol a školských zařízení další stravovací služby a podle místních podmínek při dodržení hygienických a bezpečnostních norem může také poskytovat stravovací služby pro veřejnost a to za úplatu.
10. 1. 2006
Vymazán předmět činnosti: Školní družina zabezpečuje provoz pro žáky 1. stupně ZŠ.
10. 1. 2006
Vymazán předmět činnosti: Mateřská škola předškolní výchovou zabezpečuje uspokojování přirozených potřeb dítěte a rozvoj jeho osobnosti. Probíhá ve spolupráci rodiny a předškolního zařízení. Mateřská škola navazuje na výchovu dětí v rodině a v součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem předškolního věku. Mateřská škola rozvíjí specifické formy výchovného působení na děti.Působí rovněž na děti zdravotně , výchovně a sociálně ohrožené a na děti talentované.
10. 1. 2006
Vymazán předmět činnosti: Doplňková činnost: pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí pronájem nebytových prostor stravování cizích strávníků
10. 1. 2006
Změna názvu z Základní škola, Trstěnice, okres Znojmo, příspěvková organizace na Základní škola a Mateřská škola, Trstěnice, okres Znojmo, příspěvková organizace
1. 4. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Otto Rapf, jako ředitel
1. 4. 2003
Zapsán způsob jednání: statutárním orgánem organizace je její ředitel, který plní úkoly vedoucího organizace
1. 4. 2003
Zapsán předmět podnikání: hostinská činnost
1. 4. 2003
Zapsán předmět činnosti: Základní škola poskytuje základní vzdělání.Zabezpečuje rozumovou výchovu ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví,humanity a demokracie a poskytuje mravní,estetickou,pracovní,zdravotní, tělesnou výchovu a ekologickou výchovu žáků.Umožňuje též náboženskou výchovu. Připravuje žáky pro další studium a praxi.
1. 4. 2003
Zapsán předmět činnosti: Školní jídelna zabezpečuje stravování dětí, žáků a pracovníků předškolních zařízení,škol a školských zařízení. Školní jídelna zajišťuje dětem, žákům a pracovníkům předškolních zařízení,škol a školských zařízení další stravovací služby a podle místních podmínek při dodržení hygienických a bezpečnostních norem může také poskytovat stravovací služby pro veřejnost a to za úplatu.
1. 4. 2003
Zapsán předmět činnosti: Školní družina zabezpečuje provoz pro žáky 1. stupně ZŠ.
1. 4. 2003
Zapsán předmět činnosti: Mateřská škola předškolní výchovou zabezpečuje uspokojování přirozených potřeb dítěte a rozvoj jeho osobnosti. Probíhá ve spolupráci rodiny a předškolního zařízení. Mateřská škola navazuje na výchovu dětí v rodině a v součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem předškolního věku. Mateřská škola rozvíjí specifické formy výchovného působení na děti.Působí rovněž na děti zdravotně , výchovně a sociálně ohrožené a na děti talentované.
1. 4. 2003
Zapsán předmět činnosti: Doplňková činnost: pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí pronájem nebytových prostor stravování cizích strávníků
1. 4. 2003
Vznik společnosti Základní škola, Trstěnice, okres Znojmo, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaroslav Hřebík

Jaroslav Hřebík

fotbalový trenér

-815
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-2643
-
+
Pavel Bém

Pavel Bém

psychiatr, horolezec, podnikatel a bývalý pražský primátor

-2724
-
+
Martin Dejdar

Martin Dejdar

herec

-2957
-
+
Jaromír Soukup

Jaromír Soukup

moderátor, mediální magnát

-2810
-
+
Ivan Mládek

Ivan Mládek

hudebník

4161
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.