Partners Financial Services

Mateřská škola Blansko, Těchov 124, příspěvková organizace, IČO: 71006419 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
28. 2. 2017
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. K písemnému právnímu jednní připojí ředitel svůj vlastnoruční podpis.
28. 2. 2017
Vymazán způsob jednání: 1) Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel jmenovaný v souladu s ustanovením § 166 odst. 2 školského zákona Radou města Blansko na základě výsledků jí vyhlášeného konkurzního řízení. 2) Ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou a vnitřními předpisy zřizovatele, a to tak, že k názvu příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
28. 7. 2016
Změna sídla z Těchov 124, 678 01 Blansko - Těchov na Těchov 124, 678 01 Blansko - Těchov
27. 7. 2016
Zapsán zakladatel Město Blansko
27. 7. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Jarmila Jalová
27. 7. 2016
Zapsán předmět činnosti: 1) Příspěvková organizace vykonává činnost mateřské školy a školní jídelny. a) Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání. její činnost se řídí školským zákonem, zejména pak ustanoveními Části druhé, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. b) Příspěvková organizace jako školní jídelna zabezpečuje školní stravování. její činnost se řídí školským zákonem, zejména pak ustanovením § 119, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. 2) Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, zabezpečovat závodní stravování.
27. 7. 2016
Vymazán předmět činnosti: 1) Příspěvková organizace vykonává činnost mateřské školy, školní družiny a školní jídelny. a) Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání. její činnost se řídí školským zákonem, zejména pak ustanoveními Části druhé, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. b) Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání. její činnost se řídí školským zákonem, zejména pak ustanovením § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. c) Příspěvková organizace jako školní jídelna zabezpečuje školní stravování. její činnost se řídí školským zákonem, zejména pak ustanovením § 119, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. 2) Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, zabezpečovat závodní stravování.
13. 12. 2005
Zapsán způsob jednání: 1) Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel jmenovaný v souladu s ustanovením § 166 odst. 2 školského zákona Radou města Blansko na základě výsledků jí vyhlášeného konkurzního řízení. 2) Ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou a vnitřními předpisy zřizovatele, a to tak, že k názvu příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
13. 12. 2005
Vymazán způsob jednání: Ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy, zejména s § 3 zákona č.564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, v platném znění, a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou,a to tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis .
13. 12. 2005
Zapsán předmět činnosti: 1) Příspěvková organizace vykonává činnost mateřské školy, školní družiny a školní jídelny. a) Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání. její činnost se řídí školským zákonem, zejména pak ustanoveními Části druhé, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. b) Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání. její činnost se řídí školským zákonem, zejména pak ustanovením § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. c) Příspěvková organizace jako školní jídelna zabezpečuje školní stravování. její činnost se řídí školským zákonem, zejména pak ustanovením § 119, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. 2) Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, zabezpečovat závodní stravování.
13. 12. 2005
Vymazán předmět činnosti: 2)Součástí příspěvkové organizace je: - školní jídelna - malá školní družina Činnost uvedených součástí je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění( zejména §§ 20 a 39), a prováděcími předpisy( zejména vyhláška MŠMT č.87/1992 Sb., o školních družinách a školních klubech, vyhláška MŠMT č.48/1993 Sb., o školním stravování,v platném znění).
13. 12. 2005
Vymazán předmět činnosti: 1)Mateřská škola Blansko, Těchov 124 ( dále jen\" příspěvková organizace\") zabezpečuje uspokojování přirozených potřeb dítěte a rozvoj jeho osobnosti,navazuje na výchovu dětí v rodině a v součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem zpravidla ve věku od tří do šesti let.Rozvíjí specifické formy výchovného působení na děti.Působí rovněž na děti zdravotně, výchovně a sociálně ohrožené a na děti talentované. Příspěvková organizace může přijmout k mimořádnému nebo krátkodobému pobytu za úplatu děti do deseti let věku. Příspěvková organizace může zřizovat zájmové kroužky, činnosti v zájmových kroužcích se mohou zúčastnit podle místních podmínek i děti, které příspěvkovou organizaci nenavštěvují .Činnost příspěvkové organizace je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění, a prováděcími předpisy( zejména vyhláškou MŠMT č.35/1992 Sb., o mateřských školách).
25. 3. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Jarmila Jalová, jako ředitelka
25. 3. 2003
Zapsán způsob jednání: Ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy, zejména s § 3 zákona č.564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, v platném znění, a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou,a to tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis .
25. 3. 2003
Zapsán předmět činnosti: 2)Součástí příspěvkové organizace je: - školní jídelna - malá školní družina Činnost uvedených součástí je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění( zejména §§ 20 a 39), a prováděcími předpisy( zejména vyhláška MŠMT č.87/1992 Sb., o školních družinách a školních klubech, vyhláška MŠMT č.48/1993 Sb., o školním stravování,v platném znění).
25. 3. 2003
Zapsán předmět činnosti: 1)Mateřská škola Blansko, Těchov 124 ( dále jen\" příspěvková organizace\") zabezpečuje uspokojování přirozených potřeb dítěte a rozvoj jeho osobnosti,navazuje na výchovu dětí v rodině a v součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem zpravidla ve věku od tří do šesti let.Rozvíjí specifické formy výchovného působení na děti.Působí rovněž na děti zdravotně, výchovně a sociálně ohrožené a na děti talentované. Příspěvková organizace může přijmout k mimořádnému nebo krátkodobému pobytu za úplatu děti do deseti let věku. Příspěvková organizace může zřizovat zájmové kroužky, činnosti v zájmových kroužcích se mohou zúčastnit podle místních podmínek i děti, které příspěvkovou organizaci nenavštěvují .Činnost příspěvkové organizace je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění, a prováděcími předpisy( zejména vyhláškou MŠMT č.35/1992 Sb., o mateřských školách).
1. 1. 2003
Vznik společnosti Mateřská škola Blansko, Těchov 124, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-1599
-
+
Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-630
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+
Marcel Gecov

Marcel Gecov

bývalý fotbalista, podnikatel

-674
-
+
Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-1950
-
+
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

kuchař

-1497
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.