Partners Financial Services

Domov pro seniory Mikuláškovo nám., příspěvková organizace, IČO: 71155988 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
9. 4. 2024
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Jménem příspěvkové organizace jedná jako statutární orgán ředitel, který zastupuje příspěvkovou organizaci navenek. V případě písemného právního jednání ředitel připojí k názvu organizace své celé jméno, datum a vlastnoruční podpis.
9. 4. 2024
Vymazán způsob jednání: Způsob jednání: Jménem příspěvkové organizace jedná jako statutární orgán ředitel, který zastupuje příspěvkovou organizaci navenek. Podepisování za příspěvkovou organizaci se děje tak, že k vytištěnému, otištěnému nebo napsanému názvu příspěvkové organizace připojí svůj podpis ředitel.
9. 4. 2024
Zapsán předmět činnosti: Zpracování personální a mzdové agendy v sociální oblasti a činnosti s tím související pro příspěvkové organizace zřízené zřizovatelem.
9. 4. 2024
Zapsán předmět činnosti: Zajištění stravy a praní prádla pro příspěvkové organizace zřízené zřizovatelem.
9. 4. 2024
Zapsán předmět činnosti: Předmět činnosti organizace je poskytování sociálních služeb dle zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů v souladu s rozhodnutím o registraci poskytované sociální služby: - poskytování sociální služby Domovy pro seniory, - poskytování sociální služby Domovy se zvláštním režimem, - poskytování sociální služby Poskytování základního sociálního poradenství.
9. 4. 2024
Vymazán předmět činnosti: d) poskytování ambulantních služeb osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby - provozování centra denních služeb
9. 4. 2024
Vymazán předmět činnosti: e) zpracování personální a mzdové agendy v sociální oblasti a činnosti s tím související
9. 4. 2024
Vymazán předmět činnosti: d) prodej výrobků vyráběných při aktivizačních činnostech souvisejících se zprostředkováním kontaktu se společenským prostředím
9. 4. 2024
Vymazán předmět činnosti: a) poskytování potřebných informací přispívajících osobám k řešení jejich nepříznivé sociální situace - poskytování základního sociálního poradenství, b)poskytování pobytových služeb osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby - provozování domova pro seniory, c)poskytování pobytových služeb osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického dušeního onemocnění nebo závislosti na návykových látkách, a osobám se stařeckou Alzheimerovou demencí a ostatními typy demencí, které mají sníženou soběstačnost z důvodu těchto onemocnění, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby a které dosáhly věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu - provozování domova se zvlášním režimem.
24. 10. 2018
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Marek Matej
26. 4. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Marek Matej, jako ředitel
26. 4. 2014
Vymazán člen statutárního orgánu RNDr. Helena Valkounová
26. 4. 2014
Změna sídla z Mikuláškovo nám. 706/20, 625 00 Brno - Starý Lískovec na Mikuláškovo náměstí 706/20, 625 00 Brno - Starý Lískovec
25. 11. 2010
Zapsán předmět činnosti: d) poskytování ambulantních služeb osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby - provozování centra denních služeb
10. 3. 2010
Zapsán předmět činnosti: e) zpracování personální a mzdové agendy v sociální oblasti a činnosti s tím související
28. 12. 2007
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Jménem příspěvkové organizace jedná jako statutární orgán ředitel, který zastupuje příspěvkovou organizaci navenek. Podepisování za příspěvkovou organizaci se děje tak, že k vytištěnému, otištěnému nebo napsanému názvu příspěvkové organizace připojí svůj podpis ředitel.
28. 12. 2007
Vymazán způsob jednání: Způsob jednání: Jménem příspěvkové organizace jedná jako statutární orgán ředitel, který zastupuje příspěvkovou organizaci navenek. V době nepřítomnosti ředitele jedná jménem příspěvkové organizace jeho zástupce.
28. 12. 2007
Zapsán předmět činnosti: d) prodej výrobků vyráběných při aktivizačních činnostech souvisejících se zprostředkováním kontaktu se společenským prostředím
29. 5. 2007
Zapsán předmět činnosti: a) poskytování potřebných informací přispívajících osobám k řešení jejich nepříznivé sociální situace - poskytování základního sociálního poradenství, b)poskytování pobytových služeb osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby - provozování domova pro seniory, c)poskytování pobytových služeb osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického dušeního onemocnění nebo závislosti na návykových látkách, a osobám se stařeckou Alzheimerovou demencí a ostatními typy demencí, které mají sníženou soběstačnost z důvodu těchto onemocnění, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby a které dosáhly věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu - provozování domova se zvlášním režimem.
29. 5. 2007
Vymazán předmět činnosti: zajišťování ústavní sociální péče pro seniory a poskytování komplexní péče pro seniory
29. 5. 2007
Změna názvu z Domov důchodců Mikuláškovo nám., příspěvková organizace na Domov pro seniory Mikuláškovo nám., příspěvková organizace
8. 10. 2004
Změna sídla z ulice Kosmonautů 548/21, 625 00 Brno - Starý Lískovec na Mikuláškovo nám. 706/20, 625 00 Brno - Starý Lískovec
8. 10. 2004
Zapsán předmět činnosti: zajišťování ústavní sociální péče pro seniory a poskytování komplexní péče pro seniory
8. 10. 2004
Vymazán předmět činnosti: zajišťování ústavní sociální péče pro seniory
7. 4. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu RNDr. Helena Valkounová, jako ředitelka
7. 4. 2004
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Jménem příspěvkové organizace jedná jako statutární orgán ředitel, který zastupuje příspěvkovou organizaci navenek. V době nepřítomnosti ředitele jedná jménem příspěvkové organizace jeho zástupce.
7. 4. 2004
Zapsán předmět činnosti: zajišťování ústavní sociální péče pro seniory
7. 4. 2004
Vznik společnosti Domov důchodců Mikuláškovo nám., příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Radovan Krejčíř

Radovan Krejčíř

kontroverzní podnikatel

-1871
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-17
-
+
Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

2473
-
+
Roman Janoušek

Roman Janoušek

podnikatel a lobbista

-2088
-
+
Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-1942
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

1171
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.