Partners Financial Services

Domov pro seniory Třebíč - Manž. Curieových, příspěvková organizace, IČO: 71184562 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
25. 3. 2021
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Zuzana Malásková
9. 1. 2007
Zapsán předmět činnosti: Organizace poskytuje: - v domově pro seniory podle § 49 odst. 1 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. - odlehčovací služby podle § 44 odst. 1 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, jimiž se rozumí terénní, ambulantní nebo pobytové služby poskytované osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, o které je jinak pečováno v jejich přirozeném sociálním prostředí.cílem služby je umožnit pečující fyzické osobě nezbytný odpočinek. Cílovou skupinu služby stanovuje ředitel příspěvkové organizace příkazem ředitele po předchozím souhlasu rady kraje.
9. 1. 2007
Vymazán předmět činnosti: Organizace poskytuje komplexní péči starým občanům, kteří dosáhli věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu a kteří ji pro trvalé změny zdravotního stavu potřebují, a dále starým občanům, kteří umístění v domově důchodců nezbytně potřebují z jiných vážných důvodů.
9. 1. 2007
Změna názvu z Domov důchodců Třebíč - Manž. Curieových, příspěvková organizace na Domov pro seniory Třebíč - Manž. Curieových, příspěvková organizace
9. 1. 2007
Změna názvu z Domov důchodců Třebíč - Manž. Curieových 603, příspěvková organizace na Domov důchodců Třebíč - Manž. Curieových, příspěvková organizace
22. 3. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Zuzana Malásková, jako ředitel
22. 3. 2005
Vymazán člen statutárního orgánu Antonín Bobek
8. 9. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Antonín Bobek, jako ředitel
8. 9. 2004
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: jménem organizace jedná ředitel
8. 9. 2004
Zapsán předmět činnosti: Organizace poskytuje komplexní péči starým občanům, kteří dosáhli věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu a kteří ji pro trvalé změny zdravotního stavu potřebují, a dále starým občanům, kteří umístění v domově důchodců nezbytně potřebují z jiných vážných důvodů.
8. 9. 2004
Vznik společnosti Domov důchodců Třebíč - Manž. Curieových 603, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-404
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-20
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-111
-
+
Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

2222
-
+
Jiří Bartoška

Jiří Bartoška

herec a ředitel filmového festivalu

-144
-
+
Roman Berbr

Roman Berbr

fotbalový funkcionář

-1562
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.