Partners Financial Services

Domov důchodců Český Dub, příspěvková organizace, IČO: 71220020 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
20. 4. 2022
Změna adresy: člen statutárního orgánu Bc. Radim Pochop
23. 1. 2017
Změna sídla z Zámecká 39/IV, 463 43 Český Dub na Zámecká 39, 463 43 Český Dub - Český Dub IV
9. 7. 2014
Zapsán zakladatel Liberecký kraj
9. 7. 2014
Vymazán zakladatel Liberecký kraj
29. 2. 2008
Zapsán předmět činnosti: Domov se zvláštním režimem Služba obsahuje základní činnost: - poskytnutí ubytování, - poskytnutí stravy, - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, - sociálně terapeutické činnosti, - aktivizační činnosti, - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
29. 2. 2008
Zapsán předmět činnosti: Domov pro seniory Služba obsahuje základní činnosti: - poskytnutí ubytování, - poskytnutí stravy, - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, - pomoc při osoní hygieně nebo poskytnutí podmínek por osobní hygienu, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, - sociálně terapeutické činnost, - aktivizační činnosti, - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
29. 2. 2008
Vymazán předmět činnosti: Poskytování sociálních služeb a péče, jejichž cílem je zajištění podmínek pro důstojný a aktivní život uživatelů. Služby a péče zahrnují zejména trvalé nebo přechodné ubytování, stravování, základní sociálně ošetřovatelskou a zdravotní péči, přiměřené pracovní uplatnění, kulturní a společenské aktivity.
5. 5. 2007
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Radim Pochop, jako ředitel
5. 5. 2007
Vymazán člen statutárního orgánu Jiří Zlámal
19. 11. 2005
Zapsán zakladatel Liberecký kraj
19. 11. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Jiří Zlámal, jako ředitel
19. 11. 2005
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Ředitel příspěvkové organizace plní úkoly vedoucího organizace a je oprávněn ve všech věcech jednat jejím jménem. Ředitel jedná jménem organizace samostatně a podepisuje za organizaci tak, že k jejímu napsanému nebo vytištěnému názvu připojí svůj vlastnoruční podpis.
19. 11. 2005
Zapsán předmět činnosti: Poskytování sociálních služeb a péče, jejichž cílem je zajištění podmínek pro důstojný a aktivní život uživatelů. Služby a péče zahrnují zejména trvalé nebo přechodné ubytování, stravování, základní sociálně ošetřovatelskou a zdravotní péči, přiměřené pracovní uplatnění, kulturní a společenské aktivity.
1. 7. 2004
Vznik společnosti Domov důchodců Český Dub, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaromír Soukup

Jaromír Soukup

moderátor, mediální magnát

-1303
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-16
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

760
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-16
-
+
Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-1813
-
+
Milan Hnilička

Milan Hnilička

hokejový brankář, olympijský vítěz, poslanec

274
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.