Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Kulturní a informační centrum, příspěvková organizace, IČO: 72554444 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Kulturní a informační centrum, příspěvková organizace. Údaje byly staženy 12. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 72554444. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 72554444 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku: subjekt byl z rejstříku odstraněn

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum zápisu
6. 2. 2012
Datum výmazu
17. 2. 2017
Datum vzniku
1. 1. 2012
Název
Kulturní a informační centrum, příspěvková organizace
zapsáno 6. 2. 2012 vymazáno 17. 2. 2017
Adresa firmy
Masarykovo náměstí 230, 256 01 Benešov
zapsáno 6. 2. 2012 vymazáno 17. 2. 2017
IČO
72554444
zapsáno 6. 2. 2012 vymazáno 17. 2. 2017
DIČ
Identifikátor datové schránky
ujd9pj5
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 6. 2. 2012 vymazáno 17. 2. 2017
Spisová značka
Pr 1195/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 6. 2. 2012 vymazáno 17. 2. 2017
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Kulturní a informační centrum, příspěvková organizace

17. 2. 2017
Vymazán zakladatel Město Benešov
17. 2. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Stanislav Dvořák
17. 2. 2017
Vymazán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu příspěvkové organizace, případně k otisku razítka příspěvkové organizace připojí svůj vlastnoruční podpis.
17. 2. 2017
Vymazán předmět činnosti: Hlavní činnost dosahuje příspěvková organizace zejména následujícími činnostmi, ke kterým využívá zejména prostor a zařízení Kulturního centra Karlov vyjma restaurace Cihelna, divadla Pošta, budovy městského kina, nebytového prostoru, ve kterém je umístěno Turistické a informační centrum Benešova a areál Přírodního divadla Konopiště: a) pořádání a organizační zajišťování divadelních představení, koncertů, výstav, veletrhů, přehlídek a jiných forem sdělování autorských děl veřejnosti, b) pořádání a organizační zajišťování veřejného předvádění audiovizuálních děl, c) pořádání a organizační zajišťování odborných kurzů a vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti, d) poskytování všestranné podpory (zejména organizační a odborné) kulturním, vzdělávacím, kulturně společenským a zájmovým aktivitám a činnostem občanů i jejich sdružením, e) pořádání a organizační zajišťování kulturně společenské produkce a zábavy, pořádání společenských plesů, f) pořádání a organizační zajišťování tradičních městských akcí (zejména Benešovský jarmark, farmářské trhy, Benešovské posvícení, adventní a velikonoční trhy, mikulášské oslavy, vítání občánků, různé pietní akce) a dalších akcí dle rozhodnutí zřizovatele, g) zřizování zájmově uměleckých souborů v oblasti folkloru a amatérského divadla, h) spolupráce s jinými právnickými osobami při jejich kulturní a kulturně společenské činnosti v rozsahu vymezeném účelem zřízení příspěvkové organizace, i) zajišťování funkce turistického a informačního centra pro občany, instituce a tuzemské i zahraniční návštěvníky města, zejména zprostředkování informací z vnějších informačních zdrojů s důrazem na historii, památky města a okolí, kulturní zařízení a kulturní akce, informace ze státní správy a samosprávy j) prostřednictvím turistického a informačního centra poskytování informačních služeb pro občany a návštěvníky města Benešov v oblasti kultury a turisticého ruchu, k) prostřednictvím turistického a informačního centra zajišťování sběru plakátů pro výlepovou službu za provizi do výše vynaložených nákladů, l) zajišťování prezentace města Benešov na veletrzích cestovního ruchu, prostřednictvím tištěných materiálů nebo zveřejňováním informací o městě v médiích, m) reprografické služby zhotovením rozmnoženiny pro osobní potřebu uživatele a související např. s poskytováním informačních služeb, které nejsou vykonávány za účelem dosažení zisku, n) vydávání neperiodických publikací a a informačních materiálů v oborech svého předmětu činnosti, o) zajišťování obsahu periodických publikací v oborech svého předmětu činnosti evidovaných Ministerstvem kultury, jejichž vydavatelem je město Benešov.
6. 2. 2012
Zapsán zakladatel Město Benešov

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Kulturní a informační centrum, příspěvková organizace
Více o vizualizacích

Kulturní a informační centrum, příspěvková organizace, IČO: 72554444: vizualizace vztahů osob a společností

Kulturní a informační centrum, příspěvková organizace, IČO: 72554444

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
Hlavní činnost dosahuje příspěvková organizace zejména následujícími činnostmi, ke kterým využívá zejména prostor a zařízení Kulturního centra Karlov vyjma restaurace Cihelna, divadla Pošta, budovy městského kina, nebytového prostoru, ve kterém je umístěno Turistické a informační centrum Benešova a areál Přírodního divadla Konopiště: a) pořádání a organizační zajišťování divadelních představení, koncertů, výstav, veletrhů, přehlídek a jiných forem sdělování autorských děl veřejnosti, b) pořádání a organizační zajišťování veřejného předvádění audiovizuálních děl, c) pořádání a organizační zajišťování odborných kurzů a vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti, d) poskytování všestranné podpory (zejména organizační a odborné) kulturním, vzdělávacím, kulturně společenským a zájmovým aktivitám a činnostem občanů i jejich sdružením, e) pořádání a organizační zajišťování kulturně společenské produkce a zábavy, pořádání společenských plesů, f) pořádání a organizační zajišťování tradičních městských akcí (zejména Benešovský jarmark, farmářské trhy, Benešovské posvícení, adventní a velikonoční trhy, mikulášské oslavy, vítání občánků, různé pietní akce) a dalších akcí dle rozhodnutí zřizovatele, g) zřizování zájmově uměleckých souborů v oblasti folkloru a amatérského divadla, h) spolupráce s jinými právnickými osobami při jejich kulturní a kulturně společenské činnosti v rozsahu vymezeném účelem zřízení příspěvkové organizace, i) zajišťování funkce turistického a informačního centra pro občany, instituce a tuzemské i zahraniční návštěvníky města, zejména zprostředkování informací z vnějších informačních zdrojů s důrazem na historii, památky města a okolí, kulturní zařízení a kulturní akce, informace ze státní správy a samosprávy j) prostřednictvím turistického a informačního centra poskytování informačních služeb pro občany a návštěvníky města Benešov v oblasti kultury a turisticého ruchu, k) prostřednictvím turistického a informačního centra zajišťování sběru plakátů pro výlepovou službu za provizi do výše vynaložených nákladů, l) zajišťování prezentace města Benešov na veletrzích cestovního ruchu, prostřednictvím tištěných materiálů nebo zveřejňováním informací o městě v médiích, m) reprografické služby zhotovením rozmnoženiny pro osobní potřebu uživatele a související např. s poskytováním informačních služeb, které nejsou vykonávány za účelem dosažení zisku, n) vydávání neperiodických publikací a a informačních materiálů v oborech svého předmětu činnosti, o) zajišťování obsahu periodických publikací v oborech svého předmětu činnosti evidovaných Ministerstvem kultury, jejichž vydavatelem je město Benešov.
zapsáno 6. 2. 2012 vymazáno 17. 2. 2017
Doplňková činnost
výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
zapsáno 6. 2. 2012 vymazáno 24. 1. 2017
hostinská činnost
zapsáno 6. 2. 2012 vymazáno 24. 1. 2017
Ostatní skutečnosti
Kulturní a informační centrum, příspěvková organizace se sídlem Benešov, Masarykovo náměstí 230, PSČ 25601, IČ: 72554444 je po právní moci tohoto usnesení vymazána z obchodního rejstříku včetně všech zapsaných skutečností. Právní důvod výmazu je rozhodnutí zřizovatele města Benešov o zrušení příspěvkové organizace ke dni 31.12.2016.
zapsáno 17. 2. 2017 vymazáno 17. 2. 2017

Statutární orgán - Kulturní a informační centrum, příspěvková organizace

Ředitel
Stanislav Dvořák
K Pazderně, 256 01 Benešov
Den vzniku funkce: 1. 1. 2012
zapsáno 6. 2. 2012 vymazáno 17. 2. 2017
Způsob jednání
Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu příspěvkové organizace, případně k otisku razítka příspěvkové organizace připojí svůj vlastnoruční podpis.
zapsáno 6. 2. 2012 vymazáno 17. 2. 2017

Zřizovatel - Kulturní a informační centrum, příspěvková organizace

Zakladatel
Město Benešov, IČO: 00231401
Masarykovo náměstí 100, 256 01 Benešov
zapsáno 6. 2. 2012 vymazáno 17. 2. 2017

Hodnocení firmy - Kulturní a informační centrum, příspěvková organizace

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Kulturní a informační centrum, příspěvková organizace

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-2003
-
+
Anton Fischer

Anton Fischer

podnikatel

-18
-
+
Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-1952
-
+
Simona Kijonková

Simona Kijonková

podnikatelka, investorka, Zásilkovna.cz

1544
-
+
David Drobík

David Drobík

podnikatel

-16
-
+
Karel Poborský

Karel Poborský

fotbalista

1989
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.