Partners Financial Services

ZÁKLADNÍ ŠKOLA DUBÍ 2, TOVÁRNÍ 110, OKRES TEPLICE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, IČO: 72743123 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
4. 7. 2017
Změna sídla z Tovární 110, 417 02 Dubí 2 na Tovární 110/86, 417 02 Dubí - Bystřice
5. 5. 2017
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace vykonává činnost těchto škol a školských zařízení: - Základní škola - Školní družina - Zařízení školního stravování.
5. 5. 2017
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace uskutečňuje vzdělávání podle § 3 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů.
5. 5. 2017
Zapsán předmět činnosti: Činnost organizace je vymezena pro základní školu v § 44, pro školní družinu v § 111 a pro zařízení školního stravování v § 119 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů. Zařízení školního stravování zajišťuje také závodní stravování zaměstnanců příspěvkové organizace.
5. 5. 2017
Vymazán předmět činnosti: Uskutečňovat školní stravování dětí, žáků a studentů v době jejich pobytu ve škole a zajišťovat stravování zaměstnanců škol a školských zařízení.
5. 5. 2017
Vymazán předmět činnosti: Poskytovat základní vzdělávání vedoucí k tomu, aby si žáci osvojili potřebné strategie učení a na jejich základě byli motivováni k celoživotnímu učení, aby se učili tvořivě myslet a řešit přiměřené problémy, účinně komunikovat a spolupracovat, chránit své fyzické a duševní zdraví, vytvořené hodnoty a životní prostředí, být ohleduplní a tolerantní k jiným lidem, k odlišným kulturním a duchovním hodnotám, poznávat své schopnosti a reálné možnosti a uplatňovat je spolu s osvojenými vědomostmi a dovednostmi při rozhodování o své další životní dráze a svém profesním uplatnění.
5. 5. 2017
Vymazán předmět činnosti: Poskytovat účastníkům zájmového vzdělávání naplnění volného času zájmovou činností se zaměřením na různé oblasti ve školských zařízeních pro zájmové vzdělávání, zejména ve střediscích volného času, školních družinách a školních klubech. Podílet se na další péči o nadané děti, žáky a studenty a ve spolupráci se školami a dalšími institucemi rovněž na organizaci soutěží a přehlídek dětí a žáků.
22. 7. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Soňa Kosová
22. 6. 2006
Zapsán způsob jednání: Za organizaci vystupuje a jedná její statutární orgán - ředitel. Ředitel jedná jménem organizace samostatně. Podepisování za organizaci se děje tak, že k vytištěnému názvu organizace, jménu a funkci připojí ředitel svůj podpis a otisk razítka organizace.
22. 6. 2006
Vymazán způsob jednání: Ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace samostatně v souladu s platnými právními předpisy, zejména s § 3 zákona č. 564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, v platném znění, právními předpisy kraje a jeho vnitřními organizačními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, a to tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
22. 6. 2006
Zapsán předmět činnosti: Uskutečňovat školní stravování dětí, žáků a studentů v době jejich pobytu ve škole a zajišťovat stravování zaměstnanců škol a školských zařízení.
22. 6. 2006
Zapsán předmět činnosti: Poskytovat základní vzdělávání vedoucí k tomu, aby si žáci osvojili potřebné strategie učení a na jejich základě byli motivováni k celoživotnímu učení, aby se učili tvořivě myslet a řešit přiměřené problémy, účinně komunikovat a spolupracovat, chránit své fyzické a duševní zdraví, vytvořené hodnoty a životní prostředí, být ohleduplní a tolerantní k jiným lidem, k odlišným kulturním a duchovním hodnotám, poznávat své schopnosti a reálné možnosti a uplatňovat je spolu s osvojenými vědomostmi a dovednostmi při rozhodování o své další životní dráze a svém profesním uplatnění.
22. 6. 2006
Zapsán předmět činnosti: Poskytovat účastníkům zájmového vzdělávání naplnění volného času zájmovou činností se zaměřením na různé oblasti ve školských zařízeních pro zájmové vzdělávání, zejména ve střediscích volného času, školních družinách a školních klubech. Podílet se na další péči o nadané děti, žáky a studenty a ve spolupráci se školami a dalšími institucemi rovněž na organizaci soutěží a přehlídek dětí a žáků.
22. 6. 2006
Vymazán předmět činnosti: Poskytování základního vzdělání, zabezpečování rozumové výchovy ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví, humanity a demokracie a poskytování mravní, estetickou, pracovní, zdravotní, tělesné výchovy a ekologické výchovy žáků, umožňování též náboženské výchovy. Příprava žáků pro další studium a praxi. Činnost školy je vymezena příslušnými ustanoveními § 5 zákona č. 29/1984 Sb., o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol (školský zákon), v platném znění, a prováděcími předpisy (zejména vyhláška MŠMT č. 291/1991 Sb., o základní škole, v platném znění).
5. 8. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Soňa Kosová, jako ředitel organizace
5. 8. 2005
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Jaroslav Ploch
23. 4. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Jaroslav Ploch, jako ředitel organizace
23. 4. 2003
Zapsán způsob jednání: Ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace samostatně v souladu s platnými právními předpisy, zejména s § 3 zákona č. 564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, v platném znění, právními předpisy kraje a jeho vnitřními organizačními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, a to tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
23. 4. 2003
Zapsán předmět činnosti: Poskytování základního vzdělání, zabezpečování rozumové výchovy ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví, humanity a demokracie a poskytování mravní, estetickou, pracovní, zdravotní, tělesné výchovy a ekologické výchovy žáků, umožňování též náboženské výchovy. Příprava žáků pro další studium a praxi. Činnost školy je vymezena příslušnými ustanoveními § 5 zákona č. 29/1984 Sb., o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol (školský zákon), v platném znění, a prováděcími předpisy (zejména vyhláška MŠMT č. 291/1991 Sb., o základní škole, v platném znění).
23. 4. 2003
Vznik společnosti ZÁKLADNÍ ŠKOLA DUBÍ 2, TOVÁRNÍ 110, OKRES TEPLICE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Karel Janeček

Karel Janeček

miliardář, bojovník s korupcí

-57
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-16
-
+
Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-1897
-
+
Martin Kasa

Martin Kasa

podnikatel, Pilulka.cz

-547
-
+
David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-6
-
+
Milan Jančík

Milan Jančík

podnikatel, bývalý místopředseda pražské ODS a starosta Prahy 5

-2073
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.