Partners Financial Services

Základní škola a Mateřská škola Kostomlaty pod Milešovkou, příspěvková organizace, IČO: 72745380 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
23. 10. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu JUDr. Ing. Petr Martínek, jako ředitel školy
23. 10. 2018
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Jana Kudláčková
23. 10. 2018
Zapsán předmět činnosti: Základní škola poskytuje základní vzdělání, které vede k tomu, aby si žáci osvojili potřebné strategie učení a na jejich základě byli motivováni k celoživotnímu učení, aby se učili tvořivě myslet a řešit přiměřené problémy, účinně komunikovat a spolupracovat, chránit své fyzické i duševní zdraví, vytvořené hodnoty a životní prostředí, být ohleduplní a tolerantní k jiným lidem, k odlišným kulturním a duchovním hodnotám, poznávat své schopnosti a reálné možnosti a uplatňovat je spolu s osvojenými vědomostmi a dovednostmi při rozhodování o své další životní dráze a svém profesní uplatnění (viz. § 44 zákona č. 561/2004 Sb. školský zákon). Součástí školy je dále mateřská škola, která má za cíl podporu rozvoj osobnosti dítěte předškolního věku, podílí se na jeho zdravém citovém, rozumovém a tělesném rozvoji a na osvojení základních pravidel chování, základních životních hodnot a mezilidských vztahů. Předškolní vzdělávání vytváří základní předpoklady pro pokračování ve vzdělávání. Předškolní vzdělávání napomáhá vyrovnávat nerovnoměrnosti vývoje dětí před vstupem do základního vzdělávání a poskytuje speciálně pedagogickou péči dětem se speciálními vzdělávacími potřebami (viz. § 33 zákona č. 561 Sb., školský zákon). Dalšími součástmi příspěvkové organizace jsou školní družina, která slouží výchově, vzdělávání a rekreaci žáků základní školy a školní jídelna a výdejna.
23. 10. 2018
Vymazán předmět činnosti: Základní škola poskytuje základní vzdělání, zabezpečuje rozumovou výchovu ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví, humanity a demokracie, a poskytuje mravní, estetickou, pracovní, zdravotně tělesnou výchovu a ekologickou výchovu žáků, umožňuje též náboženskou výchovu. Základní škola připravuje žáky pro další studium a praxi (viz ustanovení § 5 zákona č. 29/1984 Sb., o soustavě základních a středních škol, ve znění pozdějších předpisů). Součástí příspěvkové organizace je školní družina, slouží výchově, vzdělání a rekreaci žáků základní školy slouží v době mimo vyučování a v době školních prázdnin. Školní družina je určena pro žáky prvního stupně. (viz ustanovení § 45 odst. 1 zákona č. 29/1984 Sb., o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol, ve znění pozdějších předpisů).
23. 10. 2018
Změna názvu z Základní škola Kostomlaty pod Milešovkou, okres Teplice, příspěvková organizace na Základní škola a Mateřská škola Kostomlaty pod Milešovkou, příspěvková organizace
30. 7. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Jana Kudláčková, jako ředitelka
30. 7. 2003
Zapsán způsob jednání: Ředitel organizace samostatně rozhoduje a právně jedná ve věcech řízení organizace. Podepisování za organizaci se děje tak, že k napsanému nebo vytištěnému názvu organizace připojí ředitel svůj podpis.
30. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: Základní škola poskytuje základní vzdělání, zabezpečuje rozumovou výchovu ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví, humanity a demokracie, a poskytuje mravní, estetickou, pracovní, zdravotně tělesnou výchovu a ekologickou výchovu žáků, umožňuje též náboženskou výchovu. Základní škola připravuje žáky pro další studium a praxi (viz ustanovení § 5 zákona č. 29/1984 Sb., o soustavě základních a středních škol, ve znění pozdějších předpisů). Součástí příspěvkové organizace je školní družina, slouží výchově, vzdělání a rekreaci žáků základní školy slouží v době mimo vyučování a v době školních prázdnin. Školní družina je určena pro žáky prvního stupně. (viz ustanovení § 45 odst. 1 zákona č. 29/1984 Sb., o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol, ve znění pozdějších předpisů).
30. 7. 2003
Vznik společnosti Základní škola Kostomlaty pod Milešovkou, okres Teplice, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-1811
-
+
Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-2308
-
+
Jan Ledecký

Jan Ledecký

zpěvák

-2234
-
+
Jaroslav Beck

Jaroslav Beck

hudební skladatel, tvůrce Beat Saber

-607
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-2417
-
+
Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-2019
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.