Partners Financial Services

Základní škola a Mateřská škola, Mikulovice u Znojma, příspěvková organizace, IČO: 75002434 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
10. 8. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Ivo Bílek
22. 11. 2011
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Ivo Bílek
22. 11. 2011
Změna sídla z Mikulovice čp. 134, 671 33 Mikulovice, okr. Znojmo na Mikulovice 134, 671 33 Mikulovice
1. 3. 2006
Zapsán způsob jednání: 1. Statutárním orgnánem příspěvkové organizace je ředitel jmenovaný v souladu s ustanovením § 166 odst. 2 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) Zastupitelstvem Obce Mikulovice na zákaldě výsledků konkurzního řízení. 2. Ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, a to tak, že k názvu příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
1. 3. 2006
Vymazán způsob jednání: Způsob jednání statutárního orgánu: jménem příspěvkové organizace jedná ředitel. Rozhodnutí stvrzuje svým podpisem a kulatým razítkem příspěvkové organizace
1. 3. 2006
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace vykonává činnost zákadní školy, mateřské školy, školní jídelny, školní družiny a školního klubu.
1. 3. 2006
Zapsán předmět činnosti: 6. Příspěvková organizace vykonává komisionářskou činnost k majetku zřizovatele podle samostané komisionářské smlouvy.
1. 3. 2006
Zapsán předmět činnosti: 5. Příspěvková organizace jako školní družina a školní klub poskytuje zájmové vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
1. 3. 2006
Zapsán předmět činnosti: 4. Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, poskytovat závodní stravování.
1. 3. 2006
Zapsán předmět činnosti: 3. Přispěvková organizace jako zařízení školního stravování, se součastmi školní jídelna a školní jídelna-výdejna poskytuje školní stravování, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména ustanovením § 119, a prováděcími předpisy k zákonu.
1. 3. 2006
Zapsán předmět činnosti: 2. Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části druhé, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
1. 3. 2006
Zapsán předmět činnosti: 1. příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzělávání její činost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a prováděcímí předpisy ke školnému zákonu.
1. 3. 2006
Vymazán předmět činnosti: Předmět podnikání: - specializovaný maloobchod - hostinská činnost - pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti
1. 3. 2006
Vymazán předmět činnosti: Hlavním účelem a předmětem činnosti příspěvkové organizace je: a) poskytování základního vzdělání školou povinným žákům podle schválených osnov a učebních plánů, tj. zabezpečení rozumové výchovy ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví, humanity a demokracie, dále zabezpečení mravní, estetické, pracovní, zdravotní, tělesné a ekologické výchovy žáků včetně umožnění náboženské výchovy b) uspokojování přirozených potřeb a rozvoj osobnosti ve věku od 3 do 6 let c) zabezpečování školního stravování žáků v souladu se zák. č. 29/84 Sb. ve znění pozd. předpisů a stravování zaměstnanců. Činnost a poslání příspěvkové organizace je upraveno zákonem č. 29/1984 Sb. ve znění pozdějších a prováděcích předopisů.
1. 3. 2006
Změna názvu z Základní škola, Mikulovice, okres Znojmo, příspěvková organizace na Základní škola a Mateřská škola, Mikulovice u Znojma, příspěvková organizace
9. 11. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Ivo Bílek, jako ředitel
9. 11. 2004
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání statutárního orgánu: jménem příspěvkové organizace jedná ředitel. Rozhodnutí stvrzuje svým podpisem a kulatým razítkem příspěvkové organizace
9. 11. 2004
Zapsán předmět činnosti: Předmět podnikání: - specializovaný maloobchod - hostinská činnost - pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti
9. 11. 2004
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem a předmětem činnosti příspěvkové organizace je: a) poskytování základního vzdělání školou povinným žákům podle schválených osnov a učebních plánů, tj. zabezpečení rozumové výchovy ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví, humanity a demokracie, dále zabezpečení mravní, estetické, pracovní, zdravotní, tělesné a ekologické výchovy žáků včetně umožnění náboženské výchovy b) uspokojování přirozených potřeb a rozvoj osobnosti ve věku od 3 do 6 let c) zabezpečování školního stravování žáků v souladu se zák. č. 29/84 Sb. ve znění pozd. předpisů a stravování zaměstnanců. Činnost a poslání příspěvkové organizace je upraveno zákonem č. 29/1984 Sb. ve znění pozdějších a prováděcích předopisů.
9. 11. 2004
Vznik společnosti Základní škola, Mikulovice, okres Znojmo, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Filip Turek

Filip Turek

bývalý automobilový závodník, sběratel vozů

501
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-19
-
+
David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-8
-
+
Milan Hnilička

Milan Hnilička

hokejový brankář, olympijský vítěz, poslanec

-548
-
+
Pavel Tykač

Pavel Tykač

podnikatel, jeden z nejbohatších Čechů

-2021
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-2018
-
+

A tohle už jste četli?