Partners Financial Services

Mateřská škola Moravská Nová Ves, okres Břeclav, příspěvková organizace, IČO: 75020351 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
8. 8. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Vladislava Časná, jako ředitelka
8. 8. 2014
Vymazán člen statutárního orgánu Marie Salajková
17. 6. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Marie Salajková, jako ředitelka
17. 6. 2003
Zapsán způsob jednání: Ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy, zejména s § 3 zákona č.564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství,v platném znění, a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
17. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: 2.Součástí příspěvkové organizace je školní jídelna( identifikátor zařízení 600 112 705, IZO 118 400 665 ). její činnost je upravena zákonem č.76/1978 Sb., o školských zařízeních , v platném znění a prováděcími předpisy.
17. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: 1.Mateřská škola ( dále jen\" příspěvková organizace\") navazuje na výchovu dětí v rodině a v součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem zpravidla ve věku od tří do šesti let.Rozvíjí specifické formy výchovného působení na děti.Působí rovněž na děti zdravotně, výchovně a sociálně ohrožené a na děti talentované. Příspěvková organizace může přijmout k mimořádnému nebo krátkodobému pobytu za úplatu děti do deseti let věku. Příspěvková organizace může zřizovat zájmové kroužky.Činnosti v zájmových kroužcích se mohou zúčastnit podle místních podmínek i děti, které nenavštěvují příspěvkovou organizaci .Činnost příspěvkové organizace je upravena zákonem č.76/1978 Sb., o školních zařízeních, v platném znění, a prováděcími předpisy k němu, zejména vyhláškou č.35/1992 Sb., o mateřských školách.
17. 6. 2003
Vznik společnosti Mateřská škola Moravská Nová Ves, okres Břeclav, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-712
-
+
Kamil Bartošek

Kamil Bartošek

bavič, internetový producent, influencer, moderátor a investor

-708
-
+
Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-1777
-
+
Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

1989
-
+
Radim Jančura

Radim Jančura

podnikatel a majitel Student Agency

316
-
+
David Černý

David Černý

výtvarník

-634
-
+

A tohle už jste četli?