Partners Financial Services

Základní škola a mateřská škola Čechy pod Košířem, příspěvková organizace, IČO: 75021099 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
20. 7. 2023
Změna sídla z Komenského 5, 798 58 Čechy pod Kosířem na Komenského 5, 798 58 Čechy pod Kosířem - Čechy pod Kosířem
1. 5. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Iveta Slámová
22. 9. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Iveta Slámová, jako ředitel základní školy
22. 9. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Jarmila Menšíková
2. 11. 2005
Zapsán zakladatel Obec Čechy pod Kosířem
2. 11. 2005
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je poskytování výchovy a vzdělávání. Předmět činnosti organizace je vymezen ustanoveními zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a prováděcími předpisy k němu. Příspěvková organizace vykonává činnost těchto škol - základní škola, mateřská škola, školní družina, školní jídelna-výdejna a školní jídelna. Příspěvková organizace je oprávněna poskytovat stravování vlastním zaměstnancům.
2. 11. 2005
Vymazán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je poskytování výchovy a vzdělávání. Předmět činnosti je vymezen § 5 zákona č. 29/1984 Sb., o Soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol (školský zákon), v platném znění a prováděcími předpisy. Nedílnou součástí základní školy je školní družina, mateřská škola a školní stavovna, vše v Čechách pod Kosířem.
2. 11. 2005
Změna názvu z Základní škola Čechy pod Košířem, okres Prostějov, příspěvková organizace na Základní škola a mateřská škola Čechy pod Košířem, příspěvková organizace
7. 2. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Jarmila Menšíková, jako ředitel základní školy
7. 2. 2003
Zapsán způsob jednání: Jménem příspěvkové organizace je oprávněn jednat její statutární orgán, nebo jím pověřený statutární zástupce.
7. 2. 2003
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je poskytování výchovy a vzdělávání. Předmět činnosti je vymezen § 5 zákona č. 29/1984 Sb., o Soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol (školský zákon), v platném znění a prováděcími předpisy. Nedílnou součástí základní školy je školní družina, mateřská škola a školní stavovna, vše v Čechách pod Kosířem.
1. 1. 2003
Vznik společnosti Základní škola Čechy pod Košířem, okres Prostějov, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-1523
-
+
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

kuchař

-1437
-
+
Leoš Mareš

Leoš Mareš

moderátor

-1576
-
+
Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-2167
-
+
Karel Poborský

Karel Poborský

fotbalista

2461
-
+
Martin Dejdar

Martin Dejdar

herec

-2753
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.