Partners Financial Services

Základní umělecká škola Velké Bílovice, okres Břeclav, příspěvková organizace, IČO: 75022648 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
21. 4. 2006
Změna názvu z \" Základní umělecká škola Velké Bílovice, okres Břeclav, příspěvková organizace\" na Základní umělecká škola Velké Bílovice, okres Břeclav, příspěvková organizace
16. 12. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Jana Zachovalá, jako ředitel
16. 12. 2005
Vymazán člen statutárního orgánu Peter Ondriska
16. 12. 2005
Zapsán způsob jednání: Ředitel/ka příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, a to tak, že k názvu příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
16. 12. 2005
Vymazán způsob jednání: Ředitel ZUŠ je oprávněn podepisovat a jednat ve všech věcech jménem Základní umělecké školy.
4. 11. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Peter Ondriska, jako ředitel
4. 11. 2003
Zapsán způsob jednání: Ředitel ZUŠ je oprávněn podepisovat a jednat ve všech věcech jménem Základní umělecké školy.
4. 11. 2003
Zapsán předmět činnosti: Základní umělecká škola poskytuje základy vzdělání v jednotlivých uměleckých oborech a připravuje pro studium učebních a studijních oborů na středních školách uměleckého zaměření a na konzervatořích, připravuje také odborně pro studium na vysokých školách s uměleckým zaměřením.V základní umělecké škole se mohou zřizovat oddělení hudební, taneční, výtvarná a literárně dramatická. ZUŠ organizuje studium určené převážně pro žáky základní školy, může též organizovat studium pro dospělé. její činnost je upravena zákonem č.29/1984 Sb., o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol( školský zákon), v planém znění a prováděcími předpisy k němu, zejména vyhláškou č.292/1991 Sb. o základních uměleckých školách, v platném znění.
1. 1. 2003
Vznik společnosti \" Základní umělecká škola Velké Bílovice, okres Břeclav, příspěvková organizace\"

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-18
-
+
Ivo Rittig

Ivo Rittig

podnikatel a lobbista

-1960
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+
Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-2115
-
+
Aleš Řebíček

Aleš Řebíček

podnikatel a bývalý ministr dopravy

-1890
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-1403
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.