Partners Financial Services

Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje, příspěvková organizace, IČO: 75030926 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
11. 3. 2022
Změna adresy: člen statutárního orgánu MUDr. Pavel Rusý
21. 6. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu MUDr. Pavel Rusý, jako ředitel
21. 6. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu MUDr. Jiří Knor, Ph.D.
29. 11. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu MUDr. Jiří Knor, Ph.D., jako ředitel
29. 11. 2018
Vymazán člen statutárního orgánu Jaromír Bureš
13. 8. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Jaromír Bureš, jako ředitel
13. 8. 2018
Vymazán člen statutárního orgánu MUDr. Martin Houdek
13. 8. 2018
Změna sídla z Vančurova 1544, 272 01 Kladno na Vančurova 1544, 272 01 Kladno - Kladno
20. 1. 2015
Zapsán předmět činnosti: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
17. 12. 2014
Počet členů statutárního orgánu: 1
17. 12. 2014
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace Středočeského kraje a listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce a razítko příspěvkové organizace. Ředitel je odpovědný Radě Středočeského kraje za činnost organizace a hospodaření organizace. Ředitel je oprávněn jmenovat a odvolávat svého zástupce, který bude příspěvkovou organizaci zastupovat v době jeho nepřítomnosti. Zástupce je oprávněn vystupovat navenek jménem příspěvkové organizace a listiny podepisuje tak, že k nadepsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce (příp. slova ,, v zastoupení ředitele\") a razítko příspěvkové organizace. Za závazky vyplývající z jednání zástupce je ředitel odpovědný stejně, jako kdyby rozhodoval sám. Při své činnosti se ředitel (i jeho zástupce) řídí obecně platnými právními předpisy a směrnicemi zřizovatele. Ředitel je oprávněn uzavírat smluvní vztahy vymezené zákony a dalšími obecně závaznými právními předpisy a směrnicemi zřizovatele, jmenovat a odvolávat zaměstnance organizace, kteří řídí činnost jednotlivých organizačních útvarů a vydávat organizační řád.
17. 12. 2014
Vymazán způsob jednání: Způsob jednání za příspěvkovou organizaci: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v rámci oprvánění daných zřizovací listinou, v souladu s obecně platnými právními předpisy a v souladu se směrnicemi zakladatele. Listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení funkce a razítko příspěvkové organizace. Je oprávněn pro případ nepřítomnosti jmenovat zástupce, za jehož závazky odpovídá, jako kdyby rozhodoval sám.
17. 12. 2014
Zapsán předmět činnosti: Zdravotnická záchranná služba v rámci plnění svého hlavního účelu zahrnuje tyto činnosti: Nepřetržitý kvalifikovaný bezodkladný příjem volání na národní číslo tísňového volání 155 a výzev předaných operačním střediskem jiné základní složky integrovaného záchranného systému (dále jen ,, tísňová volání\") operátorem zdravotnického operačního střediska nebo pomocného střediska. Vyhodnocování stupně naléhavosti tísňového volání, rozhodování o nejvhodnějším okamžitém řešení tísňové výzvy podle zdravotního stavu pacienta, rozhodování o vyslání výjezdové skupiny, rozhodování o přesměrování výjezdové skupiny a operační řízení výjezdových skupin. Řízení a organizace přednemocniční neodkladné péče na místě události a spolupráci s velitelem zásahu složek integrovaného záchranného systému. Spolupráce s cílovým poskytovatelem akutní lůžkové péče. Poskytování instrukcí k zajištění první pomoci prostřednictvím sítě elektronických komunikací v případě, že je nezbytné poskytnout první pomoc do příjezdu výjezdové skupiny na místo události. Vyšetření pacienta a poskytnutí zdravotní péče, včetně případných neodkladných výkonů k záchraně života, provedené na místě události, které směřují k obnovení nebo stabilizaci základních funkcí pacienta. Soustavná zdravotní péče a nepřetržité sledování ukazatelů základních životních funkcí pacienta během jeho přepravy k cílovému poskytovateli akutní lůžkové péče, a to až do okamžiku osobního předání pacienta zdravotnickému pracovníkovi cílového poskytovatele akutní lůžkové péče. Zajištění vodní záchranné služby v rekreačních oblastech. Třídění osob postižených na zdraví podle odborných hledisek urgentní medicíny při hromadném postižení osob v důsledku mimořádných událostí nebo krizových situací. Koordinace úkolů vyplývajících z krizového plánu kraje, havarijního plánování a dokumentace integrovaného záchranného systému, vzdělávání a výcvik pro plnění úkolů v oblasti krizového řízení, urgentní medicíny a medicíny katastrof, vzdělání a výcvik složek integrovaného záchranného systému k poskytování neodkladné resuscitace. Poskytování psychosociálních intervenčních služeb pro zaměstnance a další zdravotnické pracovníky v případě mimořádné události nebo krizové situace při provádění záchranných a likvidačních prací. Podle zákona č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování (dále jen zákon): a) zajištění zdravotní služby přeprava pacientů neodkladné péče, kterou se rozumí jejich přeprava mezi poskytovateli výhradně za podmínek soustavného poskytování neodkladné péče během přepravy podle § 2 odst. 2 písm. f) zákona b) zajištění lékařské pohotovostní služby podle § 45 odst. 2 písm. l) zákona c) zajištění prohlídky těl zemřelých podle § 84 odst. 2 písm. d) zákona
17. 12. 2014
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace je poskytovatelem zdravotní služby zdravotnická záchranná služba, v jejímž rámci je na základě tísňové výzvy poskytována zejména přednemocniční neodkladná péče osobám se závažným postižením zdraví nebo v případě ohrožení života. Součástí zdravotnické záchranné služby jsou i další činnosti stanovené zákonem č. 374/2011 Sb., o zdravotnické záchranné službě.
17. 12. 2014
Vymazán předmět činnosti: Zajišťuje úkoly integrovaného záchranného systému, vč. medicíny katastrof.
17. 12. 2014
Vymazán předmět činnosti: Zajišťuje rychlou přepravu odborníků k zabezpečení neodkladné péče od zdravotnických zařízení, která jimi nedisponují, popř. léků, krve, jejích derivátů a biologických materiálů nezbytně potřebných, zajišťuje činnosti v rámci transplantačního programu.
17. 12. 2014
Vymazán předmět činnosti: Zajišťuje přednemocniční neodkladnou péči při likvidaci zdravotních následků hromadných neštěstí a katastrof.
17. 12. 2014
Vymazán předmět činnosti: Zajišťuje přednemocniční neodkladnou péči a spolupracuje se ZZ spádového území, orágny státní správy, místní samosprávy, s ÚSZS a dalšími orgány a insitucemi.
17. 12. 2014
Vymazán předmět činnosti: Zajišťuje dopravu nemocných v podmínkách přenemocniční neodkladné péče mezi zdravotnickými zařízeními a dopravu raněných, nemocných a rodiček vč. převozu infekčně nemocných.
17. 12. 2014
Vymazán předmět činnosti: Zajišťuje dopravu nemocných a raněných ze zahraničí do České republiky.
17. 12. 2014
Vymazán předmět činnosti: Zajišťuje činnosti Útvaru krizového managementu.
17. 12. 2014
Vymazán předmět činnosti: Zabezpečuje odborný zdravotnických dohled u hromadných společenský, politických a sportovních akcí.
17. 12. 2014
Vymazán předmět činnosti: Zabezpečuje kvalifikovaný příjem, zpracování a vyhodnocení tíšňových výzev a určení způsobu poskytnutí přednemocniční neodkladné péče.
17. 12. 2014
Vymazán předmět činnosti: V letní sezóně zajišťuje vodní záchrannou službu v rekreačních oblastech.
17. 12. 2014
Vymazán předmět činnosti: Poskytuje přednemocniční neodkladnou péči ve smyslu MZ ČR č. 434/1992 Sb., o zdravotnické záchranné službě, ve znění pozdějších předpisů.
17. 12. 2014
Vymazán předmět činnosti: Poskytování odborné přednemocniční neodkladné péče v rozsahu stanoveném obecně závaznými předpisy.
17. 12. 2014
Vymazán předmět činnosti: Koordinuje součinnosti s praktickými a žurnálnimi lékaři a s lékařskou službou provní pomoci.
17. 12. 2014
Vymazán předmět činnosti: Aktivuje všechny síly a prostředky Integrovaného záchranného systému ve smyslu zákona č. 239/2000 Sb., o integrovaném záchranném systému a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.
9. 7. 2013
Změna názvu z Územní středisko záchranné služby Středočeského kraje na Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje, příspěvková organizace
15. 10. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu MUDr. Martin Houdek, jako ředitel
15. 10. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu MUDr. Robert Zelenák
9. 8. 2008
Změna adresy: člen statutárního orgánu MUDr. Robert Zelenák
9. 8. 2008
Zapsán předmět činnosti: Zajišťuje úkoly integrovaného záchranného systému, vč. medicíny katastrof.
9. 8. 2008
Zapsán předmět činnosti: Zajišťuje rychlou přepravu odborníků k zabezpečení neodkladné péče od zdravotnických zařízení, která jimi nedisponují, popř. léků, krve, jejích derivátů a biologických materiálů nezbytně potřebných, zajišťuje činnosti v rámci transplantačního programu.
9. 8. 2008
Zapsán předmět činnosti: Zajišťuje přednemocniční neodkladnou péči při likvidaci zdravotních následků hromadných neštěstí a katastrof.
9. 8. 2008
Zapsán předmět činnosti: Zajišťuje přednemocniční neodkladnou péči a spolupracuje se ZZ spádového území, orágny státní správy, místní samosprávy, s ÚSZS a dalšími orgány a insitucemi.
9. 8. 2008
Zapsán předmět činnosti: Zajišťuje dopravu nemocných v podmínkách přenemocniční neodkladné péče mezi zdravotnickými zařízeními a dopravu raněných, nemocných a rodiček vč. převozu infekčně nemocných.
9. 8. 2008
Zapsán předmět činnosti: Zajišťuje dopravu nemocných a raněných ze zahraničí do České republiky.
9. 8. 2008
Zapsán předmět činnosti: Zajišťuje činnosti Útvaru krizového managementu.
9. 8. 2008
Zapsán předmět činnosti: Zabezpečuje odborný zdravotnických dohled u hromadných společenský, politických a sportovních akcí.
9. 8. 2008
Zapsán předmět činnosti: Zabezpečuje kvalifikovaný příjem, zpracování a vyhodnocení tíšňových výzev a určení způsobu poskytnutí přednemocniční neodkladné péče.
9. 8. 2008
Zapsán předmět činnosti: V letní sezóně zajišťuje vodní záchrannou službu v rekreačních oblastech.
9. 8. 2008
Zapsán předmět činnosti: Poskytuje přednemocniční neodkladnou péči ve smyslu MZ ČR č. 434/1992 Sb., o zdravotnické záchranné službě, ve znění pozdějších předpisů.
9. 8. 2008
Zapsán předmět činnosti: Poskytování odborné přednemocniční neodkladné péče v rozsahu stanoveném obecně závaznými předpisy.
9. 8. 2008
Zapsán předmět činnosti: Koordinuje součinnosti s praktickými a žurnálnimi lékaři a s lékařskou službou provní pomoci.
9. 8. 2008
Zapsán předmět činnosti: Aktivuje všechny síly a prostředky Integrovaného záchranného systému ve smyslu zákona č. 239/2000 Sb., o integrovaném záchranném systému a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.
9. 8. 2008
Vymazán předmět činnosti: Poskytování odborné přednemocniční neodkladné péče v rozsahu stanoveném obecně závaznými předpisy. Zajišťování dopravy raněných, nemocných a rodiček a též přepravy odborníků k zabezpečení neodkladné péče, jakož i léků, krve, biologických materiálů. Provádí zajišťování úkolů integrovaného záchranného systému a činnosti útvaru krizového managementu.
24. 4. 2008
Změna sídla z Litevská 2720, 272 59 Kladno - Dvojobvod na Vančurova 1544, 272 01 Kladno
16. 3. 2005
Zapsán zakladatel Středočeský kraj
16. 3. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu MUDr. Robert Zelenák, jako ředitel
1/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-79
-
+
Kamil Bartošek

Kamil Bartošek

bavič, internetový producent, influencer, moderátor a investor

-836
-
+
Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-2092
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

2067
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-35
-
+
Marek Dalík

Marek Dalík

lobbista a podnikatel

-1890
-
+

A tohle už jste četli?