Partners Financial Services

Základní škola a mateřská škola Jankov,okres Benešov, příspěvková organizace, IČO: 75033364 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
27. 9. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Václav Nerad, jako ředitel
27. 9. 2014
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Jana Boršovská
15. 1. 2008
Zapsán předmět činnosti: obor vzdělání podle Klasifikace kmenových oborů vzdělání: 79-01-B Základní škola 1. 79-01-B/001 Pomocná škola studium denní
29. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem příspěvkové organizace je poskytování předškolního a základního vzdělávání a dále poskytování zájmového vzdělávání žáků školy a zabezpečování stravování v souladu s platnými právními předpisy. Předmětem činnosti je poskytování základního vzdělávání dle školních vzdělávacích programů, které musí být vydáno v souladu s rámcovými vzdělávacími programy, poskytování předškolního vzdělání včetně poskytování speciálně pedagogické péče dětem se speciálními vzdělávacími potřebami, poskytování zájmového vzdělávání žáků školy prostřednictvím družiny, která zároveň účastníkům umožňuje odpočinkové činnosti a přípravu na vyučování. V zařízení školního stravování, tj. ve školní jídelně poskytování školního stravování dětem v době jejich pobytu ve škole a školskému zařízení a dále v zařízení školního stravování poskytování stravování zaměstnancům škol a školských zařízení, příp. dalších osob, pro něž je možno poskytnout v souladu s příslušnými právními předpisy závodní stravování.
29. 9. 2005
Vymazán předmět činnosti: základní škola poskytuje podle ust. § 5 zákona č. 29/1984 základní vzdělání, zabezpečuje rozumovou výchovu ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví, hmanity a demokracie poskytuje mravní estetickou, pracovní, zdravotní tělesnou výchovu a ekologickou výchovu žáků, umožňuje též náboženskou výchovu a připravuje žáky pro další studium v praxi. Její součástí je též školní družina, která se řídí vyhl. MŠMT ČR 87/1992 Sb. Součástí základní školy je školní jídelna, která zabezpečuje stravování dle vyhl. 48/1993 Sb. a mateřská škola, která zabezpečuje předškolní výchovu dle vyhl. 35/1992 Sb.
12. 2. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Jana Boršovská, jako ředitelka
12. 2. 2003
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání za příspěvkovou organizaci: Jménem příspěvkové organizace jedná ředitel ve všech věcech samostatně. Ředitel jménem organizace jedná tak, že k vytištěnému nebo nadepsanému názvu organizace připojí svůj podpis a otisk razítka.
12. 2. 2003
Zapsán předmět činnosti: základní škola poskytuje podle ust. § 5 zákona č. 29/1984 základní vzdělání, zabezpečuje rozumovou výchovu ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví, hmanity a demokracie poskytuje mravní estetickou, pracovní, zdravotní tělesnou výchovu a ekologickou výchovu žáků, umožňuje též náboženskou výchovu a připravuje žáky pro další studium v praxi. Její součástí je též školní družina, která se řídí vyhl. MŠMT ČR 87/1992 Sb. Součástí základní školy je školní jídelna, která zabezpečuje stravování dle vyhl. 48/1993 Sb. a mateřská škola, která zabezpečuje předškolní výchovu dle vyhl. 35/1992 Sb.
12. 2. 2003
Vznik společnosti Základní škola a mateřská škola Jankov,okres Benešov, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-2258
-
+
Kamil Bartošek

Kamil Bartošek

bavič, internetový producent, influencer, moderátor a investor

-1080
-
+
Radovan Krejčíř

Radovan Krejčíř

kontroverzní podnikatel

-2126
-
+
Ester Ledecká

Ester Ledecká

sportovkyně, olympijská vítězka

3564
-
+
Václav Tomanec

Václav Tomanec

podnikatel

-13
-
+
Jaromír Jágr

Jaromír Jágr

hokejista, mistr světa a olympijský vítěz

2073
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.