Partners Financial Services

Mateřská škola Ořech, okr. Praha - západ, příspěvková organizace, IČO: 75034956 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
7. 9. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Lenka Hájková, jako ředitelka
7. 9. 2016
Vymazán člen statutárního orgánu Jiří Janovský
29. 7. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Jiří Janovský, jako ředitel
29. 7. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu Jana Vlasatá
29. 7. 2009
Zapsán způsob jednání: Za příspěvkovou organizaci navenek jedná její ředitel, a to samostatně a tak, že k tištěnému nebo napsanému názvu příspěvkové organizace připojí svůj vlastnoruční podpis.
29. 7. 2009
Vymazán způsob jednání: Za příspěvkovou organizaci navenek jedná její ředitelka, a to samostatně a tak, že k tištěnému nebo napsanému názvu příspěvkové organizace připojí svůj vlastnoruční podpis.
29. 1. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Jana Vlasatá, jako ředitelka
29. 1. 2003
Zapsán způsob jednání: Za příspěvkovou organizaci navenek jedná její ředitelka, a to samostatně a tak, že k tištěnému nebo napsanému názvu příspěvkové organizace připojí svůj vlastnoruční podpis.
29. 1. 2003
Zapsán předmět činnosti: Školní jídelna s kuchyní, jejíž hlavní účel a předmět činnosti je vymezen § 39 zákona č. 76/1978 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Školní jídelna s kuchyní zabezpečuje stravování dětí předškolního věku, žáků a zaměstnanců Základní školy Ořech, okres Praha-západ.
29. 1. 2003
Zapsán předmět činnosti: Movitý a nemovitostý majetek, který se svěřuje do užívání mateřské škole, bude využíván pro východu a vzdělávání, nebo pro poskytování školských služeb a případnou doplňkovou činnost.
29. 1. 2003
Zapsán předmět činnosti: Mateřská škola zabezpečuje výuku a východu dětí předškolního věku z pravidla od tří do šesti let, jejíž hlavní účel a předmět činnosti je vymezen zákonem č. 76/1978 Sb., o školských zařízeních, ve znění pozdějších předpisů a vyhláškou MŠMT ČR č. 35/1992 Sb., o mateřských školách, v platném znění.
29. 1. 2003
Zapsán předmět činnosti: Mateřská škola neprovozuje doplňkovou činnost.
29. 1. 2003
Vznik společnosti Mateřská škola Ořech, okr. Praha - západ, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaroslav Tvrdík

Jaroslav Tvrdík

místopředseda představenstav CEFC, bývalý ministr obrany

1070
-
+
Marek Valášek

Marek Valášek

lektor matematiky, fyziky a statistiky, LearnTube.cz, Mathematicator.com

1099
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-1860
-
+
Jaroslav Hřebík

Jaroslav Hřebík

fotbalový trenér

-493
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-2217
-
+
Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-2197
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.