Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Innomotics, s.r.o., odštěpný závod Elektromotory Mohelnice - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Innomotics, s.r.o., odštěpný závod Elektromotory Mohelnice. Údaje byly staženy 21. 10. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO . Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
Datum vzniku a zápisu
11. 10. 2023
Označení odštěpného závodu
Siemens Large Drives, s.r.o., odštěpný závod Elektromotory Mohelnice
zapsáno 11. 10. 2023 vymazáno 19. 10. 2023
Innomotics, s.r.o., odštěpný závod Elektromotory Mohelnice
zapsáno 19. 10. 2023
Sídlo nebo umístění
Nádražní 395/25, 789 85 Mohelnice - Mohelnice
zapsáno 11. 10. 2023
Právní forma
Odštěpný závod
zapsáno 11. 10. 2023
Spisová značka
A 22165/KSOS Krajský soud v Ostravě
zapsáno 11. 10. 2023
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Innomotics, s.r.o., odštěpný závod Elektromotory Mohelnice

19. 10. 2023
Změna názvu z Siemens Large Drives, s.r.o., odštěpný závod Elektromotory Mohelnice na Innomotics, s.r.o., odštěpný závod Elektromotory Mohelnice
11. 10. 2023
Zapsán zakladatel Innomotics, s.r.o.
11. 10. 2023
Zapsán předmět podnikání: zámečnictví, nástrojařství,
11. 10. 2023
Zapsán předmět podnikání: výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, obory činnosti: - povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů, - velkoobchod a maloobchod, - ubytovací služby, - projektování elektrických zařízení, - výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd, - testování, měření, analýzy a kontroly, - mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, - výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení, - výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí, - výroba strojů a zařízení, - nakládání s odpady (vyjma nebezpečných), - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti, - zprostředkování obchodu a služeb, - pronájem a půjčování věcí movitých, - poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, - projektování pozemkových úprav, - příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce, - poskytování technických služeb, - poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály, - nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí, - reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení, - provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí.
11. 10. 2023
Zapsán předmět podnikání: výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení,

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Innomotics, s.r.o., odštěpný závod Elektromotory Mohelnice
Více o vizualizacích

Innomotics, s.r.o., odštěpný závod Elektromotory Mohelnice, IČO: : vizualizace vztahů osob a společností

Innomotics, s.r.o., odštěpný závod Elektromotory Mohelnice, IČO:

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět podnikání
Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení,
zapsáno 11. 10. 2023
Obráběčství,
zapsáno 11. 10. 2023
Slévárenství, modelářství,
zapsáno 11. 10. 2023
Výroba tepelné energie a rozvod tepelné energie, nepodléhající licenci realizovaná ze zdrojů tepelné energie s instalovaným výkonem jednoho zdroje nad 50 kW,
zapsáno 11. 10. 2023
Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení,
zapsáno 11. 10. 2023
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, obory činnosti: - povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů, - velkoobchod a maloobchod, - ubytovací služby, - projektování elektrických zařízení, - výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd, - testování, měření, analýzy a kontroly, - mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, - výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení, - výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí, - výroba strojů a zařízení, - nakládání s odpady (vyjma nebezpečných), - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti, - zprostředkování obchodu a služeb, - pronájem a půjčování věcí movitých, - poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, - projektování pozemkových úprav, - příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce, - poskytování technických služeb, - poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály, - nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí, - reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení, - provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí.
zapsáno 11. 10. 2023
Zámečnictví, nástrojařství,
zapsáno 11. 10. 2023

Zřizovatel odštěpného závodu - Innomotics, s.r.o., odštěpný závod Elektromotory Mohelnice

Zakladatel
Innomotics, s.r.o., IČO: 26230755
Škrobárenská 511/5, 617 00 Brno - Trnitá
zapsáno 11. 10. 2023

Vedoucí odštěpného závodu - Innomotics, s.r.o., odštěpný závod Elektromotory Mohelnice

Vedoucí
Ing. Vladimír Štěpán, MBA
Na Vyhlídce, 664 48 Moravany - Moravany
Podepisování za odštěpný závod se děje tak, že vedoucí odštěpného závodu připojí svůj podpis k napsanému nebo vytištěnému označení odštěpného závodu.
zapsáno 11. 10. 2023

Hodnocení firmy - Innomotics, s.r.o., odštěpný závod Elektromotory Mohelnice

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Innomotics, s.r.o., odštěpný závod Elektromotory Mohelnice

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+
Tomio Okamura

Tomio Okamura

moravsko-japonský podnikatel

2685
-
+
Richard Krajčo

Richard Krajčo

zpěvák

1864
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-76
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-560
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-1572
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným názvem

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.