Partners Financial Services

Družstvo DMV - dodávka, montáž, výroba v likvidaci - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
5. 9. 2007
Vymazán člen statutárního orgánu Jana Rozsívalová
5. 9. 2007
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Ivo Vlášek
5. 9. 2007
Vymazán člen statutárního orgánu Jaroslav Černý
5. 9. 2007
Vymazán způsob jednání: Jednání: Představenstvo je statutárním orgánem družstva. Za představenstvo jedná navenek předseda nebo místopředseda družstva. Je-li však pro právní úkon, který činí představenstvo, předepsána písemná forma, je třeba podpisu alespoň dvou členů představenstva. Místopředseda zastupuje předsedu v době jeho nepřítomnosti.
5. 9. 2007
Vymazán předmět podnikání: c) zajišťuje zprostředkovatelskou činnost na komerčním základě při zabezpečení rozpracovatelů, zakázek a zákazníků, výrobců a zařízení
5. 9. 2007
Vymazán předmět podnikání: b) zajišťuje provádění stavebních, montážních, opravárenských a úklidových prací, zhotovování spotřebních předmětů a zajišťuje jejich prodej a prodej prototypů, modelů a malých serií nové techniky a technologie, servisní obsluhování výrobních zařízení
5. 9. 2007
Vymazán předmět podnikání: a) zajišťuje rozpracování konstrukčních, technologických, projekčně-rozpočtových a organizačně-ekonomických dokumentací
5. 9. 2007
Vymazán likvidátor Ing. Petr Klus, CSc.
11. 5. 2007
Podrobnosti o konkursu naleznete na detailu
9. 10. 2006
Změna názvu z Družstvo DMV - dodávka, montáž, výroba na Družstvo DMV - dodávka, montáž, výroba v likvidaci
9. 10. 2006
Zapsán likvidátor Ing. Petr Klus, CSc., jako likvidátor
12. 6. 1996
Zapsán člen statutárního orgánu Jana Rozsívalová, jako člen představenstva
12. 6. 1996
Vymazán člen statutárního orgánu Jana Kocourková
26. 10. 1993
Zapsán základní kapitál 80 000 Kč
26. 10. 1993
Zapsán způsob jednání: Jednání: Představenstvo je statutárním orgánem družstva. Za představenstvo jedná navenek předseda nebo místopředseda družstva. Je-li však pro právní úkon, který činí představenstvo, předepsána písemná forma, je třeba podpisu alespoň dvou členů představenstva. Místopředseda zastupuje předsedu v době jeho nepřítomnosti.
26. 10. 1993
Vymazán způsob jednání: Podpisování: Je-li pro právní úkon, který činí předseda předepsána písemná forma, je třeba podpisu předsedy a dalšího člena družstva. Po dobu nepřítomnosti předsedy ho v plném rozsahu zastupuje první místopředseda.
26. 10. 1993
Zapsán předmět podnikání: c) zajišťuje zprostředkovatelskou činnost na komerčním základě při zabezpečení rozpracovatelů, zakázek a zákazníků, výrobců a zařízení
26. 10. 1993
Zapsán předmět podnikání: b) zajišťuje provádění stavebních, montážních, opravárenských a úklidových prací, zhotovování spotřebních předmětů a zajišťuje jejich prodej a prodej prototypů, modelů a malých serií nové techniky a technologie, servisní obsluhování výrobních zařízení
26. 10. 1993
Zapsán předmět podnikání: a) zajišťuje rozpracování konstrukčních, technologických, projekčně-rozpočtových a organizačně-ekonomických dokumentací
26. 10. 1993
Vymazán předmět podnikání: j/ provozuje obchodní a restaurační činnost.
26. 10. 1993
Vymazán předmět podnikání: h/ zajišťuje rekreační a zájezdovou činnost i/ zajišťuje stánkový prodej.
26. 10. 1993
Vymazán předmět podnikání: 2/ Ke splnění svých úkolů družstvo: a) zajišťuje rozpracování konstrukčních, technologických, projekčně-rozpočtových a organizačně-ekonomických dokumentací, počítačové a učební programy, dizajnerské a architektonické práce ze své iniciativy, b) zajišťuje provádění stavebních, montážních, opravárenských a úklidových prací, zhotovování spotřebních předmětů a zajišťuje jejich prodej, stejně jako zhotovování a prodej prototypů, modelů z malých serií nové techniky a technologie, servisní obsluhování výrobních zařízení, c) zabezpečuje činnosti mezi různými podniky a organizacemi cestou zakládání a využívání informačních bank na komerčním základě při zabezpečení rozpracovatelů, zakázek a zákazníků, výrobců a zařízení, organizátorů, tvůrčí metodiky a organizování pracovní výpomoci, d) provozuje mládežnické kavárny a kluby, rekreační střediska, turistické základny a ubytovny, e) zajišťuje konkurzy, výstavy a trhy vědeckotechnické a umělecké tvořivosti mládeže, koncerty a hostování svých a pozvaných divadelních a hudebních kolektivů, proškolování mládeže v základech ekonomiky a tvůrčí metodiky, výměny zkušeností s tvořivou mládeží ČSSR a zahraniční mládeží formou seminářů, konferencí s přímou účastí na společných pracích. Pořádá kursy a sportovní soutěže, f) zajišťuje natáčení videosnímků a půjčování videokazet, g) zajišťuje poskytování drobných služeb obyvatelstvu, včetně zprostředkování prodeje spotřebního zboží.
26. 10. 1993
Vymazán předmět podnikání: 1/ Družstvo svou hospodářskou činností prováděnou zejména formou obstaravatelské a zprostředkovatelské služby, bude přispívat k uspokojování potřeb pracujících s.p. VÍTKOVICE, státních, družstevních a společenských organizací, jakož i NV a občanů.
26. 10. 1993
Změna názvu z Družstvo mladých VÍTKOVICE na Družstvo DMV - dodávka, montáž, výroba
9. 3. 1990
Zapsán předmět podnikání: j/ provozuje obchodní a restaurační činnost.
31. 1. 1990
Zapsán předmět podnikání: h/ zajišťuje rekreační a zájezdovou činnost i/ zajišťuje stánkový prodej.
12. 1. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Ivo Vlášek, jako první místopředseda
12. 1. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Jaroslav Černý, jako předseda
12. 1. 1990
Zapsán způsob jednání: Podpisování: Je-li pro právní úkon, který činí předseda předepsána písemná forma, je třeba podpisu předsedy a dalšího člena družstva. Po dobu nepřítomnosti předsedy ho v plném rozsahu zastupuje první místopředseda.
12. 1. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Jana Kocourková, jako člen
12. 1. 1990
Zapsán předmět podnikání: 2/ Ke splnění svých úkolů družstvo: a) zajišťuje rozpracování konstrukčních, technologických, projekčně-rozpočtových a organizačně-ekonomických dokumentací, počítačové a učební programy, dizajnerské a architektonické práce ze své iniciativy, b) zajišťuje provádění stavebních, montážních, opravárenských a úklidových prací, zhotovování spotřebních předmětů a zajišťuje jejich prodej, stejně jako zhotovování a prodej prototypů, modelů z malých serií nové techniky a technologie, servisní obsluhování výrobních zařízení, c) zabezpečuje činnosti mezi různými podniky a organizacemi cestou zakládání a využívání informačních bank na komerčním základě při zabezpečení rozpracovatelů, zakázek a zákazníků, výrobců a zařízení, organizátorů, tvůrčí metodiky a organizování pracovní výpomoci, d) provozuje mládežnické kavárny a kluby, rekreační střediska, turistické základny a ubytovny, e) zajišťuje konkurzy, výstavy a trhy vědeckotechnické a umělecké tvořivosti mládeže, koncerty a hostování svých a pozvaných divadelních a hudebních kolektivů, proškolování mládeže v základech ekonomiky a tvůrčí metodiky, výměny zkušeností s tvořivou mládeží ČSSR a zahraniční mládeží formou seminářů, konferencí s přímou účastí na společných pracích. Pořádá kursy a sportovní soutěže, f) zajišťuje natáčení videosnímků a půjčování videokazet, g) zajišťuje poskytování drobných služeb obyvatelstvu, včetně zprostředkování prodeje spotřebního zboží.
12. 1. 1990
Zapsán předmět podnikání: 1/ Družstvo svou hospodářskou činností prováděnou zejména formou obstaravatelské a zprostředkovatelské služby, bude přispívat k uspokojování potřeb pracujících s.p. VÍTKOVICE, státních, družstevních a společenských organizací, jakož i NV a občanů.
12. 1. 1990
Vznik společnosti Družstvo mladých VÍTKOVICE

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-2812
-
+
Richard Krajčo

Richard Krajčo

zpěvák

813
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+
Ivo Rittig

Ivo Rittig

podnikatel a lobbista

-2266
-
+
Ivan Mládek

Ivan Mládek

hudebník

4100
-
+
Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-725
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.