Partners Financial Services

2. Stavební bytové družstvo občanů v Praze 4, Bránická ul.89, IČO: 00033839 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
2. 2. 1994
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Otto Lohynský, jako člen
2. 2. 1994
Změna základního kapitálu z 3 000 Kč na 50 000 Kč
2. 2. 1994
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Emil Kovář
2. 2. 1994
Zapsán předmět podnikání: truhlářství
2. 2. 1994
Zapsán předmět podnikání: stavitel
2. 2. 1994
Zapsán předmět podnikání: provádění bytových a občanských staveb
2. 2. 1994
Zapsán předmět podnikání: projektová činnost v investiční výstavbě
2. 2. 1994
Zapsán předmět podnikání: poradenská činnost souvisící s výstavbou a provozem bytového a domovního fondu
2. 2. 1994
Vymazán předmět podnikání: zení,zavádění a využívání výpočetní techniky,zpracování návrhů automatizovaných systémů řízení, výrobu a prodej programového vybavení,poradenskou činnost v oblasti pou- žití osobních počítačů,jejich příslušenství a vybavení a to včetně zaměření do zahraničí prostřednictvím organi- zací zahraničního obchodu h) technicko-poradenské služby pro uplatňování malé me- chanizace,výrobků,prací,technologií a materiálů ve sta- vebnictví a údržbě obytných budov a nebytových objektů, uplatňování technického rozvoje a provádění fyzikálních
2. 2. 1994
Vymazán předmět podnikání: Předmětem činnosti družstva je: l. Předmětem činnosti družstva je organizování přípravy výstavby a vlastní i stabilizační výstavby bytových a nebytových objektů včetně objektů technické a ob- čanské vybavenosti, provoz a údržba bytových a neby- tových objektů, zabezpečování služeb spojených s byd- lením a provádění jiných prací a služeb, sloužících k uspokojování potřeb členů družstva a jiných občanů, popř. právnických osob.
2. 2. 1994
Vymazán předmět podnikání: c) údržbu,opravy,rekonstrukci a modernizaci obytných budov a nebytových objektů a péči o zeleň a životní pro- středí, d) poskytování služeb spojených s bydlením e) materiálně výrobní základnu pro údržbu a opravy a pro poskytování služeb spojených s bydlením f) stavební a montážní práce včetně prací ve výškách, revizí elektrických zařízení,hromosvodů,plynoinstalací a jiných zařízení g) technicko-poradenské služby v oblasti organizace a ří-
2. 2. 1994
Vymazán předmět podnikání: a jiných měření, poradenskou a expertní činnost souvise- jící s výstavbou a provozem bytového a domovního fondu, včetně zaměření do zahraničí prostřednictvím organizací zahraničního obchodu i) technickou pomoc,projektovou a inženýrskou činnost včetně funkce generálního projektanta pro stavby v tu- zemsku i v zahraničí prostřednictvím organizací zahra- ničního obchodu.
2. 2. 1994
Vymazán předmět podnikání: 2. V rámci předmětu činnosti družstvo připravuje a zabezpe- čuje zejména: a) výstavbu bytů a místností nesloužících k bydlení včetně rodinných domků a nebytových objektů při současném sledování progresívních metod této výstavby a v souvis- losti s tím i výrobu potřebnou k výstavbě,modernizaci, rozvoji služeb a činností spojených s bydlením. b) přidělování bytů,rodinných domků a místností neslouží- cích k bydlení do osobního užívání členům a převody ro- dinných domků do osobního vlastnictví.
2. 2. 1994
Vymazán předmět podnikání: .
1. 3. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jan Skácel, CSc., jako člen představenstva
1. 3. 1990
Zapsán základní kapitál 3 000 Kč
1. 3. 1990
Zapsán předmět podnikání: zení,zavádění a využívání výpočetní techniky,zpracování návrhů automatizovaných systémů řízení, výrobu a prodej programového vybavení,poradenskou činnost v oblasti pou- žití osobních počítačů,jejich příslušenství a vybavení a to včetně zaměření do zahraničí prostřednictvím organi- zací zahraničního obchodu h) technicko-poradenské služby pro uplatňování malé me- chanizace,výrobků,prací,technologií a materiálů ve sta- vebnictví a údržbě obytných budov a nebytových objektů, uplatňování technického rozvoje a provádění fyzikálních
1. 3. 1990
Zapsán předmět podnikání: Předmětem činnosti družstva je: l. Předmětem činnosti družstva je organizování přípravy výstavby a vlastní i stabilizační výstavby bytových a nebytových objektů včetně objektů technické a ob- čanské vybavenosti, provoz a údržba bytových a neby- tových objektů, zabezpečování služeb spojených s byd- lením a provádění jiných prací a služeb, sloužících k uspokojování potřeb členů družstva a jiných občanů, popř. právnických osob.
1. 3. 1990
Zapsán předmět podnikání: c) údržbu,opravy,rekonstrukci a modernizaci obytných budov a nebytových objektů a péči o zeleň a životní pro- středí, d) poskytování služeb spojených s bydlením e) materiálně výrobní základnu pro údržbu a opravy a pro poskytování služeb spojených s bydlením f) stavební a montážní práce včetně prací ve výškách, revizí elektrických zařízení,hromosvodů,plynoinstalací a jiných zařízení g) technicko-poradenské služby v oblasti organizace a ří-
1. 3. 1990
Zapsán předmět podnikání: a jiných měření, poradenskou a expertní činnost souvise- jící s výstavbou a provozem bytového a domovního fondu, včetně zaměření do zahraničí prostřednictvím organizací zahraničního obchodu i) technickou pomoc,projektovou a inženýrskou činnost včetně funkce generálního projektanta pro stavby v tu- zemsku i v zahraničí prostřednictvím organizací zahra- ničního obchodu.
1. 3. 1990
Zapsán předmět podnikání: 2. V rámci předmětu činnosti družstvo připravuje a zabezpe- čuje zejména: a) výstavbu bytů a místností nesloužících k bydlení včetně rodinných domků a nebytových objektů při současném sledování progresívních metod této výstavby a v souvis- losti s tím i výrobu potřebnou k výstavbě,modernizaci, rozvoji služeb a činností spojených s bydlením. b) přidělování bytů,rodinných domků a místností neslouží- cích k bydlení do osobního užívání členům a převody ro- dinných domků do osobního vlastnictví.
22. 1. 1985
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Aleš Tříska, CSc., jako člen představenstva
28. 2. 1983
Zapsán člen statutárního orgánu Ján Brožík, jako člen představenstva
7. 11. 1978
Zapsán způsob jednání: Zastupování a podpisování za družstvo: Představenstvo jest oprávněno jednat jménem družstva navenek ve všech věcech. Jménem představenstva jedná předseda nebo místopředseda nebo jiný pověřený člen představenstva. Právní úkony, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda (popřípadě místopředseda) a další člen představenstva.
13. 9. 1978
Zapsán člen statutárního orgánu Jiří Ždimera, jako člen
13. 9. 1978
Zapsán člen statutárního orgánu Alois Humplík, jako člen
19. 3. 1976
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Miloslav Drozen, jako člen
23. 6. 1972
Zapsán člen statutárního orgánu Rudolf Šťastný, jako člen
1. 12. 1971
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Otto Lohynský, jako člen
24. 2. 1969
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Karel Štorkán, jako člen
24. 2. 1969
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Radko Lyer, jako místopředseda
24. 2. 1969
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Emil Kovář, jako předseda družstva
24. 2. 1969
Změna názvu z Stavební bytové družstvo občanů v Praze 4, Bránická ul.89 na 2. Stavební bytové družstvo občanů v Praze 4, Bránická ul.89
28. 9. 1965
Změna sídla z Dvorecká 7, Praha 4 na Bránická ul. 89, Praha 4, Česká republika - neztotožněno
28. 9. 1965
Změna názvu z Stavební bytové družstvo občanů v Praze 4, Praha 4, Táborská ul.500 na Stavební bytové družstvo občanů v Praze 4, Bránická ul.89
8. 4. 1965
Zapsán předmět podnikání: .
8. 4. 1965
Vznik společnosti Stavební bytové družstvo občanů v Praze 4, Praha 4, Táborská ul.500
3/3

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Pavlína Lubojatzky

Pavlína Lubojatzky

účastnice MasterChef 2020

0
-
+
Petr Adámek

Petr Adámek

rapper Stein 27

-2
-
+
Tomáš Knotek

Tomáš Knotek

hokejista

2834
-
+
Adriana Krnáčová

Adriana Krnáčová

manažerka a politička, bývalá primátorka hl. města Praha

-1
-
+
Alexandra Baňařová

Alexandra Baňařová

exstarostka Hvězdonic

49
-
+
Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-2232
-
+

A tohle už jste četli?