Partners Financial Services

Stavební bytové družstvo Frýdlant nad Ostravicí, IČO: 00035394 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
13. 6. 1995
Vymazán člen statutárního orgánu Jiří Bražina
13. 6. 1995
Vymazán člen statutárního orgánu Milan Petr
13. 6. 1995
Vymazán člen statutárního orgánu Tomáš Jalůvka
13. 6. 1995
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Vlastimil Skýpala
10. 6. 1993
Zapsán základní kapitál 50 000 Kč
10. 6. 1993
Zapsán předmět podnikání: 2. Předmětem činnosti družstva je především provoz bytových a nebytových objektů a zabezpečování služeb spojených s bydlením a organizování přípravy a provádění výstavby. Družstvo zejména: a) poskytuje, popř. zabezpečuje služby spojené s bydlením b) provádí, popř. zabezpečuje údržbu, opravy, rekonstrukci a modernizaci bytových a nebytových objektů, dbá o racionalizaci spotřeby energií a paliv, vyvíjí činnost ke zvýšení ekologie provozů, staveb c) přenechává družstevní byty a místnosti nesloužící k bydlení do nájmu svým členům, popř. převádí rodinné domky, byty a nebytové prostory do vlastnictví svých členů d) staví, popř. zabezpečuje výstavbu bytů v družstevních domech, jakož i výstavbu objektů s místnostmi nesloužícími k bydlení do nájmu svým členům e) vykonává i jiné činnosti, o nichž rozhodne představenstvo družstva
10. 6. 1993
Zapsán předmět podnikání: 1. Činnost družstva je založena na vlastnictví domů, objektů s místnostmi nesloužícími k bydlení a ostatního majetku družstva.
10. 6. 1993
Vymazán předmět podnikání: 2/ Předmětem činnosti družstva je především organizování přípravy a provádění výstavby, provoz bytových a nebytových objektů zabezpečování služeb spojených s bydlením. Družstvo zejména: a/ staví, popř. zabezpečuje výstavbu bytů v družstevních domech, rodinných domcích, jakož i výstavbu objektů s místnostmi nesloužícími k bydlení do osobního užívání svým členům, b/ staví, popř. zabezpečuje výstavbu bytů, rodinných domků a místností nesloužících k bydlení do vlastnictví jiných subjektů, c/ přiděluje družstevní byty, včetně bytů v rodinných domcích a místností nesloužící k bydlení do osobního užívání svým členům, popř. převádí rodinné domky do osobního vlastnictví, d/ provádí, popř. zabezpečuje údržbu, opravy, rekonbstrukci a modernizaci bytových a nebytových objektů, dbá na racionalizaci spotřeby paliv a energií, vyvíjí činnost za zvýšení ekologie provozů, staveb a míst, e/ poskytuje, popř. zabezpečuje služby spojené s bydlením f/ vykonává i jiné činnosti, schválené představenstvem družstva.
10. 6. 1993
Vymazán předmět podnikání: 1/ Činnost družstva je založena na družstevním vlastnictví domů, rodinných domků, objektů s místnostmi nesloužícími k bydlení a ostatního majetku družstva.
1. 10. 1991
Změna funkce: Jiří Bražina z předseda na i. místopředseda
1. 10. 1991
Změna funkce: Ing. Vlastimil Skýpala z i. místopředseda na předseda
8. 5. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Libuše Hrušková, jako členka představenstva
8. 5. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Lubomír Šrubař, jako II. místopředseda
8. 5. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Zdeněk Paloch, jako člen představenstva
8. 5. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Alois Novosad, jako člen představenstva
8. 5. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Radim Kopeček, jako člen představenstva
8. 5. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Milan Jeřábek, jako člen představenstva
8. 5. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jiří Čupa, jako člen představenstva
8. 5. 1991
Změna adresy: člen statutárního orgánu Jiří Bražina
8. 5. 1991
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Antonín Němec
8. 5. 1991
Změna funkce: Milan Petr z člen na člen představenstva
8. 5. 1991
Změna adresy: člen statutárního orgánu Tomáš Jalůvka
8. 5. 1991
Vymazán člen statutárního orgánu Jaroslava Tkáčová
8. 5. 1991
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Petr Kijonka
8. 5. 1991
Vymazán člen statutárního orgánu Jaroslav Šimek
8. 5. 1991
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Radomír Šťastný
8. 5. 1991
Vymazán člen statutárního orgánu Josef Vaněk
8. 5. 1991
Vymazán člen statutárního orgánu Anežka Mořkovská
8. 5. 1991
Změna funkce: Ing. Vlastimil Skýpala z ii. místopředseda na i. místopředseda
8. 5. 1991
Zapsán způsob jednání: Oprávnění k jednání a podpisování: Představenstvo je oprávněno jednat jménem družstva navenek ve všech věcech. Jméněm představenstva jedná předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda, nebo jiný pověřený člen představenstva. Právní úkony představenstva, pro které je předepsána písemná forma podepisuje za družstvo předseda /místopředseda/ a další člen představenstva.
8. 5. 1991
Vymazán způsob jednání: Oprávnění k jednání a podpisování: Představenstvo je oprávněno jednat jménem družstva navenek ve všech věcech. Právní úkony, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda (popřípadě místopředseda) a další člen představenstva, a to tím způsobem, že k názvu nebo razítku družstva připojí své podpisy.
8. 5. 1991
Zapsán předmět podnikání: 2/ Předmětem činnosti družstva je především organizování přípravy a provádění výstavby, provoz bytových a nebytových objektů zabezpečování služeb spojených s bydlením. Družstvo zejména: a/ staví, popř. zabezpečuje výstavbu bytů v družstevních domech, rodinných domcích, jakož i výstavbu objektů s místnostmi nesloužícími k bydlení do osobního užívání svým členům, b/ staví, popř. zabezpečuje výstavbu bytů, rodinných domků a místností nesloužících k bydlení do vlastnictví jiných subjektů, c/ přiděluje družstevní byty, včetně bytů v rodinných domcích a místností nesloužící k bydlení do osobního užívání svým členům, popř. převádí rodinné domky do osobního vlastnictví, d/ provádí, popř. zabezpečuje údržbu, opravy, rekonbstrukci a modernizaci bytových a nebytových objektů, dbá na racionalizaci spotřeby paliv a energií, vyvíjí činnost za zvýšení ekologie provozů, staveb a míst, e/ poskytuje, popř. zabezpečuje služby spojené s bydlením f/ vykonává i jiné činnosti, schválené představenstvem družstva.
8. 5. 1991
Zapsán předmět podnikání: 1/ Činnost družstva je založena na družstevním vlastnictví domů, rodinných domků, objektů s místnostmi nesloužícími k bydlení a ostatního majetku družstva.
8. 5. 1991
Vymazán předmět podnikání: 2/ V rámci předmětu činnosti družstva připravuje a zabezpečuje: a/ výstavbu bytů v družstevních domech, rodinných domků a místností nesloužících k bydlení, b/ přidělování družstevmích bytů, včetně bytů v rodinných domcích a místností nesloužících k bydlení do osobního užívání svým členům, popřípadě převody rodinných domků do osobního vlastnictví, c/ údržbu, opravy, rekonstrukci a modernizaci bytového majetku a nebytových prostor, d/ poskytování služeb spojených s bydlením svým členům c/ poskytování služeb spojených s bydlením za úplatu občanům a organizacím, f/ materiálně-výrobní základnu pro údržbu a opravy bytů a nebytových prostor a pro poskytování služeb spojených s bydlením, g/ přípravu, provádění, údržbu, opravy a modernizaci technické vybavenosti bytového a nebytového fondu, technické a občanské vybavenosti, zeleně a životního prostředí členů družstva, občanů a organizací, h/ další činnosti a služby (např. autodoprava, výkony strojů a mechanizace včetně jejich případného zapůjčování, provádění revizí a prohlídek technických zařízení, materiálně-technické zásobování a výkony skladového hospodářství, pronájem nebytových prostor, administrativní práce, služby výpočetní techniky, zhotovování materiálů a výrobků, pohotovostní havarijní služby a pod.) členům družstva, občanům a organizacím.
8. 5. 1991
Vymazán předmět podnikání: 1/ Předmětem činnosti družstva je především organizování přípravy a provádění výstavby, provoz bytových a nebytových objektů a zabezpečování služeb spojených s bydlením.
4. 9. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Jiří Bražina, jako člen představenstva
4. 9. 1990
Změna funkce: Ing. Antonín Němec z člen na ii. místopředseda
4. 9. 1990
Vymazán člen statutárního orgánu Jan Suchoň
21. 12. 1988
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Antonín Němec, jako člen
21. 12. 1988
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Arnošt Pchálek
21. 12. 1988
Zapsán předmět podnikání: 2/ V rámci předmětu činnosti družstva připravuje a zabezpečuje: a/ výstavbu bytů v družstevních domech, rodinných domků a místností nesloužících k bydlení, b/ přidělování družstevmích bytů, včetně bytů v rodinných domcích a místností nesloužících k bydlení do osobního užívání svým členům, popřípadě převody rodinných domků do osobního vlastnictví, c/ údržbu, opravy, rekonstrukci a modernizaci bytového majetku a nebytových prostor, d/ poskytování služeb spojených s bydlením svým členům c/ poskytování služeb spojených s bydlením za úplatu občanům a organizacím, f/ materiálně-výrobní základnu pro údržbu a opravy bytů a nebytových prostor a pro poskytování služeb spojených s bydlením, g/ přípravu, provádění, údržbu, opravy a modernizaci technické vybavenosti bytového a nebytového fondu, technické a občanské vybavenosti, zeleně a životního prostředí členů družstva, občanů a organizací, h/ další činnosti a služby (např. autodoprava, výkony strojů a mechanizace včetně jejich případného zapůjčování, provádění revizí a prohlídek technických zařízení, materiálně-technické zásobování a výkony skladového hospodářství, pronájem nebytových prostor, administrativní práce, služby výpočetní techniky, zhotovování materiálů a výrobků, pohotovostní havarijní služby a pod.) členům družstva, občanům a organizacím.
21. 12. 1988
Zapsán předmět podnikání: 1/ Předmětem činnosti družstva je především organizování přípravy a provádění výstavby, provoz bytových a nebytových objektů a zabezpečování služeb spojených s bydlením.
21. 12. 1988
Vymazán předmět podnikání: Jiná hospodářská činnost: a/ práce spojené s přípravou technické vybavenosti BF, technické a občanské vybavenosti a ve prospěch zlepšení životního prostředí členů družstev a občanů,
21. 12. 1988
Vymazán předmět podnikání: e/ činnosti a služby, které zajišťují provoz a správu družstva (pronájem nebytových prostor, administrativní práce apod.).
21. 12. 1988
Vymazán předmět podnikání: d/ činnosti a služby, které zajišťují výstavbu a údržbu (např. autodoprava, výkony strojů a mechanizace, včetně jejich případného zapůjčování, provádění předepsaných revizních zkoušek, MTZ a výkony skladového hospodářství)
21. 12. 1988
Vymazán předmět podnikání: c/ údržba, opravy a obnova BF, technické a občanské vybavenosti, zeleně a životního prostředí, v zimních měsících u prací sezonního charakteru i údržba a opravy nebytového fondu,
21. 12. 1988
Vymazán předmět podnikání: b/ výstavba včetně modernizace BF, technické a občanské vybavenosti, zlepšování životního prostředí, pokud dodávky na jednotlivé investičné akce nepřesáhnou částku 2 mil. Kčs
21. 12. 1988
Vymazán předmět podnikání: Družstvo pro své členy staví, popřípadě zabezpečuje výstavbu bytů a místností nesloužících k bydlení, zabezpečuje správu, údržbu, popřípadě rekonstrukci bytů a místností nesloužících k bydlení a poskytuje služby spojené s jejich užíváním. Organizuje politicko-výchovnou práci a pečuje o prohlubování společenské funkce družstva a socialistické demokracie. V souvislosti s výstavbou družstevních bytů a místností nesloužících k bydlení může družstvo provádět přípravu staveniště včetně technického vybavení, terenních úprav, výstavby inženýrských sítí a popřípadě provádět i jiné práce, bez nichž by se nemohlo započít s výstavbou, nebo by nebylo možné vystavěné objekty užívat.
12. 5. 1988
Zapsán člen statutárního orgánu Milan Petr, jako člen
12. 5. 1988
Zapsán člen statutárního orgánu Tomáš Jalůvka, jako člen
4/6

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-1527
-
+
Adriana Krnáčová

Adriana Krnáčová

manažerka a politička, bývalá primátorka hl. města Praha

-1
-
+
Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

17445
-
+
Lenka Kořínková

Lenka Kořínková

herečka, zpěvačka a autorka knih o zdravé výživě

0
-
+
Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

1428
-
+
Miroslav Jech

Miroslav Jech

Muž roku 2008, soutěžící pořadu Dream Team

0
-
+

A tohle už jste četli?