Partners Financial Services

Stavební bytové družstvo Chomutov, IČO: 00041955 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
28. 12. 2002
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. František Zamazal, jako člen představenstva
28. 12. 2002
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Miroslav Jonáš
8. 6. 2002
Změna funkce: Josef Tvrdý z místopředseda představenstva na předseda
8. 6. 2002
Změna funkce: Ing. Miroslav Jonáš z předseda představenstva na člen
8. 6. 2002
Změna funkce: Ing. Radek Jelínek z člen představenstva na místopředseda
7. 5. 2002
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Andrej Ontko, jako člen představenstva
7. 5. 2002
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Josef Robenek
3. 4. 2002
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Josef Robenek, jako člen představenstva
3. 4. 2002
Zapsán člen statutárního orgánu Miroslava Rudolfová, jako člen představenstva
3. 4. 2002
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jan Šebesta, jako člen představenstva
3. 4. 2002
Zapsán člen statutárního orgánu Josef Tvrdý, jako místopředseda představenstva
3. 4. 2002
Změna adresy: člen statutárního orgánu Václav Brůha
3. 4. 2002
Vymazán člen statutárního orgánu Oldřich Votoček
3. 4. 2002
Změna adresy: člen statutárního orgánu Jaroslav Fiřt
3. 4. 2002
Vymazán člen statutárního orgánu Bohuslav Vodopivec
3. 4. 2002
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Rostislav Hroza
3. 4. 2002
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Miroslav Jonáš
3. 4. 2002
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Radek Jelínek
3. 4. 2002
Změna adresy: člen statutárního orgánu František Česal
3. 4. 2002
Vymazán člen statutárního orgánu Milan Kopecký
3. 4. 2002
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem družstva je 9-ti členné představenstvo. Jménem představenstva jedná navenek předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva v pořadí stanoveném představenstem. Právní úkony představenstva, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda, popř. místopředseda a další člen představenstva, popř. ředitel družstva jako pověřený zástupce.
3. 4. 2002
Vymazán způsob jednání: Statutárním orgánem družstva je 9-ti členné představenstvo. Jménem představenstva jedná navenek předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva v tomto pořadí - František Česal, Bohuslav Vodopivec, Ing. Radek Jelínek, Václav Brůha, Ing. Rostislav Hroza, Jaroslav Fiřt, Oldřich Votoček. Právní úkony, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda, popř. místopředseda a další člen předsta- venstva, popř. ředitel družstva jako pověřený zástupce.
11. 9. 2000
Zapsán člen statutárního orgánu Václav Brůha, jako člen představenstva
11. 9. 2000
Vymazán člen statutárního orgánu Petr Erdélyi
11. 9. 2000
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem družstva je 9-ti členné představenstvo. Jménem představenstva jedná navenek předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva v tomto pořadí - František Česal, Bohuslav Vodopivec, Ing. Radek Jelínek, Václav Brůha, Ing. Rostislav Hroza, Jaroslav Fiřt, Oldřich Votoček. Právní úkony, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda, popř. místopředseda a další člen předsta- venstva, popř. ředitel družstva jako pověřený zástupce.
11. 9. 2000
Vymazán způsob jednání: Statutárním orgánem družstva je 9-ti členné představenstvo. Jménem představenstva jedná navenek předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva v tomto pořadí - František Česal, Bohuslav Vodopivec, Ing. Radek Jelínek, Petr Erdélyi, Ing. Rostislav Hroza, Jaroslav Fiřt, Oldřich Votoček. Právní úkony, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda, popř. místopředseda a další člen předsta- venstva, popř. ředitel družstva jako pověřený zástupce.
22. 3. 2000
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Miroslav Jonáš
22. 3. 2000
Změna funkce: Petr Erdélyi z předseda na člen
22. 3. 2000
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem družstva je 9-ti členné představenstvo. Jménem představenstva jedná navenek předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva v tomto pořadí - František Česal, Bohuslav Vodopivec, Ing. Radek Jelínek, Petr Erdélyi, Ing. Rostislav Hroza, Jaroslav Fiřt, Oldřich Votoček. Právní úkony, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda, popř. místopředseda a další člen předsta- venstva, popř. ředitel družstva jako pověřený zástupce.
22. 3. 2000
Vymazán způsob jednání: Statutárním orgánem družstva je 9-ti členné představenstvo. Jménem představenstva jedná navenek předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva v tomto pořadí - František Česal, Bohuslav Vodopivec, Ing. Radek Jelínek, Ing. Miroslav Jonáš, Ing. Ros- tislav Hroza, Jaroslav Fiřt, Oldřich Votoček. Právní úkony, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda, popř. místopředseda a další člen představenstva, popř. ředitel družstva jako pověřený zástupce.
22. 12. 1999
Zapsán člen statutárního orgánu Oldřich Votoček, jako člen představenstva
22. 12. 1999
Vymazán člen statutárního orgánu Richard Bogusch
22. 12. 1999
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem družstva je 9-ti členné představenstvo. Jménem představenstva jedná navenek předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva v tomto pořadí - František Česal, Bohuslav Vodopivec, Ing. Radek Jelínek, Ing. Miroslav Jonáš, Ing. Ros- tislav Hroza, Jaroslav Fiřt, Oldřich Votoček. Právní úkony, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda, popř. místopředseda a další člen představenstva, popř. ředitel družstva jako pověřený zástupce.
22. 12. 1999
Vymazán způsob jednání: Statutárním orgánem družstva je 9-ti členné představenstvo. Jménem představenstva jedná navenek předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva v tomto pořadí - František Česal, Bohuslav Vodopivec, Ing. Radek Jelínek, Ing. Miroslav Jonáš, Ing. Ros- tislav Hroza, Jaroslav Fiřt, Richard Bogusch. Právní úkony, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda, popř. místopředseda a další člen představenstva, popř. ředitel družstva jako pověřený zástupce.
15. 3. 1999
Zapsán člen statutárního orgánu Jaroslav Fiřt, jako člen
15. 3. 1999
Zapsán člen statutárního orgánu Bohuslav Vodopivec, jako člen
15. 3. 1999
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Rostislav Hroza, jako člen
15. 3. 1999
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Miroslav Jonáš, jako člen
15. 3. 1999
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Erdélyi, jako předseda
15. 3. 1999
Vymazán člen statutárního orgánu Radko Zeman
15. 3. 1999
Vymazán člen statutárního orgánu Petr Erdelyi
15. 3. 1999
Vymazán člen statutárního orgánu JUDr. Zdeněk Žouželka
15. 3. 1999
Vymazán člen statutárního orgánu Miroslav Žalud
15. 3. 1999
Vymazán člen statutárního orgánu Jan Veselý
15. 3. 1999
Změna funkce: Milan Kopecký z člen představenstva na místopředseda
15. 3. 1999
Vymazán člen statutárního orgánu Zlata Pikrtová
15. 3. 1999
Vymazán člen statutárního orgánu Bohumil Tejml
15. 3. 1999
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem družstva je 9-ti členné představenstvo. Jménem představenstva jedná navenek předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva v tomto pořadí - František Česal, Bohuslav Vodopivec, Ing. Radek Jelínek, Ing. Miroslav Jonáš, Ing. Ros- tislav Hroza, Jaroslav Fiřt, Richard Bogusch. Právní úkony, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda, popř. místopředseda a další člen představenstva, popř. ředitel družstva jako pověřený zástupce.
15. 3. 1999
Vymazán způsob jednání: Statutárním orgánem družstva je 11-ti členné představenstvo. Jménem představenstva jedná navenek předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva v tomto pořadí - Radko Zeman, Ing. Radek Jelínek, Milan Kopecký, JUDr. Zdeněk Žouželka, Miroslav Žalud, Zlata Pikrtová, František Česal, Jan Veselý, Richard Bogusch. Právní úkony, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda, popř. místopředseda a další člen představenstva, popř. ředitel družstva jako pověřený zástupce.
15. 3. 1999
Zapsán předmět podnikání: v zajišťování provozu bytových a nebytových objektů
3/5

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-30
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-178
-
+
Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-2835
-
+
Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-2769
-
+
Václav Tomanec

Václav Tomanec

podnikatel

-20
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-2075
-
+

A tohle už jste četli?