Partners Financial Services

Střední škola zemědělská a veterinární Lanškroun, IČO: 00087670 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
30. 10. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu David Hruška, jako ředitel školy
30. 10. 2013
Zapsán předmět činnosti: zajišťování praktického vyučování žáků středních škol podle školních vzdělávacích programů příslušné školy a v souladu s právními předpisy, zejména zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů.
30. 10. 2013
Zapsán předmět činnosti: poskytování školské služby podle § 119 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů. Školní jídelna zajišťuje vedle školního stravování žáků také závodní stravování zaměstnanců příspěvkové organizace, a to za úplatu.
30. 10. 2013
Zapsán předmět činnosti: poskytování školské služby podle § 117 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů. Domov poskytuje žákům středních škol ubytování, výchovně vzdělávací činnost navazující na výchovně vzdělávací činnost středních škol zajišťuje těmto žákům školní stravování.
30. 10. 2013
Zapsán předmět činnosti: poskytování středního vzdělávání v souladu s cíli středního vzdělávání uvedenými v § 57 a podle vzdělávacích programů uvedených v § 3 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů.
30. 10. 2013
Vznik společnosti Střední škola zemědělská a veterinární Lanškroun

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Radim Jančura

Radim Jančura

podnikatel a majitel Student Agency

345
-
+
Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-1828
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-323
-
+
Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-1977
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-111
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-14
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.