Partners Financial Services

Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana, příspěvková organizace, IČO: 00092118 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
22. 12. 2015
Změna informací: ředitel Radovan Jančář
22. 12. 2015
Změna sídla z Velehradská 714, Uherské Hradiště na Velehradská třída 714, 686 01 Uherské Hradiště - Uherské Hradiště
18. 9. 2015
Zapsán zakladatel Město Uherské Hradiště
18. 9. 2015
Vymazán zakladatel Město Uherské Hradiště
21. 8. 2015
Změna adresy: člen statutárního orgánu Radovan Jančář
23. 5. 2014
Zapsán zakladatel Město Uherské Hradiště
23. 5. 2014
Vymazán zakladatel Město Uherské Hradiště
21. 11. 2006
Změna funkce: Radovan Jančář z pověřený zástupce ředitele na ředitel
21. 11. 2006
Zapsán způsob jednání: Za příspěvkovou organizaci jedná ředitel.
21. 11. 2006
Vymazán způsob jednání: Za příspěvkovou organizaci jedná pověřený zástupce ředitele.
4. 5. 2006
Zapsán zakladatel Město Uherské Hradiště
4. 5. 2006
Zapsán člen statutárního orgánu Radovan Jančář, jako pověřený zástupce ředitele
4. 5. 2006
Vymazán člen statutárního orgánu Oľga Marťanová
4. 5. 2006
Zapsán způsob jednání: Za příspěvkovou organizaci jedná pověřený zástupce ředitele.
4. 5. 2006
Vymazán způsob jednání: Způsob jednání statutárního orgánu: Za příspěvkovou organizaci jedná ředitel, v jeho nepřítomnosti zástupce ředitele
23. 7. 2005
Zapsán předmět činnosti: l) Se souhlasem zřizovatele provozuje své pobočky na území města Uherské Hradiště. Seznam knihoven, které tvoří tyto pobočky je obsažen v příloze zřizovací listiny.
23. 7. 2005
Zapsán předmět činnosti: g) Spolupracuje s kulturními organizacemi, archívy, školami, sdělovacími prostředky, spolky a občanskými sdruženími v kraji, případně celé ČR i v zahraničí. Podílí se na průzkumové, studijní a rozborové činnosti na úseku knihovnictví v koordinaci s krajskou a Národní knihovnou a profesními spolky, v nichž je organizace zastoupena jako institucionální člen.
23. 7. 2005
Vymazán předmět činnosti: g) Spolupracuje s kulturními organizacemi, archívy, školami, sdělovacími prostředky, spolky a občanskými sdruženími v okrese, případně celé ČR i v zahraničí. Podílí se na průzkumové, studijní a rozborové činnosti na úseku knihovnictví v koordinaci s krajskou a Národní knihovnou a profesními spolky, v nichž je organizace zastoupena jako institucionální člen.
10. 7. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Oľga Marťanová, jako ředitelka
10. 7. 2004
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání statutárního orgánu: Za příspěvkovou organizaci jedná ředitel, v jeho nepřítomnosti zástupce ředitele
10. 7. 2004
Zapsán předmět činnosti: Předmět podnikání:
10. 7. 2004
Zapsán předmět činnosti: Organizace je zřízena za účelem poskytování veřejných knihovnických informačních služeb, při zachování rovných podmínek pro všechny občany, uspokojení kulturních a informačních potřeb a k všestrannému napomáhání všem formám vzdělávání občanů ve smyslu zák. č. 257/2001 Sb., o knihovnách a podmínkách provozování knihovnických a informačních služeb (dále jen knihovní zákon), ve znění pozdějších předpisů. Organizace je součástí systému knihoven a dalších institucí, vykonávajících informační, kulturní a vzdělávací činnost. Je základní knihovnou s univerzálním knihovním fondem. Je-li uzavřena písemná smlouva s krajskou knihovnou o přenesení regionálních funkcí, poskytuje organizace služby knihovnám regionu v rozsahu smlouvy.
10. 7. 2004
Zapsán předmět činnosti: k) Podmínky, za nichž jsou služby knihovny uživatelům poskytovány, jsou uvedeny v knihovním řádu, který vydává ředitel organizace.
10. 7. 2004
Zapsán předmět činnosti: j) Vede evidenci knihovního fondu, provádí jeho aktualizaci, vyřazování a revizi v souladu s knihovním zákonem.
10. 7. 2004
Zapsán předmět činnosti: i) Poskytuje reprografické kopírovací služby na podkladě tiskové předlohy z vlastních fondů knihovny pro osobní potřebu uživatelů.
10. 7. 2004
Zapsán předmět činnosti: h) Buduje interní databáze z vlastních fondů a účastní se výměny dat a budování společných databází s dalšími knihovnami. Poskytuje poradenskou službu v oblasti knihovnických a informačních činností. Vydává tematické neperiodické publikace a drobné tisky.
10. 7. 2004
Zapsán předmět činnosti: g) Spolupracuje s kulturními organizacemi, archívy, školami, sdělovacími prostředky, spolky a občanskými sdruženími v okrese, případně celé ČR i v zahraničí. Podílí se na průzkumové, studijní a rozborové činnosti na úseku knihovnictví v koordinaci s krajskou a Národní knihovnou a profesními spolky, v nichž je organizace zastoupena jako institucionální člen.
10. 7. 2004
Zapsán předmět činnosti: f) Pořádá exkurze, přednášky, besedy, výstavy a jiné vzdělávací i mimoškolní, kulturní a společenské akce, včetně odborných kurzů, školení a seminářů a dalších akcí v souvislosti se svým hlavním předmětem činnosti.
10. 7. 2004
Zapsán předmět činnosti: e) Zprostředkovává přístup k informacím státní správy a veřejné samosprávy. Umožňuje přístup k vnějším informačním zdrojům, ke kterým má bezplatný (i placený) přístup, pomocí telekomunikačního zařízení.
10. 7. 2004
Zapsán předmět činnosti: d) Aktivně propaguje a zpřístupňuje své fondy individuálním a institucionálním uživatelům, a to jak absenčními a prezentačními službami, tak poskytováním bibliografických, referenčních, faktografických informací a rešerší v hlavní budově knihovny a na pobočkách.
10. 7. 2004
Zapsán předmět činnosti: c) Poskytuje meziknihovní výpůjční službu (MVS - půjčovní, informační a reprografickou).
10. 7. 2004
Zapsán předmět činnosti: b) Se zřetelem ke kulturním hodnotám a informačním potřebám uživatelů buduje a zpřístupňuje fond regionální literatury, tiskovin a dalších informačních materiálů, shromažďuje, zpracovává, uchovává a poskytuje informace o městě a regionu.
10. 7. 2004
Zapsán předmět činnosti: a) Organizace nakupuje, zpracovává a zpřístupňuje univerzální knihovní fond, v němž jsou zastoupeny dokumenty odborné, populárně naučné a krásné literatury, periodika a další dokumenty a informační prameny (dokumenty povahy rozmnoženin, zvukového i zvukově obrazového záznamu, počítačové programy a databáze, apod.).
10. 7. 2004
Zapsán předmět činnosti: 3) Maloobchodní prodej a pronájem zvukových a zvukově - obrazových záznamů a jejich nenahraných nosičů - prodej a pronájem zvukových a zvukově obrazových záznamů, prodej nenahraných nosičů
10. 7. 2004
Zapsán předmět činnosti: 2) Specializovaný maloobchod s knihami, časopisy a kancelářskými potřebami
10. 7. 2004
Zapsán předmět činnosti: 2) Doplňková činnost Organizace může vykonávat tyto doplňkové činnosti: a) prodej knih b) propagační služby. Doplňkovou činnost může organizace vykonávat za předpokladu, že plní všechny hlavní úkoly stanovené zřizovatelem.
10. 7. 2004
Zapsán předmět činnosti: 1) Kopírovací práce - rozmnožování kopírovacími stroji nebo počítačovými stroji nebo počítačovými tiskárnami na podkladě tiskové předlohy
10. 7. 2004
Zapsán předmět činnosti: 1) Hlavní předmět činnosti:
7. 4. 2003
Vznik společnosti Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-748
-
+
Tomáš Knotek

Tomáš Knotek

hokejista

1717
-
+
Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-2182
-
+
Helena Vondráčková

Helena Vondráčková

zpěvačka

-2567
-
+
Radim Passer

Radim Passer

miliardář

-1640
-
+
Zdeněk Bakala

Zdeněk Bakala

podnikatel a uhlobaron

-2549
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.