Partners Financial Services

Slovácké divadlo Uherské Hradiště, příspěvková organizace, IČO: 00094846 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
23. 2. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Libuše Habartová, jako ředitel
23. 2. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Jaroslav Bartoš
2. 10. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jaroslav Bartoš, jako ředitel
2. 10. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Doc. Mga. Michal Zetel, Ph.D.
2. 10. 2020
Počet členů statutárního orgánu: 1
7. 2. 2020
Změna adresy: člen statutárního orgánu Doc. Mga. Michal Zetel, Ph.D.
26. 1. 2019
Změna titulu: člen statutárního orgánu Doc. Mga. Michal Zetel, Ph.D.
8. 2. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu MgA. Michal Zetel, Ph.D., jako ředitel
8. 2. 2016
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Igor Stránský
8. 2. 2016
Změna sídla z Tyršovo náb. 480, 686 12 Uherské Hradiště na Tyršovo náměstí 480, 686 01 Uherské Hradiště - Uherské Hradiště
18. 9. 2015
Zapsán zakladatel Město Uherské Hradiště
18. 9. 2015
Vymazán zakladatel Město Uherské Hradiště
23. 5. 2014
Zapsán zakladatel Město Uherské Hradiště
23. 5. 2014
Vymazán zakladatel Město Uherské Hradiště
23. 7. 2005
Zapsán zakladatel Město Uherské Hradiště
23. 7. 2005
Zapsán předmět činnosti: 1) Hlavní činnosti: a) Divadlo vytváří činoherní a hudebně dramatické divadelní inscenace (tato umělecká jevištní díla se prezentují formou veřejných představení), b) může nabízet představení jiným pořadatelům na domácích scénách a v zahraničí, c) k uskutečnění programového cíle divadla jako kulturního centra využívá veškerých svých prostor exteriéru i interiéru, kde se vedle divadelních inscenací prezentují také výstavy, hudební produkce, diskusní a odborné pořady, různá setkání a další akce rozvíjející divadelní umění a divadelní kulturu, d) vytváří a zajišťuje scénické předměty (dekorace, kostýmy, rekvizity, vlásenky atd.) a umělecké projekty ( scénografická, hudební díla apod. ) pro vlastní potřebu, e) zabezpečuje vnitropodnikovou dopravu a přepravu osob i materiálu, f) vydává a rozšiřuje tiskoviny a multimediální nosiče sloužící k činnosti divadla a jeho další propagaci.
23. 7. 2005
Vymazán předmět činnosti: Hlavní předmět činnosti: a) Divadlo vytváří činoherní a hudebně dramatické divadelní inscenace(tato umělecká jevištní díla se prezentují formou veřejných představení), b) nabízí představení jiným pořadatelům na domácích scénách i v zahraničí, c) k uskutečnění programu divadla jako kulturního centra využívá veškerých svých prostor exteriéru i interiéru, kde se vedle divadelních inscenací prezentují také výstavy, koncerty, diskusní pořady, různá setkání a další akce rozvíjející tyto rozšířené kulturní činnosti, d) vytváří scénické předměty (dekorace, kostýmy, rekvizity, vlásenky atd.) pro vlastní potřebu, e) zabezpečuje vnitropodnikovou dopravu a přepravu osob i materiálu, f) vydává a rozšiřuje tiskoviny a audionosiče sloužící k činnosti divadla a jeho další propagaci.
18. 8. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Igor Stránský, jako ředitel
18. 8. 2004
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání statutárního orgánu: Za příspěvkovou organizaci jedná ředitel, v jeho nepřítomnosti zástupce ředitele.
18. 8. 2004
Zapsán předmět činnosti: Předmět podnikání: 1) pronájem a půjčování věcí movitých 2) silniční motorová doprava osobní
18. 8. 2004
Zapsán předmět činnosti: Hlavní předmět činnosti: a) Divadlo vytváří činoherní a hudebně dramatické divadelní inscenace(tato umělecká jevištní díla se prezentují formou veřejných představení), b) nabízí představení jiným pořadatelům na domácích scénách i v zahraničí, c) k uskutečnění programu divadla jako kulturního centra využívá veškerých svých prostor exteriéru i interiéru, kde se vedle divadelních inscenací prezentují také výstavy, koncerty, diskusní pořady, různá setkání a další akce rozvíjející tyto rozšířené kulturní činnosti, d) vytváří scénické předměty (dekorace, kostýmy, rekvizity, vlásenky atd.) pro vlastní potřebu, e) zabezpečuje vnitropodnikovou dopravu a přepravu osob i materiálu, f) vydává a rozšiřuje tiskoviny a audionosiče sloužící k činnosti divadla a jeho další propagaci.
18. 8. 2004
Zapsán předmět činnosti: Divadlo je zřízeno za účelem přispívat k hledání společenské a mravní identity člověka, k jeho citovému a myšlenkovému obohacení. Svoje poslání naplňuje prostřednictvím jednotlivých inscenací a v rámci obecného působení jako svébytné kulturní centrum. K tomu využívá vlastní i pohostinské produkce. Divadlo má regionální působnost.
7. 4. 2003
Vznik společnosti Slovácké divadlo Uherské Hradiště, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-1420
-
+
Václav Tomanec

Václav Tomanec

podnikatel

-9
-
+
Roman Berbr

Roman Berbr

fotbalový funkcionář

-1597
-
+
Ladislava Eichenmannová

Ladislava Eichenmannová

byla organizátorkou charitativních akcí a projektů, předsedkyně krasobruslařského klubu

-6
-
+
Ivan Mládek

Ivan Mládek

hudebník

2980
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-111
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.