Partners Financial Services

S T A V O Frýdlant v Čechách, IČO: 00481751 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
6. 5. 1992
Zapsán předmět podnikání: - vypořádání hospodářské činnosti s.p. STAVO Frýdlant
6. 5. 1992
Vymazán předmět podnikání: Základním předmětem činnosti státního podniku je provádění stavebních a montážních prací hlavní a přidružené stavební výroby, provádění prací pro obyvatelstvo, údržba a modernizace budov pro bydlení, občanské vybavenosti a služeb. V souladu s tímto předmětem činnosti zabezpečovat hospodářský a sociální rozvoj podniku.
6. 5. 1992
Vymazán předmět podnikání: Povinným předmětem činnosti, který musí být v rámci základního předmětu činnosti přednostně zajišťován, je: a) modernizace, rekonstrukce, opravy a generální údržba bytového fondu b) modernizace, rekonstrukce a opravy a generální údržba bytového fondu c) investiční výstavbu především pro národní výbory d) stavebně montážní práce pro obyvatelstvo
20. 12. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jan Hejcman, jako ředitel státního podniku
20. 12. 1991
Vymazán člen statutárního orgánu Oleg Fichtner
27. 9. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Věra Farníková, jako zást. řed. - pověř. říz. ekonom. ús.
27. 9. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Oleg Fichtner, jako pověřen řízením stát. podniku
27. 9. 1991
Vymazán člen statutárního orgánu Miroslav Černík
21. 12. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Miroslav Černík, jako ředitel
21. 12. 1990
Vymazán člen statutárního orgánu František Jebavý
29. 3. 1990
Zapsán zakladatel Okresní národní výbor v Liberci.
29. 3. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu František Jebavý, jako pověřen řízením s. p.
29. 3. 1990
Zapsán způsob jednání: Ředitel jako statutární orgán podniku jedná jménem podniku ve všech jeho záležitostech. Podepisuje se tak, že u razítka vyznačeného státního podniku nebo jinak napsaného znění státního podniku připojí svůj podpis s dodatkem \"ředitel\".
29. 3. 1990
Zapsán předmět podnikání: Základním předmětem činnosti státního podniku je provádění stavebních a montážních prací hlavní a přidružené stavební výroby, provádění prací pro obyvatelstvo, údržba a modernizace budov pro bydlení, občanské vybavenosti a služeb. V souladu s tímto předmětem činnosti zabezpečovat hospodářský a sociální rozvoj podniku.
29. 3. 1990
Zapsán předmět podnikání: Povinným předmětem činnosti, který musí být v rámci základního předmětu činnosti přednostně zajišťován, je: a) modernizace, rekonstrukce, opravy a generální údržba bytového fondu b) modernizace, rekonstrukce a opravy a generální údržba bytového fondu c) investiční výstavbu především pro národní výbory d) stavebně montážní práce pro obyvatelstvo
29. 3. 1990
Vznik společnosti S T A V O Frýdlant v Čechách

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaromír Jágr

Jaromír Jágr

hokejista, mistr světa a olympijský vítěz

2428
-
+
Tomáš Sedláček

Tomáš Sedláček

ekonom

-2045
-
+
Michael Kocáb

Michael Kocáb

zpěvák

-2157
-
+
Helena Vondráčková

Helena Vondráčková

zpěvačka

-1013
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-1688
-
+
Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-1465
-
+

A tohle už jste četli?