Partners Financial Services

O M E G A v likvidaci, IČO: 00482056 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 6. 2021
Vymazán předmět podnikání: rozšířen o : - Export - import - zprostředkování a prodej zahraničního zboží pro podniky ČSFR a soukromé podnikatele (nevyžadující povolení správního orgánu) - stánkový prodej - oděvy, občerstvení
1. 6. 2021
Vymazán předmět podnikání: rozšiřuje se o : - provozování Fitness studia (tělovýchovné zařízení, posilovna, solarium, sauna, rychlé občerstvení v Široké ulici 68, Liberec 3)
1. 6. 2021
Vymazán předmět podnikání: - výroba v oboru truhlářské a tesařské výroby pro organizace a občany - poskytování služeb v oborech: zámečník, instalatér, truhlář a tesař, zedník a malíř, další činnosti budou zapsány po předložení příslušného oprávnění - maloobchodní prodej vlastních výrobků souvisejících s poskytovanými službami Další činnost v oboru prodeje zahraničního zboží bude zapsána po předložení příslušného oprávnění.
2. 5. 2002
Změna názvu z O M E G A na O M E G A v likvidaci
2. 5. 2002
Zapsán likvidátor Karel Hrdlička, jako likvidátor
3. 2. 1993
Zapsán člen statutárního orgánu Romana Panušková, jako místopředseda družstva
3. 2. 1993
Vymazán člen statutárního orgánu Miroslav Lhota
27. 2. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Miroslav Lhota, jako místopředseda
27. 2. 1991
Vymazán člen statutárního orgánu Jiří Vaněk
27. 2. 1991
Změna sídla z Široká 68, Liberec III na Volgogradská 36, Liberec 9
27. 2. 1991
Zapsán předmět podnikání: rozšířen o : - Export - import - zprostředkování a prodej zahraničního zboží pro podniky ČSFR a soukromé podnikatele (nevyžadující povolení správního orgánu) - stánkový prodej - oděvy, občerstvení
26. 7. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Jiří Vaněk, jako místopředseda
26. 7. 1990
Vymazán člen statutárního orgánu Milena Dědičová
11. 7. 1990
Zapsán předmět podnikání: rozšiřuje se o : - provozování Fitness studia (tělovýchovné zařízení, posilovna, solarium, sauna, rychlé občerstvení v Široké ulici 68, Liberec 3)
10. 5. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Karel Hrdlička, jako předseda
10. 5. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Milena Dědičová, jako místopředseda
10. 5. 1990
Zapsán způsob jednání: V případech, kdy je rozhodování vyhrazeno členské schůzi a právní předpisy stanoví pro právní úkon písemnou formu, podepisují za družstvo vždy dva členové, z nichž jeden musí být předseda a druhý některý z členů družstva, pověřený členskou schůzí. V nepřítomnosti předsedy družstva vykonává jeho funkci člen družstva pověřený k tomu usnesením členské schůze.
10. 5. 1990
Zapsán předmět podnikání: - výroba v oboru truhlářské a tesařské výroby pro organizace a občany - poskytování služeb v oborech: zámečník, instalatér, truhlář a tesař, zedník a malíř, další činnosti budou zapsány po předložení příslušného oprávnění - maloobchodní prodej vlastních výrobků souvisejících s poskytovanými službami Další činnost v oboru prodeje zahraničního zboží bude zapsána po předložení příslušného oprávnění.
10. 5. 1990
Vznik společnosti O M E G A

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Vladimír Šmicer

Vladimír Šmicer

fotbalista

4452
-
+
Tomáš Sedláček

Tomáš Sedláček

ekonom

-3042
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-2876
-
+
Karel Janeček

Karel Janeček

miliardář, bojovník s korupcí

-3008
-
+
Marcel Gecov

Marcel Gecov

bývalý fotbalista, podnikatel

-1596
-
+
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

kuchař

-2065
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.