Partners Financial Services

Divadlo Radost, příspěvková organizace, IČO: 00489123 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
11. 7. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Pavel Hubička, Ph.D., jako ředitel
11. 7. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Vlastimil Peška
14. 7. 2016
Zapsán zakladatel Statutární město Brno
14. 7. 2016
Zapsán předmět činnosti: Provozování Kreativního centra animované tvorby (KCAT), jehož hlavním úkolem je rozvoj kreativity dětí, mládeže i dospělých. KCAT popularizuje interaktivním způsobem kulturně-historické souvislosti vývoje české animační tvorby a srozumitelným způsobem je zpřístupňuje veřejnosti, čímž vytváří předpoklady pro růst zájmu zejména dětí a mladých lidí o tuto kulturní oblast. KCAT nabízí výtvarné a herecké dílny, kurzy zaměřené především na výuku a propagaci animačních technik (tvorba a hra s klasickou i alternativní loutkou). Služby KCAT jsou určeny zejm. pro žáky a studenty škol všech stupňů (mateřské školy, základní, střední, vyšší odborné školy, vysoké školy), ale i pro zájemce z řad široké i odborné veřejnosti. V rámci činnosti KCAT příspěvková organizace spolupracuje s podobně zaměřenými organizacemi neformálního a formálního vzdělávání a s jednotlivci v České republice i v zahraničí. Činnosti KCAT provozuje příspěvková organizace ve svěřených objektech.
16. 5. 2016
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Mgr. Vlastimil Peška
16. 5. 2016
Změna sídla z Bratislavská 32, 602 00 Brno - Zábrdovice na Bratislavská 216/32, 602 00 Brno - Zábrdovice
19. 3. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Vlastimil Peška
1. 8. 2012
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel, kterého jmenuje a odvolává Rada města Brna. Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. V majetkoprávních záležitostech je oprávněn jednat a uzavírat smlouvy pouze v rozsahu vymezeném v článku VII. zřizovací listiny. Při řízení organizace se ředitel rovněž řídí úkoly vyplývajícími z usnesení Rady města Brna a Zastupitelstva města Brna a věcně příslušnými dokumenty schválenými těmito orgány. Ředitel ustanoví z řad zaměstnanců příspěvkové organizace stálého zástupce, který ho v době jeho nepřítomnosti zastupuje ve vymezeném rozsahu jeho práv a povinností. Stálý zástupce podepisuje jménem organizace tak, že u čitelně uvedeného jména, příjmení a funkce ředitele oganizace připojí svůj podpis s uvedením zkratky \"v.z.\" ( v zastoupení). Ředitel může být dále zastupován smluvním zástupcem, který je oprávněn jednat pouze v konkrétní věci a v rozsahu stanoveném v plné moci. Plná moc musí být vždy písemná.
1. 8. 2012
Vymazán způsob jednání: Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel, kterého jmenuje a odvolává Rada města Brna. Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. V majetkoprávních záležitostech je oprávněn jednat a uzavírat smlouvy pouze v rozsahu vymezeném v článku VII. zřizovací listiny. Při řízení organizace se ředitel rovněž řídí úkoly vyplyvájicími z usnesení Rady města Brna a Zastupitelstva města Brna a včetně příslušnými dokumenty schválenými těmito orgány. Jménem příspěvkové organizace podepisuje ředitel a to tak, že se čitelně uvede jeho jméno, příjmení a funkce, ke kterým ředitel připojí vlastnoruční podpis a razítko organizace. Ředitel ustanoví z řad zaměstnanců příspěvkové organizace stálého zástupce, který ho v době jeho nepřítomnosti zastupuje ve vymezeném rozsahu jeho práv a povinností. Stálý zástupce podepisuje jménem organizace tak, že u čitelně uvedeného jména, příjmení a funkce ředitele oganizace připojí svůj podpis s uvedením zkratky \"v.z.\" ( v zastoupení). Ředitel může být dále zastupován smluvním zástupcem, který je oprávněn jednat pouze v konkrétní věci a v rozsahu stanoveném v plné moci. Plná moc musí být vždy písemná.
1. 4. 2010
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel, kterého jmenuje a odvolává Rada města Brna. Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. V majetkoprávních záležitostech je oprávněn jednat a uzavírat smlouvy pouze v rozsahu vymezeném v článku VII. zřizovací listiny. Při řízení organizace se ředitel rovněž řídí úkoly vyplyvájicími z usnesení Rady města Brna a Zastupitelstva města Brna a včetně příslušnými dokumenty schválenými těmito orgány. Jménem příspěvkové organizace podepisuje ředitel a to tak, že se čitelně uvede jeho jméno, příjmení a funkce, ke kterým ředitel připojí vlastnoruční podpis a razítko organizace. Ředitel ustanoví z řad zaměstnanců příspěvkové organizace stálého zástupce, který ho v době jeho nepřítomnosti zastupuje ve vymezeném rozsahu jeho práv a povinností. Stálý zástupce podepisuje jménem organizace tak, že u čitelně uvedeného jména, příjmení a funkce ředitele oganizace připojí svůj podpis s uvedením zkratky \"v.z.\" ( v zastoupení). Ředitel může být dále zastupován smluvním zástupcem, který je oprávněn jednat pouze v konkrétní věci a v rozsahu stanoveném v plné moci. Plná moc musí být vždy písemná.
1. 4. 2010
Vymazán způsob jednání: 1. Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel, kterého jmenuje a odvolává Rada města Brna. Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. V majetkoprávních záležitostech je oprávněn jednat a uzavírat smlouvy pouze v rozsahu vymezeném v článku VI. zřizovací listiny. Při řízení organizace se ředitel rovněž řídí úkoly vyplývajícími z usnesení Rady města Brna a Zastupitelstva města Brna a včetně příslušnými dokumenty schválenými těmito orgány. Jménem příspěvkovépodepisuje ředitel a to tak, že se čitelně uvede jeho jméno, příjmení a funkce, ke kterým ředitel připojí vlastnoruční podpis a razítko organizace. Ředitel určuje svého zástupce, který ho v době jeho nepřítomnosti zastupuje ve vymezeném rozsahu jeho práv a povinností. Určený zástupce podepisuje jménem organizace tak, že u čitelně uvedeného jména, příjmení a funkce ředitele organizace připojí svůj podpis s uvedením zkratky \"v z.\" (v zastoupení).
1. 4. 2010
Zapsán předmět činnosti: Realizace divadelní činnosti prostřednictvím jiných pořadatelů (hostování, účast na festivalech a přehlídkách).
1. 4. 2010
Zapsán předmět činnosti: Předmět činnosti: -Pořádání vlastních divadelních představení, působení na diváky prostřednictvím dramatického umění, jehož specifika vznikají využíváním všech prostředků loutkového, alternativního i činoherního divadla. Repertoár se orientuje zejména na děti a mládež.
1. 4. 2010
Zapsán předmět činnosti: Pořádání veřejných představení jiných divadelních souborů.
1. 4. 2010
Zapsán předmět činnosti: Hlavní účel: Hlavním účelem příspěvkové organizace je realizace divadelních inscenací pro děti, mládež a dospělé publikum, s použitím veškerých vyjadřovacích uměleckých prostředků alternativního divadla, zejména animačních technik propojených s činoherními prvky, či prvky hudebního divadla v celé říši. Za dominantní prvek činnosti příspěvkové organizace je však považována především hra s loutkou.
1. 4. 2010
Vymazán předmět činnosti: Realizace divadelní činosti prostřednictvím jiných pořadatelů (hostování, účast na festivalech a přehlídkách)
1. 4. 2010
Vymazán předmět činnosti: Pořádání vlastních divadelních představení
1. 4. 2010
Vymazán předmět činnosti: Hlavní účel a předmět činnosti: Pořádání veřejných představení, působení na diváky prostřednictvím dramatického umění, jehož specifika vznikají využíváním všech prostředků loutkového, alternativního i činoherního divadla. Repertoár se orientuje na děti a mládež
1. 4. 2010
Změna názvu z Loutkové divadlo Radost, příspěvková organizace na Divadlo Radost, příspěvková organizace
23. 11. 2007
Zapsán způsob jednání: 1. Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel, kterého jmenuje a odvolává Rada města Brna. Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. V majetkoprávních záležitostech je oprávněn jednat a uzavírat smlouvy pouze v rozsahu vymezeném v článku VI. zřizovací listiny. Při řízení organizace se ředitel rovněž řídí úkoly vyplývajícími z usnesení Rady města Brna a Zastupitelstva města Brna a včetně příslušnými dokumenty schválenými těmito orgány. Jménem příspěvkovépodepisuje ředitel a to tak, že se čitelně uvede jeho jméno, příjmení a funkce, ke kterým ředitel připojí vlastnoruční podpis a razítko organizace. Ředitel určuje svého zástupce, který ho v době jeho nepřítomnosti zastupuje ve vymezeném rozsahu jeho práv a povinností. Určený zástupce podepisuje jménem organizace tak, že u čitelně uvedeného jména, příjmení a funkce ředitele organizace připojí svůj podpis s uvedením zkratky \"v z.\" (v zastoupení).
23. 11. 2007
Vymazán způsob jednání: Statutárním orgánem je ředitel, který zastupuje organizaci navenek a jedná jejím jménem.
23. 11. 2007
Změna sídla z Cejl 29, 602 00 Brno na Bratislavská 32, 602 00 Brno - Zábrdovice
23. 11. 2007
Zapsán předmět činnosti: Výroba zvukových a zvukově-obrazových záznamů sloužících k rozvoji kulturně výchovné činnosti a propagaci činnosti příspěvkové organizace
23. 11. 2007
Zapsán předmět činnosti: Vydavatelská a nakladatelská činnost k naplnění hlavního účelu a předmětu činnosti příspěvkové organizace
23. 11. 2007
Zapsán předmět činnosti: Reklamní činnost a marketing pro akce a činnosti zajišťované vlastní příspěvkovou organizací
23. 11. 2007
Zapsán předmět činnosti: Realizace divadelní činosti prostřednictvím jiných pořadatelů (hostování, účast na festivalech a přehlídkách)
23. 11. 2007
Zapsán předmět činnosti: Pořádání výstav a dalších projektů pro veřejnost za účelem propagace dramatického umění
23. 11. 2007
Zapsán předmět činnosti: Pořádání vlastních divadelních představení
23. 11. 2007
Zapsán předmět činnosti: Pořádání divadelních festivalů
23. 11. 2007
Zapsán předmět činnosti: Metodická pomoc ochotnickým divadelním souborům
23. 11. 2007
Zapsán předmět činnosti: Hlavní účel a předmět činnosti: Pořádání veřejných představení, působení na diváky prostřednictvím dramatického umění, jehož specifika vznikají využíváním všech prostředků loutkového, alternativního i činoherního divadla. Repertoár se orientuje na děti a mládež
23. 11. 2007
Vymazán předmět činnosti: zpracovává, vydává a rozšiřuje tiskoviny, vytváří zvukové a magnetické záznamy sloužící k rozvoji kulturně výchovné činnosti a propagaci divadla
23. 11. 2007
Vymazán předmět činnosti: realizuje divadelní činnost prostřednictvím jiných pořadatelů (hostování, účast na festivalech a přehlídkách).
23. 11. 2007
Vymazán předmět činnosti: pracuje s diváckou veřejností i mimo objekty divadla
23. 11. 2007
Vymazán předmět činnosti: pořádá výstavy a akce obdobného charakteru, avšak i další projekty pro veřejnost, za účelem propagace dramatického umění
23. 11. 2007
Vymazán předmět činnosti: pořádá vlastní divadelní představení
23. 11. 2007
Vymazán předmět činnosti: napomáhá ochotnickým divadelním souborům metodicky i materiálně (dary či odprodáváním použitých předmětů z divadelních výprav)
23. 11. 2007
Vymazán předmět činnosti: Hlavní předmět činnosti:
23. 11. 2007
Změna názvu z Loutkové divadlo Radost na Loutkové divadlo Radost, příspěvková organizace
1. 11. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Vlastimil Peška, jako člen statutárního orgánu
1. 11. 2001
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem je ředitel, který zastupuje organizaci navenek a jedná jejím jménem.
1. 11. 2001
Zapsán předmět činnosti: zpracovává, vydává a rozšiřuje tiskoviny, vytváří zvukové a magnetické záznamy sloužící k rozvoji kulturně výchovné činnosti a propagaci divadla
1. 11. 2001
Zapsán předmět činnosti: realizuje divadelní činnost prostřednictvím jiných pořadatelů (hostování, účast na festivalech a přehlídkách).
1. 11. 2001
Zapsán předmět činnosti: pracuje s diváckou veřejností i mimo objekty divadla
1. 11. 2001
Zapsán předmět činnosti: pořádá výstavy a akce obdobného charakteru, avšak i další projekty pro veřejnost, za účelem propagace dramatického umění
1. 11. 2001
Zapsán předmět činnosti: pořádá vlastní divadelní představení
1. 11. 2001
Zapsán předmět činnosti: napomáhá ochotnickým divadelním souborům metodicky i materiálně (dary či odprodáváním použitých předmětů z divadelních výprav)
1. 11. 2001
Zapsán předmět činnosti: Hlavní předmět činnosti:
1. 11. 2001
Vznik společnosti Loutkové divadlo Radost

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jiří Bartoška

Jiří Bartoška

herec a ředitel filmového festivalu

-1547
-
+
Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

2637
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-20
-
+
Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-1704
-
+
David Černý

David Černý

výtvarník

-999
-
+
Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-1690
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.