Partners Financial Services

LIBERA, sdružení alternativně hospodařících zemědělců, IČO: 00571920 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: Ing. Karel Babíček z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Antonín Janata z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Karel Babíček, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Antonín Janata, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
2. 4. 2014
Změna spisové značky z ALXII 126/MSPH na L 59424/MSPH
2. 4. 2014
Změna právní formy z Zájmové sdružení právnických osob zapsané v OR na Zájmové sdružení právnických osob
29. 3. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Karel Babíček, jako zástupce předsedy doz. rady
29. 3. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Antonín Janata, jako předseda dozorčí rady
29. 3. 1991
Zapsán předmět podnikání: Předmětem činnosti sdružení je ve společné organizaci na hospodářském základě spojit činnost účastníků sdružení k organizaci, podpoře, spolupráci ve výrobě a prodeji biopotravin cestou užití společné závazné výrobní technologie alternativního zemědělství a společných ochranných známek.
29. 3. 1991
Zapsán předmět podnikání: K tomu jako předmět své činnosti sdružení zejména: a/ zpracovává a vydává směrnici, která závazně stanovuje technologii alternativního zemědělství a kontroluje její plnění b/ registruje ochranné známky a při plnění směrnice jimi označuje produkty a výrobky účastníků sdružení a sdružením uznaných výrobců potravin
29. 3. 1991
Zapsán předmět podnikání: j/ provádí společný výzkum a vývoj na úseku alternativního zemědělství k/ zastupuje účastníky sdružení při jednáních se státními orgány, s firmami a stranami nezúčastněnými na smlouvě v tuzemsku i cizině a společně zastupuje a reprezentuje sdružení v mezinárodních organizacích
29. 3. 1991
Zapsán předmět podnikání: h/ dodává hospodářské potřeby, biologický materiál a jiné potřebné zboží účastníkům sdružení k zajištění výroby a činnosti ch/prodává produkci svých účastníků a zabezpečuje zpracování této produkce nebo ji samo zpracovává i/ pořizuje společné výrobní, zpracovatelské, prodejní a jiné provozní objekty a zařízení
29. 3. 1991
Zapsán předmět podnikání: Cílem sdružení je poskytovat rozšiřujícímu se okruhu konzumentů zdraví podporující biopotraviny produkované v kontrolovatelném, ekologicky nenarušeném a předmětnou produkcí nenaručovaném přírodním prostředí, při členství v ekologickém hnutí.
29. 3. 1991
Zapsán předmět podnikání: c/ organizuje prodej produkce a podílí se na tvorbě cen d/ zabezpečuje odborné poradenství a pomoc účastníkům sdružení e/ zajišťuje vzdělání pracovníků podniků účastníků sdružení f/ poskytuje hospodářskou pomoc účastníkům sdružení g/ organizuje hospodářskou spolupráci mezi účastníky sdružení, i mezi nimi a jinými firmami
29. 3. 1991
Zapsán předmět podnikání: 1. Provozuje doplňkové hospodářské činnosti vůči účastníkům sdružení jiným cizím firmám za účelem dosažení zisku.
29. 3. 1991
Vznik společnosti LIBERA, sdružení alternativně hospodařících zemědělců

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Martin Kasa

Martin Kasa

podnikatel, Pilulka.cz

-535
-
+
Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-80
-
+
Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-938
-
+
Václav Bartoněk

Václav Bartoněk

manažer, předseda představenstva Zbrojovky Brno

-5
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-15
-
+
Michael Kocáb

Michael Kocáb

zpěvák

-2176
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.