Partners Financial Services

Centrum ÁČKO, příspěvková organizace, IČO: 00851710 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
22. 11. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Pavla Vráblová, DiS., jako ředitel
22. 11. 2018
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Dagmar Stárková
22. 11. 2018
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je poskytování sociálních služeb.
22. 11. 2018
Vymazán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je poskytování sociálních služeb a zajišťování činností zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc.
1. 9. 2017
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je poskytování sociálních služeb a zajišťování činností zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc.
1. 9. 2017
Vymazán předmět činnosti: Poskytování ochrany a pomoci v zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc dětem do věku 6-ti let, které se ocitly bez jakékoliv péče nebo jsou-li jejich životy nebo nepříznivý vývoj ohroženy anebo ocitly-li se děti bez přiměřené péče jejich věku, jde-li o děti tělesně nebo duševně týrané nebo zneužívané anebo o děti, které se ocitly v prostředí nebo situaci, kdy jsou závažným způsobem ohrožena jejich základní práva. Ochrana a pomoc spočívá v uspokojování základních životních potřeb dětí, včetně ubytování, v zajištění zdravotní péče zdravotnickým zařízením a v psychologické a jiné obdobné nutné péči.
22. 11. 2016
Vymazán předmět činnosti: V rámci sociálně-právní ochrany dětí poskytování poradenské pomoci rodičům, jiným osobám odpovědným za východu dítěte nebo osobám vhodným stát se osvojiteli nebo pěstouny při řešení výchovných nebo jiných problémů souvisejících s péči o dítě.
22. 11. 2016
Vymazán předmět činnosti: V rámci sociálně-právní ochrany dětí pořádání přednášek a kurzů zaměřených na řešení výchovných, sociálních a jiných problémů souvisejících s péči o dítě a jeho výchovou.
22. 11. 2016
Vymazán předmět činnosti: Poskytování ústavní a výchovné péče v kojeneckém ústavu dětem jejichž vývoj je ohrožen nevhodným domácím prostředím, a to zpravidla do věku jednoho roku.
22. 11. 2016
Vymazán předmět činnosti: Poskytování ústavní a výchovné péče dětem v dětském domovu, o něž nemá kdo pečovat nebo jimž nelze ze sociálních důvodů zajistit péči ve vlastní rodině, popřípadě náhradní rodinnou péči a to ve věku od jednoho do tří let, pokud ze zdravotních nebo sociálních důvodů ji není nutné poskytovat starším dětem.
22. 11. 2016
Vymazán předmět činnosti: Poskytování péče o všestranný rozvoj dětí zpravidla do věku tří let v jeslích, která navazuje na péči o děti v rodině s denním provozem.
22. 11. 2016
Změna názvu z Kojenecké a dětské centrum, zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc, příspěvková organizace na Centrum ÁČKO, příspěvková organizace
23. 6. 2016
Zapsán zakladatel Zlínský kraj
23. 6. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Dagmar Stárková
23. 6. 2016
Zapsán způsob jednání: Jménem organizace jedná ředitel jako statutární orgán samostatně tak, že k napsanému nebo vytištěnému názvu organizace anebo k otisku razítka s uvedením funkce připojí vlastoruční podpis.
23. 6. 2016
Vymazán způsob jednání: Způsob jednání statutárního orgánu: Jménem organizace jedná ředitel jako statutární orgán samostatně tak, že k napsanému nebo vytištěnému názvu organizace anebo k otisku razítka s uvedením funkce připojí vlastoruční podpis.
23. 6. 2016
Změna sídla z Husova 15, Valašské Meziříčí na Husova 402/15, 757 01 Valašské Meziříčí - Valašské Meziříčí
28. 4. 2009
Zapsán předmět činnosti: V rámci sociálně-právní ochrany dětí poskytování poradenské pomoci rodičům, jiným osobám odpovědným za východu dítěte nebo osobám vhodným stát se osvojiteli nebo pěstouny při řešení výchovných nebo jiných problémů souvisejících s péči o dítě.
28. 4. 2009
Zapsán předmět činnosti: V rámci sociálně-právní ochrany dětí pořádání přednášek a kurzů zaměřených na řešení výchovných, sociálních a jiných problémů souvisejících s péči o dítě a jeho výchovou.
28. 4. 2009
Zapsán předmět činnosti: Poskytování ústavní a výchovné péče v kojeneckém ústavu dětem jejichž vývoj je ohrožen nevhodným domácím prostředím, a to zpravidla do věku jednoho roku.
28. 4. 2009
Zapsán předmět činnosti: Poskytování ústavní a výchovné péče dětem v dětském domovu, o něž nemá kdo pečovat nebo jimž nelze ze sociálních důvodů zajistit péči ve vlastní rodině, popřípadě náhradní rodinnou péči a to ve věku od jednoho do tří let, pokud ze zdravotních nebo sociálních důvodů ji není nutné poskytovat starším dětem.
28. 4. 2009
Zapsán předmět činnosti: Poskytování péče o všestranný rozvoj dětí zpravidla do věku tří let v jeslích, která navazuje na péči o děti v rodině s denním provozem.
28. 4. 2009
Zapsán předmět činnosti: Poskytování ochrany a pomoci v zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc dětem do věku 6-ti let, které se ocitly bez jakékoliv péče nebo jsou-li jejich životy nebo nepříznivý vývoj ohroženy anebo ocitly-li se děti bez přiměřené péče jejich věku, jde-li o děti tělesně nebo duševně týrané nebo zneužívané anebo o děti, které se ocitly v prostředí nebo situaci, kdy jsou závažným způsobem ohrožena jejich základní práva. Ochrana a pomoc spočívá v uspokojování základních životních potřeb dětí, včetně ubytování, v zajištění zdravotní péče zdravotnickým zařízením a v psychologické a jiné obdobné nutné péči.
28. 4. 2009
Vymazán předmět činnosti: poskytování ústavní zdravotně výchovné náhradní péče dětem osiřelým nebo zdravotně či sociálně ohrožným od novorozeneckého období zpravidla do tří let věku a poskytování ambulantní péče dětem do tří let věku s přihlédnutím k sociální situaci rodičů.
28. 4. 2009
Změna názvu z Kojenecký a dětské centrum, zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc, příspěvková organizace na Kojenecké a dětské centrum, zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc, příspěvková organizace
28. 4. 2009
Změna názvu z Kojenecký ústav a dětský domov Valašské Meziříčí, příspěvková organizace na Kojenecký a dětské centrum, zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc, příspěvková organizace
12. 10. 2006
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Dagmar Stárková, jako ředitelka
12. 10. 2006
Vymazán člen statutárního orgánu MUDr. Radoslava Vašičková
18. 7. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu MUDr. Radoslava Vašičková, jako ředitel
18. 7. 2003
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání statutárního orgánu: Jménem organizace jedná ředitel jako statutární orgán samostatně tak, že k napsanému nebo vytištěnému názvu organizace anebo k otisku razítka s uvedením funkce připojí vlastoruční podpis.
18. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: poskytování ústavní zdravotně výchovné náhradní péče dětem osiřelým nebo zdravotně či sociálně ohrožným od novorozeneckého období zpravidla do tří let věku a poskytování ambulantní péče dětem do tří let věku s přihlédnutím k sociální situaci rodičů.
18. 7. 2003
Vznik společnosti Kojenecký ústav a dětský domov Valašské Meziříčí, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-1658
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-1957
-
+
Marcel Gecov

Marcel Gecov

bývalý fotbalista, podnikatel

-513
-
+
Roman Janoušek

Roman Janoušek

podnikatel a lobbista

-1939
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-18
-
+
Cyril Regner

Cyril Regner

podnikatel v energetice, český producent

-11
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.