Partners Financial Services

Domov Modrý kámen, poskytovatel sociálních služeb, IČO: 00874663 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
5. 10. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Renata Poláková, jako člen statutárního orgánu
5. 10. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. et Bc. Petr Novák
6. 4. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. et Bc. Petr Novák, jako ředitel
6. 4. 2019
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Světlana Kubíková
6. 3. 2019
Změna sídla z Nerudova 1470, 295 01 Mnichovo Hradiště na Nerudova 1470, 295 01 Mnichovo Hradiště - Mnichovo Hradiště
8. 1. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Světlana Kubíková, jako ředitel
8. 1. 2019
Vymazán člen statutárního orgánu Marie Smutná
13. 8. 2014
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace Domov Modrý kámen, poskytovatel sociálních služeb. Ředitel je oprávněn jmenovat a odvolávat svého zástupce, který bude příspěvkovou organizaci zastupovat v době jeho nepřítomnosti. Zástupce je oprávněn vystupovat navenek jménem příspěvkové organizace.
13. 8. 2014
Vymazán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace Domov Modrá kámen, poskytovatel sociálních služeb. Ředitel je oprávněn jmenovat a odvolávat svého zástupce, který bude příspěvkovou organizaci zastupovat v době jeho nepřítomnosti. Zástupce je oprávněn vystupovat navenek jménem příspěvkové organizace.
21. 7. 2014
Změna adresy: člen statutárního orgánu Marie Smutná
29. 1. 2008
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace Domov Modrá kámen, poskytovatel sociálních služeb. Ředitel je oprávněn jmenovat a odvolávat svého zástupce, který bude příspěvkovou organizaci zastupovat v době jeho nepřítomnosti. Zástupce je oprávněn vystupovat navenek jménem příspěvkové organizace.
29. 1. 2008
Vymazán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace Středočeského kraje v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, v souladu s platnými právními předpisy a v souladu se směrnicemi zřizovatele. Ředitel za příspěvkovou organizaci listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce a razítko příspěvkové organizace. Ředitel je oprávněn pro případ nepřítomnosti jmenovat svého zástupce, za jehož závazky odpovídá, jako kdyby rozhodoval sám.
29. 1. 2008
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je poskytování sociálních služeb. Předmět činnosti příspěvkové organizace je vymezen rozhodnutím o registraci podle § 78-84 zák. č. 108/2006 SB., o sociálních službách.
29. 1. 2008
Vymazán předmět činnosti: Poskytování komplexní péče seniorům v souladu s ust. § 74 odst. 1 vyhl. č. 182/1991 Sb., kterou se provádí zákon o sociálním zabezpečení a zákon ČNR o působnosti orgánů ČNR v sociálním zabezpečení v platném znění. DD poskytuje péči v potřebném rozsahu, tj. celoroční, přechodný a denní pobyt. --poskytuje komplexní péči především starým občanům, kterým z důvodu trvalých změn zdravotního stavu, nemůže být péče o ně zajištěna jinak --provozuje ošetřovatelské oddělení pro ošetřování obyvatel upoutaných na lůžko nebo vyžadujících jinou náročnou ošetřovatelskou péči v souladu s ust. § 74 odst. 1 vyhl. č. 182/1991 Sb., kterou se provádí zákon o sociálním zabezpečení a zákon ČNR o působnosti orgánů ČNR v sociálním zabezpečení v platném znění. DD poskytuje péči v potřebném rozsahu, tj. celoroční, přechodný a denní pobyt.
29. 1. 2008
Změna názvu z Domov důchodců Modrý kámen na Domov Modrý kámen, poskytovatel sociálních služeb
8. 9. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Marie Smutná, jako ředitel
8. 9. 2004
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace Středočeského kraje v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, v souladu s platnými právními předpisy a v souladu se směrnicemi zřizovatele. Ředitel za příspěvkovou organizaci listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce a razítko příspěvkové organizace. Ředitel je oprávněn pro případ nepřítomnosti jmenovat svého zástupce, za jehož závazky odpovídá, jako kdyby rozhodoval sám.
8. 9. 2004
Zapsán předmět činnosti: Poskytování komplexní péče seniorům v souladu s ust. § 74 odst. 1 vyhl. č. 182/1991 Sb., kterou se provádí zákon o sociálním zabezpečení a zákon ČNR o působnosti orgánů ČNR v sociálním zabezpečení v platném znění. DD poskytuje péči v potřebném rozsahu, tj. celoroční, přechodný a denní pobyt. --poskytuje komplexní péči především starým občanům, kterým z důvodu trvalých změn zdravotního stavu, nemůže být péče o ně zajištěna jinak --provozuje ošetřovatelské oddělení pro ošetřování obyvatel upoutaných na lůžko nebo vyžadujících jinou náročnou ošetřovatelskou péči v souladu s ust. § 74 odst. 1 vyhl. č. 182/1991 Sb., kterou se provádí zákon o sociálním zabezpečení a zákon ČNR o působnosti orgánů ČNR v sociálním zabezpečení v platném znění. DD poskytuje péči v potřebném rozsahu, tj. celoroční, přechodný a denní pobyt.
8. 9. 2004
Vznik společnosti Domov důchodců Modrý kámen

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-1136
-
+
Roman Janoušek

Roman Janoušek

podnikatel a lobbista

-2119
-
+
Václav Tomanec

Václav Tomanec

podnikatel

-10
-
+
Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-1908
-
+
Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

812
-
+
Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-1421
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.