Partners Financial Services

Dětské centrum Kolín, příspěvková organizace, IČO: 00875601 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
4. 6. 2021
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Hana Hálová
4. 6. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Hana Hálová, jako ředitelka
4. 6. 2019
Vymazán člen statutárního orgánu MUDr. Marcela Vašková
8. 12. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu MUDr. Marcela Vašková, jako osoba pověřená řízením dětského centra kolín, p. o.
8. 12. 2018
Vymazán člen statutárního orgánu MUDr. Eva Nemeškalová
1. 8. 2015
Změna adresy: člen statutárního orgánu MUDr. Eva Nemeškalová
11. 11. 2014
Počet členů statutárního orgánu: 1
11. 11. 2014
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace Středočeského kraje a listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce a razítko příspěvkové organizace. Ředitel je odpovědný Radě Středočeského kraje za činnost organizace a hospodaření organizace. Ředitel je oprávněn jmenovat a odvolávat svého zástupce, který bude příspěvkovou organizaci zastupovat v době jeho nepřítomnosti. Zástupce je oprávněn vystupovat navenek jménem příspěvkové organizace a listiny podepisuje tak, že k napsanému textu nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce (příp. slova ,,v zastoupení ředitele\") a razítko příspěvkové organizace. Za závazky vyplývající z jednání zástupce je ředitel odpovědný stejně, jako kdyby rozhodoval sám. Při své činnosti se ředitel (i jeho zástupce) řídí obecně platnými předpisy a směrnicemi zřizovatele.
11. 11. 2014
Vymazán způsob jednání: Způsob jednání statutárního orgánu: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, v souladu s plytnými právními předpisy a v souladu se směrnicemi zřizovtele. Ředitel za příspěvkovou organizaci podepisuje tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí svůj podpis a označení funkce.
18. 8. 2012
Zapsán předmět činnosti: 1.Příspěvková organizace je dětským domovem pro děti do 3 let podle § 43 zákona č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování, a jejím hlavním účelem je poskytování zdravotních služeb a zaopatření dětem zpravidla do 3 let věku. Může též poskytovat ubytování ženám v průběhu těhotenství, je-li z důvodů nepříznivé životní situace ohroženo jejich zdraví. 2.Hlavní činností je poskytování zdravotních služeb a zaopatření dětem, které nemohou vyrůstat v rodinném prostředí, zejména dětem s perinatální zátěží a zdravotním rizikem, dětem týraným, zanedbávaným, zneužívaným a ohroženým ve vývoji nevhodným sociálním prostředím nebo dětem zdravotně postiženým. Za tímto účelem poskytuje dětské centrum těmto dětem komplexní interdisciplinární péči, zejména zdravotní péči diagnostickou, léčebnou, preventivní, dispenzární, léčebně-rehabilitační, ošetřovatelskou, paliativní, psychologickou, poradenskou, konzultační, posudkovou a zaopatření, kterým se rozumí uspokojování základních životních potřeb dítěte, včetně ubytování, stravování, ošacení, výchovné činnosti, psychologické a jiné obdobné potřebné péče a pomoci. 3.Centrum pro komplexní péči o ohrožené dítě sloužící k zajištění komplexní zdravotní, psychologické, sociální a výchovné péče ohroženým dětem ve formě poradenství, diagnostiky, terapie a respitní péče. Součástí této poskytované ambulantní péče je zajištění technicko-hospodářsko-obchodních služeb s ní souvisejících. 4.Součástí poskytovaných zdravotních služeb je zajištění technicko- hospodářsko-obchodních služeb.
18. 8. 2012
Vymazán předmět činnosti: Poskytování léčebně preventivní výchovné a sociální péče dětem ve smyslu zákona č. 48/1997 Sb., v platném znění. Součástí poskytování léčebně preventivní péče je zajištění technicko-hospodářsko-obchodních služeb s ní souvisejících.
18. 8. 2012
Změna názvu z Kojenecký ústav Kolín na Dětské centrum Kolín, příspěvková organizace
7. 9. 2004
Zapsán předmět činnosti: Poskytování léčebně preventivní výchovné a sociální péče dětem ve smyslu zákona č. 48/1997 Sb., v platném znění. Součástí poskytování léčebně preventivní péče je zajištění technicko-hospodářsko-obchodních služeb s ní souvisejících.
7. 9. 2004
Vymazán předmět činnosti: zvláštní dětské zařízení, které pečuje o všestranný rozvoj dětí ve věku do tří let ve smyslu zákona č. 20/1966 Sb., o péči o zdraví lidu, ve znění pozdějších předpisů
7. 9. 2004
Vymazán předmět činnosti: připravuje děti k návratu do vlastní rodiny nebo k předání do náhradní rodinné péče
7. 9. 2004
Vymazán předmět činnosti: poskytuje zdravotněvýchovnou péči sociálně ohroženým, problémovým a zdravotně postiženým dětem ve věku do 3 let
7. 9. 2004
Vymazán předmět činnosti: poskytuje a zajišťuje systematickou výchovnou péči
18. 7. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu MUDr. Eva Nemeškalová, jako ředitel
18. 7. 2003
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání statutárního orgánu: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, v souladu s plytnými právními předpisy a v souladu se směrnicemi zřizovtele. Ředitel za příspěvkovou organizaci podepisuje tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí svůj podpis a označení funkce.
18. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: zvláštní dětské zařízení, které pečuje o všestranný rozvoj dětí ve věku do tří let ve smyslu zákona č. 20/1966 Sb., o péči o zdraví lidu, ve znění pozdějších předpisů
18. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: připravuje děti k návratu do vlastní rodiny nebo k předání do náhradní rodinné péče
18. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: poskytuje zdravotněvýchovnou péči sociálně ohroženým, problémovým a zdravotně postiženým dětem ve věku do 3 let
18. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: poskytuje a zajišťuje systematickou výchovnou péči
18. 7. 2003
Vznik společnosti Kojenecký ústav Kolín

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-1733
-
+
David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-6
-
+
Jiří Šlégr

Jiří Šlégr

hokejista, olympijský vítěz

2862
-
+
Pavel Novotný

Pavel Novotný

starosta

-3200
-
+
Erika Eliášová

Erika Eliášová

podnikatelka v oblasti módy, ErikaFashion.cz

-51
-
+
Radim Passer

Radim Passer

miliardář

-1305
-
+

A tohle už jste četli?