Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

BG pro sport, z.s., Karviná, IČO: 01627473 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti BG pro sport, z.s.. Údaje byly staženy 11. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 01627473. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 01627473 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum zápisu
1. 1. 2014
Datum vzniku
23. 4. 2013
Název
BG pro sport
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 13. 2. 2016
BG pro sport, z.s.
zapsáno 13. 2. 2016
Adresa firmy
Na Kopci 2102/36, 734 01 Karviná - Mizerov
zapsáno 1. 1. 2014
Sídlo Kraj: Moravskoslezský kraj
Okres: Karviná
Obec: Karviná
Část obce: Mizerov
Ulice: Na Kopci
Adresní místo: Na Kopci 2102/36
IČO
01627473
zapsáno 1. 1. 2014
Právní forma
Spolek
zapsáno 1. 1. 2014
Spisová značka
L 10933/KSOS Krajský soud v Ostravě
zapsáno 1. 1. 2014
Účel
1. Cílem činnosti sdružení je rozvoj a podpora aktivního způsobu života dětí, mládeže i dospělých osob pomocí sportovních aktivit. vytváření podmínek pro sportovní činnost na rekreační ivrcholové úrovni jak v rámci České Republiky tak i zahraničí. vzájemně prospěšná spolupráce s organizacemi zabývajícími se sportem a aktivním trávením volného času, bez ohledu navýkonnostní úroveň či odvětví. 2. Pro dosažení cíle a účelu uvedeného v článku 1 může sdružení vykonávat jakoukoli činnost, která je v souladu se zákony. Jedná se především o následující činnosti: a) podporování a hájení zájmů svých členů, sportovců, jejich příznivců a lidí, kteří se narealizaci této užitečné činnosti podílí. b) napomáhání při rozvoji a zkvalitňování podmínek života lidí, zejména jejich podpora při aktivním způsobu života, ve volnočasových, sportovních i kulturních aktivitách a pořádání akcí s touto náplní. c) vytváření a prohlubování motivace k aktivnímu pojetí života a sportovní činnosti u svých členů. d) vytváření zázemí a podmínek pro sportovní činnost na rekreační, výkonnostní i vrcholové úrovni, včetně reprezentace, a to především pro členy sdružení. e) organizování a řízení sportovních akcí a soutěží a napomáhání sportovcům při účasti natěchto i jiných, včetně vrcholných mezinárodních sportovních soutěží. f) napomáhání rozvoji veřejného života, kultury, zdraví, sportu a kladného vztahu k přírodě ajejí ochraně. g) spolupodílení se na legislativních procesech při vzniku právních norem majících vztah kčinnosti sdružení. h) spolupráce s orgány státní správy a samosprávy i s dalšími organizacemi, institucemi, společnostmi či jednotlivci, majícími vztah k činnosti sdružení, jakožto sdružování se vzastřešujících institucích spojených s činností sdružení, jako např. ve sportovních svazech. ch) vytváření a šíření dobrého jména sdružení a jeho aktivit. i) provádění osvětové a edukační činnosti. 3. Okruh činností k dosažení cílů sdružení uvedeného v článku 1 těchto stanov může být dále rozšiřován, upřesňován a rozpracován vnitřními předpisy sdružení, schválenými Radou. 4. V souvislosti s cílem sdružení uvedeným v článku 1 těchto stanov může sdružení vyvíjet ivedlejší podnikatelskou činnost, zejména hospodářskou, marketingovou, organizační, poradenskou, zprostředkovatelskou a vydavatelskou. Cílem vedlejší hospodářské činnosti je získání prostředků na financování hlavní činnosti.
zapsáno 13. 2. 2016
Název nejvyššího orgánu
Členská schůze
zapsáno 13. 2. 2016
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - BG pro sport, z.s.

13. 2. 2016
Počet členů statutárního orgánu: 1
13. 2. 2016
Zapsán způsob jednání: Předseda jedná za spolek samostatně.
13. 2. 2016
Změna názvu z BG pro sport na BG pro sport, z.s.
23. 4. 2013
Vznik společnosti BG pro sport

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - BG pro sport, z.s.
Více o vizualizacích

BG pro sport, z.s., IČO: 01627473: vizualizace vztahů osob a společností

BG pro sport, z.s., IČO: 01627473

Zobrazit vztahy a firmy

Statutární orgán - Předseda - BG pro sport, z.s.

Počet členů
1
zapsáno 13. 2. 2016
Způsob jednání
Předseda jedná za spolek samostatně.
zapsáno 13. 2. 2016

Hodnocení firmy - BG pro sport, z.s.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - BG pro sport, z.s.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Karel Janeček

Karel Janeček

miliardář, bojovník s korupcí

181
-
+
Miroslav Pelta

Miroslav Pelta

podnikatel a majitel fotbalového klubu z Jablonce nad Nisou

-1835
-
+
Vojtěch Kotek

Vojtěch Kotek

herec, režisér

-2108
-
+
Lukáš Konečný

Lukáš Konečný

bývalý český boxer, mistr světa ve velterové váze

-714
-
+
Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-737
-
+
Pavel Tykač

Pavel Tykač

podnikatel, jeden z nejbohatších Čechů

-1582
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem