Partners Financial Services

Školinka NONA, z. s., IČO: 01650866 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: Karolína Benešová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Michaela Kotěrová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Karolína Benešová, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Michaela Kotěrová, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
12. 12. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Karolína Benešová, jako předseda představenstva
12. 12. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Michaela Kotěrová, jako místopředseda představenstva
12. 12. 2016
Počet členů statutárního orgánu: 2
12. 12. 2016
Zapsán způsob jednání: Spolek zastupuje navenek ve všech záležitostech předseda představenstva nebo místopředseda představenstva, a to každý z nich samostatně, s výjimkou: (i) právního jednání v podobě převodu vlastnictví k nemovitostem vlastněných Spolkem nebo v omezení vlastnických práv k nemovitostem vlastněným Spolkem. (ii) jakýchkoliv jiných právních jednání, zejména v podobě uzavření kupních smluv, úvěrových smluv, smluv o půjčce, či jiných smluv, na základě kterých by Spolku vznikla povinnost vůči třetímu subjektu hradit celkem částku vyšší než 500.000 Kč. (iii) jakýchkoliv jiných právních jednání než uzavírání výše uvedených smluv, pokud by hodnota předmětu plnění smluv z takových jednání vzešlých přesahovala celkově částku 500.000 Kč či by z takových jednání vznikla společnosti povinnost uhradit třetí osobě celkově částku přesahující 500.000 Kč. (iv) jednání spočívajících v uzavření jakékoliv smlouvy o poskytnutí účelové dotace, grantu či jiné finanční pomoci. v případě kterých zastupuje Spolek předseda představenstva a místopředseda představenstva společně.
12. 12. 2016
Zapsán předmět činnosti: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona. hostinská činnost. prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin. péče o dítě do tří let věku v denním režimu
12. 12. 2016
Změna názvu z Školinka NONA na Školinka NONA, z. s.
30. 4. 2013
Vznik společnosti Školinka NONA

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

3089
-
+
Jaroslav Beck

Jaroslav Beck

hudební skladatel, tvůrce Beat Saber

-699
-
+
Roman Berbr

Roman Berbr

fotbalový funkcionář

-2217
-
+
Kamil Bartošek

Kamil Bartošek

bavič, internetový producent, influencer, moderátor a investor

-1094
-
+
David Černý

David Černý

výtvarník

-1660
-
+
Ornella Koktová

Ornella Koktová

bývalá modelka, manželka podnikatele Josefa Kokty

1254
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.