Partners Financial Services

Bytové družstvo Lidická 52, IČO: 01679937 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
17. 10. 2023
Zapsán skutečný majitel Jaroslava Komížová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
17. 10. 2023
Zapsán skutečný majitel Dmytro Ostroushko, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
16. 10. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Jaroslava Komížová, jako člen představenstva
16. 10. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Dmytro Ostroushko, jako člen představenstva
16. 10. 2023
Změna funkce: Mgr. Libor Pavel z člen představenstva na předseda představenstva
16. 10. 2023
Změna funkce: Gabriela Havlásková z místopředseda představenstva na člen představenstva
16. 10. 2023
Změna funkce: David Floryk z předseda představenstva na místopředseda představenstva
16. 10. 2023
Změněn počet členů statutárního orgánu z 3 na 5
16. 10. 2023
Zapsán způsob jednání: Za bytové družstvo jedná představenstvo navenek tak, že za něj jedná předseda představenstva nebo v době jeho nepřítomnosti či zaneprázdnění místopředseda představenstva nebo člen představenstva pověřený k tomu rozhodnutím představenstva. Právní jednání představenstva, pro které je předepsána písemná forma, podepisují vždy předseda představenstva a místopředseda představenstva.
16. 10. 2023
Vymazán způsob jednání: Představenstvo je oprávněno jednat a rozhodovat o všech záležitostech družstva ve všech věcech. Jménem představenstva jedná navenek předseda představenstva. V době nepřítomnosti nebo zaneprázdnění předsedy představenstva ho v plném rozsahu oprávnění zastupuje místopředseda družstva. Je-li však pro právní úkon, který činí družstvo, předepsá- na písemná forma, je třeba vždy dvou podpisů - předsedy představenstva a místopředsedy představenstva.
16. 10. 2023
Zapsán předmět činnosti: Předmětem činnosti družstva je zajišťování bytových potřeb členů a správy majetku ve vlastnictví družstva. Družstvo může vykonávat další činnosti schválené členskou schůzí, pokud si k jejich výkonu opatří příslušná opatření.
16. 10. 2023
Vymazán předmět činnosti: Předmětem činnosti družstva je pronájem bytů a nebytových prostor a poskytování základních služeb spojených s užíváním bytů, nebytových a společných prostor. Dále je předmětem činnosti zabezpečování provozu, správy, údržby a oprav bytového a nebytového fondu včetně pozemku ve vlastnictví družstva nebo členů družstva (a ve spoluvlastnictví družstva a jeho členů). účelem této činnosti není dosažení zisku. Tím se rozumí zejména: a) přidělování uvolněných družstevních bytů a nebytových prostor a uzavírání nájemních smluv. b) bezúplatný převod bytových jednotek do osobního vlastnictví členů družstva podle zákona o vlastnictví bytů, a to po zaplacení celé kupní ceny domu a pozemků. c) poskytování základních služeb spojených s užíváním bytů a nebytových a společných prostor. d) zabezpečování údržby, oprav, rekonstrukce a modernizace bytového a nebytového fondu včetně pozemku. e) zabezpečování hospodaření a správy bytového a nebytového fondu včetně pozemku, resp. domu, zejména po stránce právní, finanční a účetní. f) zabezpečování provozu budovy, resp. domu, a provádění kontrol jeho technického stavu.
1. 10. 2022
Změna funkce: Mgr. Libor Pavel z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Gabriela Havlásková z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: David Floryk z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Mgr. Libor Pavel, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Gabriela Havlásková, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel David Floryk, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
14. 6. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Libor Pavel, jako člen představenstva
14. 6. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Gabriela Havlásková, jako místopředseda představenstva
14. 6. 2016
Změna funkce: David Floryk z místopředseda představenstva na předseda představenstva
14. 6. 2016
Vymazán člen statutárního orgánu Barbora Reichelová
14. 6. 2016
Vymazán člen statutárního orgánu Renáta Valešová
15. 9. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 3
14. 5. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu David Floryk, jako místopředseda představenstva
14. 5. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu Barbora Reichelová, jako předseda představenstva
14. 5. 2013
Změna dne vzniku nebo zániku členství: Renáta Valešová
14. 5. 2013
Zapsán základní kapitál 50 000 Kč
14. 5. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu Renáta Valešová, jako člen představenstva
14. 5. 2013
Zapsán způsob jednání: Představenstvo je oprávněno jednat a rozhodovat o všech záležitostech družstva ve všech věcech. Jménem představenstva jedná navenek předseda představenstva. V době nepřítomnosti nebo zaneprázdnění předsedy představenstva ho v plném rozsahu oprávnění zastupuje místopředseda družstva. Je-li však pro právní úkon, který činí družstvo, předepsá- na písemná forma, je třeba vždy dvou podpisů - předsedy představenstva a místopředsedy představenstva.
14. 5. 2013
Zapsán předmět činnosti: Předmětem činnosti družstva je pronájem bytů a nebytových prostor a poskytování základních služeb spojených s užíváním bytů, nebytových a společných prostor. Dále je předmětem činnosti zabezpečování provozu, správy, údržby a oprav bytového a nebytového fondu včetně pozemku ve vlastnictví družstva nebo členů družstva (a ve spoluvlastnictví družstva a jeho členů). účelem této činnosti není dosažení zisku. Tím se rozumí zejména: a) přidělování uvolněných družstevních bytů a nebytových prostor a uzavírání nájemních smluv. b) bezúplatný převod bytových jednotek do osobního vlastnictví členů družstva podle zákona o vlastnictví bytů, a to po zaplacení celé kupní ceny domu a pozemků. c) poskytování základních služeb spojených s užíváním bytů a nebytových a společných prostor. d) zabezpečování údržby, oprav, rekonstrukce a modernizace bytového a nebytového fondu včetně pozemku. e) zabezpečování hospodaření a správy bytového a nebytového fondu včetně pozemku, resp. domu, zejména po stránce právní, finanční a účetní. f) zabezpečování provozu budovy, resp. domu, a provádění kontrol jeho technického stavu.
14. 5. 2013
Vznik společnosti Bytové družstvo Lidická 52

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Aleš Řebíček

Aleš Řebíček

podnikatel a bývalý ministr dopravy

-1652
-
+
Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-1876
-
+
Ornella Koktová

Ornella Koktová

bývalá modelka, manželka podnikatele Josefa Kokty

501
-
+
Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

modelka, vítězka Miss World

362
-
+
Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-2013
-
+
Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

2303
-
+

A tohle už jste četli?