Partners Financial Services

Spolek Veltrušák, IČO: 01985299 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
17. 3. 2023
Změna sídla z Trnková 223, 250 70 Postřižín - Postřižín na Hálkova 181, 277 46 Veltrusy - Veltrusy
17. 3. 2023
Zapsán předmět činnosti: Spolek vykonává k naplnění svého poslání zejména následující veřejně prospěšné činnosti: a.Poskytuje platformu pro sdílení znalostí a zkušeností mezi členy spolku. b.Pomáhá členům spolku získat patřičnou odbornost v pracovních i mimopracovních činnostech. c.Pomáhá snižovat administrativní, provozní a personální zátěž fyzickým i právnickým osobám. d.Přispívá k diskuzi a osvětě témat, jež jsou společností poptávána. e.Propaguje a hájí zájmy svých členů a jejich cíle směrem k úřadům státní správy a samosprávy, dalším organizacím a odborné i laické veřejnosti na národní i mezinárodní úrovni. f.Podporuje kladné vnímání osob, jež podnikají. g.Sdružuje pracovně neaktivní osoby a pomáhá jim vrátit se na trh práce. h.Spolupracuje s podnikatelským sektorem, školami a dalšími neziskovými organizacemi. i.Spolupracuje s místní správou a samosprávou. j.Poskytuje vzdělávací, informační a poradenské služby skupinám i jednotlivcům. k.Zřizuje a provozuje dětské skupiny, dětské koutky a další zařízení péče o děti předškolního věku. l.Zřizuje a provozuje zařízení péče o děti školního věku. m.Pořádá semináře, workshopy a další vzdělávací akce, včetně akcí pro pedagogické pracovníky a pracovníky státní správy či samosprávy. m.Pořádá kulturní a dobročinné akce. n.Provozuje zařízení pomáhající sladit pracovní a rodinný život, relaxační a sportovní centra. o.Vykonává přímou práci s rodinou, s dětmi a mládeží. p.Podporuje osoby, které jsou ve složité životní či finanční situaci (důchodce, matky samoživitelky, nezaměstnaní aj.) a pomáhá jim tyto situace řešit. q.Finančně přispívá na léky, speciální pomůcky či speciální stravu majitelům nemocných zvířat či matkám samoživitelkám. r.Pořádá, organizuje a zaštiťuje sportovní a volnočasové kroužky, doučování a výuku.
17. 3. 2023
Vymazán předmět činnosti: Vedle své hlavní činnosti může spolek vykonávat i hospodářskou (ekonomickou) činnost, související s podporou hlavní činnosti spolku a jeho posláním. Vedlejší činností je pak zejména: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 Živnostenského zákona, kdy konkrétní obory činnosti jsou uvedeny v živnostenském oprávnění. Zisk dosažený z vedlejší činnosti je použit primárně na financování hlavní činnosti a na úhradu nákladů spojených se správou a rozvojem spolku.
17. 3. 2023
Změna názvu z Spolek Odolen na Spolek Veltrušák
29. 7. 2022
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Jan Guzi
1. 4. 2020
Změna sídla z Rudolfa Holeky 636/2, 198 00 Praha - Černý Most na Trnková 223, 250 70 Postřižín - Postřižín
13. 3. 2020
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Jan Guzi
22. 1. 2019
Zapsán skutečný majitel Ing. Jan Guzi, jako přímý skutečný majitel
13. 7. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jan Guzi, jako předseda
13. 7. 2018
Počet členů statutárního orgánu: 1
13. 7. 2018
Zapsán způsob jednání: Předseda samostatně jedná jménem spolku ve všech otázkách a zastupuje spolek navenek.
13. 7. 2018
Zapsán předmět činnosti: Vedle své hlavní činnosti může spolek vykonávat i hospodářskou (ekonomickou) činnost, související s podporou hlavní činnosti spolku a jeho posláním. Vedlejší činností je pak zejména: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 Živnostenského zákona, kdy konkrétní obory činnosti jsou uvedeny v živnostenském oprávnění. Zisk dosažený z vedlejší činnosti je použit primárně na financování hlavní činnosti a na úhradu nákladů spojených se správou a rozvojem spolku.
13. 7. 2018
Vznik společnosti Spolek Odolen

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-2068
-
+
Roman Vaněk

Roman Vaněk

kuchař

1762
-
+
Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-1937
-
+
Erika Eliášová

Erika Eliášová

podnikatelka v oblasti módy, ErikaFashion.cz

-54
-
+
Pavel Tykač

Pavel Tykač

podnikatel, jeden z nejbohatších Čechů

-1862
-
+
Richard Chlad

Richard Chlad

bývalý automobilový závodník

-7
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.