Partners Financial Services

Česká naturopatická společnost z.s., IČO: 02106299 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
12. 3. 2024
Počet členů statutárního orgánu: 1
12. 3. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Kateřina Boesenberg, BHSc., Adv. ND., jako předsedkyně
12. 3. 2024
Zapsán způsob jednání: Předseda reprezentuje spolek navenek ve vztahu k třetím osobám samostatně s tím, že pokud by svým jednáním zavázal spolek k jednorázovému nebo k opakovaným plněním, jejichž hodnota by v průběhu třiceti po sobě jdoucích kalendářních dnů přesáhla částku 50.000,- Kč, potřebuje k takovému jednání předchozí souhlas výboru spolku.
12. 3. 2024
Zapsán předmět činnosti: Spolek bude vyvíjet především tyto činnosti směřující k naplnění účelu: a) sdružovat odborné praktiky klinické naturopatie a příbuzných oborů a rozvíjet jejich vzájemnou spolupráci, dále podpora a usměrňování vysokého standardu profesionální praxe naturopatie, b) publikovat odborné informace, pořádat informační kampaně, c) poskytovat informační a poradenský servis pro členy spolku, d) podporovat vzdělávání v oboru naturopatie, e) podporovat a popularizovat využití celostních naturopatických postupů a metod v odpovídajících oborech. Jedná se zejména o oblast fytoterapie a klinické nutriční medicíny, f) vydávat odborný časopis pro členy spolku (formou e-booků a e-newsletteru), g) podporovat výměnu odborných informací, h) udržovat a dohlížet na profesní úroveň členů spolku, i) koordinovat, podporovat a realizovat výzkumné aktivity, ankety, srovnávací studie, vědecká setkání, debaty a kongresy, j) shromažďovat data, zejména kazuistiky, výsledky vědecké činnosti a praxe, k) koordinovat činnost spolku na regionální a celonárodní úrovni, spolupráce s dalšími národními a zahraničními profesními organizacemi, l) příprava, vydávání a distribuce propagačních a jiných materiálů, m) další činnosti stanovené orgány spolku, n) spolek je rovněž oprávněn založit v souladu s obecně závaznými právními předpisy další právnické osoby. Spolek může věnovat i dalším aktivitám napomáhajícím úspěšné realizaci jeho cílů.
12. 3. 2024
Změna názvu z „Česká naturopatická společnost“ na Česká naturopatická společnost z.s.
16. 1. 2019
Zapsán skutečný majitel Charlotte Matysková, jako přímý skutečný majitel
16. 1. 2019
Zapsán skutečný majitel Iveta Kulhánková, jako přímý skutečný majitel
16. 1. 2019
Zapsán skutečný majitel Kateřina Boesenberg, jako přímý skutečný majitel
13. 9. 2013
Vznik společnosti „Česká naturopatická společnost“

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

modelka, vítězka Miss World

-685
-
+
Jiří Šlégr

Jiří Šlégr

hokejista, olympijský vítěz

3443
-
+
Radovan Krejčíř

Radovan Krejčíř

kontroverzní podnikatel

-2011
-
+
Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-1884
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-2097
-
+
Leoš Mareš

Leoš Mareš

moderátor

-1377
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.