Partners Financial Services

EPIC ASSIST, z.ú. v likvidaci, IČO: 02429624 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
7. 2. 2024
Vymazán člen správní rady Dean Ronald Graham
7. 2. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu Warrick Harold Staveley
7. 2. 2024
Vymazán člen správní rady Donald Cambell
7. 2. 2024
Vymazán zakladatel EPIC EMPLOYMENT SERVICE INC.
7. 2. 2024
Vymazán člen správní rady Michael Eastgate
7. 2. 2024
Vymazán způsob jednání: Ředitel zastupuje ústav navenek samostatně.
7. 2. 2024
Vymazán skutečný majitel Warrick Harold Staveley
7. 2. 2024
Vymazán skutečný majitel Michael Eastgate
7. 2. 2024
Vymazán skutečný majitel William Alexander Gamack
7. 2. 2024
Vymazán skutečný majitel Donald Cambell
7. 2. 2024
Vymazán revisor Ing. Petr Pajas
7. 2. 2024
Vymazán předmět činnosti: Ústav naplňuje svůj účel těmito činnostmi: a. Právní a poradenské služby: - Zastupování klientů v jednáních týkajících se sjednávání pracovního poměru nebo v záležitostech týkajících se zaměstnání - Poskytování poradenské pomoci pro osoby znevýhodněné ve společnosti - Pomoc klientům v krizových situacích b. Konzultační služby: - Účast na jednáních s klíčovými účastníky o volbě politických opatření oblasti sociální problematiky - Kontaktování představitelů podnikatelské veřejnosti a státní správy za účelem vysvětlování potřeb znevýhodněných osob - Poskytování konzultací jak jednotlivcům, tak skupinám znevýhodněných osob c. Školicí služby: - Příprava klientů s hendikepem na jednání s potenciálními zaměstnavateli - Informování veřejnosti o potřebách a situaci znevýhodněných osob - Spoluúčast na výukových programech jiných nevládních neziskových organizací pokud jde o problematiku zlepšování podmínek při hledání zaměstnání pro osoby znevýhodněné a při jejich rekvalifikaci - Příprava pilotních projektů v oblasti zajišťování zaměstnanosti a výuky k přípravě na výkon zaměstnání mládeže, znevýhodněných osob a osob s postižením - Koordinace a pořádání seminářů, konferencí a školení zaměřených na pomoc znevýhodněným osobám k lepšímu začlenění do společnosti - Realizace vzdělávacích a školicích aktivit pro šíření osvědčené praxe při práci se skupinami znevýhodněných osob d. Realizace mezinárodních projektů se zaměřením na zlepšení postavení znevýhodněných a bezbranných osob.
7. 2. 2024
Vymazán likvidátor PhDr. Eva Havelková, Ph.D.
23. 6. 2023
Změna názvu z EPIC ASSIST, z.ú. na EPIC ASSIST, z.ú. v likvidaci
23. 6. 2023
Zapsán likvidátor PhDr. Eva Havelková, Ph.D., jako likvidátor
20. 7. 2021
Zapsán člen správní rady Dean Ronald Graham, jako člen správní rady
20. 7. 2021
Vymazán člen správní rady William Alexander Gamack
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Warrick Harold Staveley, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Michael Eastgate, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel William Alexander Gamack, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Donald Cambell, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
6. 1. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Warrick Harold Staveley, jako ředitel
6. 1. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Keith Andrew Martin
4. 9. 2018
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: William Alexander Gamack
4. 9. 2018
Zapsán základní kapitál 1 000 Kč
4. 9. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Keith Andrew Martin, jako ředitel
4. 9. 2018
Vymazán člen statutárního orgánu Martin Keith
4. 9. 2018
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Donald Cambell
4. 9. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Martin Keith, jako člen statutárního orgánu
4. 9. 2018
Počet členů statutárního orgánu: 1
4. 9. 2018
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Michael Eastgate
4. 9. 2018
Zapsán způsob jednání: Ředitel zastupuje ústav navenek samostatně.
4. 9. 2018
Vymazán člen statutárního orgánu Martin Keith
4. 9. 2018
Změna spisové značky z O 1326/MSPH na U 733/MSPH
4. 9. 2018
Zapsán revisor Ing. Petr Pajas, jako revizor
4. 9. 2018
Vymazán člen dozorčí rady Ing. Petr Pajas
4. 9. 2018
Vymazán předmět podnikání: a. Právní a poradenské služby: - Zastupování klientů v jednáních týkajících se sjednávání pracovního poměru nebo v záležitostech týkajících se zaměstnání - Poskytování poradenské pomoci pro osoby znevýhodněné ve společnosti - Pomoc klientům v krizových situacích b. Konzultační služby: - Účast na jednáních s klíčovými účastníky o volbě politických opatření oblasti sociální problematiky - Kontaktování představitelů podnikatelské veřejnosti a státní správy za účelem vysvětlování potřeb znevýhodněných osob - Poskytování konzultací jak jednotlivcům, tak skupinám znevýhodněných osob c. Školicí služby: - Příprava klientů s hendikepem na jednání s potenciálními zaměstnavateli - Informování veřejnosti o potřebách a situaci znevýhodněných osob - Spoluúčast na výukových programech jiných nevládních neziskových organizací pokud jde o problematiku zlepšování podmínek při hledání zaměstnání pro osoby znevýhodněné a při jejich rekvalifikaci - Příprava pilotních projektů v oblasti zajišťování zaměstnanosti a výuky k přípravě na výkon zaměstnání mládeže, znevýhodněných osob a osob s postižením - Koordinace a pořádání seminářů, konferencí a školení zaměřených na pomoc znevýhodněným osobám k lepšímu začlenění do společnosti - Realizace vzdělávacích a školicích aktivit pro šíření osvědčené praxe při práci se skupinami znevýhodněných osob d. Realizace mezinárodních projektů se zaměřením na zlepšení postavení znevýhodněných a bezbranných osob.
4. 9. 2018
Zapsán předmět podnikání: a. Právní a poradenské služby: - Zastupování klientů v jednáních týkajících se sjednávání pracovního poměru nebo v záležitostech týkajících se zaměstnání - Poskytování poradenské pomoci pro osoby znevýhodněné ve společnosti - Pomoc klientům v krizových situacích b. Konzultační služby: - Účast na jednáních s klíčovými účastníky o volbě politických opatření oblasti sociální problematiky - Kontaktování představitelů podnikatelské veřejnosti a státní správy za účelem vysvětlování potřeb znevýhodněných osob - Poskytování konzultací jak jednotlivcům, tak skupinám znevýhodněných osob c. Školicí služby: - Příprava klientů s hendikepem na jednání s potenciálními zaměstnavateli - Informování veřejnosti o potřebách a situaci znevýhodněných osob - Spoluúčast na výukových programech jiných nevládních neziskových organizací pokud jde o problematiku zlepšování podmínek při hledání zaměstnání pro osoby znevýhodněné a při jejich rekvalifikaci - Příprava pilotních projektů v oblasti zajišťování zaměstnanosti a výuky k přípravě na výkon zaměstnání mládeže, znevýhodněných osob a osob s postižením - Koordinace a pořádání seminářů, konferencí a školení zaměřených na pomoc znevýhodněným osobám k lepšímu začlenění do společnosti - Realizace vzdělávacích a školicích aktivit pro šíření osvědčené praxe při práci se skupinami znevýhodněných osob d. Realizace mezinárodních projektů se zaměřením na zlepšení postavení znevýhodněných a bezbranných osob.
4. 9. 2018
Vymazán předmět podnikání: a. Právní a poradenské služby: - Zastupování klientů v jednáních týkajících se sjednávání pracovního poměru nebo v záležitostech týkajících se zaměstnání - Poskytování poradenské pomoci pro osoby znevýhodněné ve společnosti - Pomoc klientům v krizových situacích b. Konzultační služby: - Účast na jednáních s klíčovými účastníky o volbě politických opatření oblasti sociální problematiky - Kontaktování představitelů podnikatelské veřejnosti a státní správy za účelem vysvětlování potřeb znevýhodněných osob - Poskytování konzultací jak jednotlivcům, tak skupinám znevýhodněných osob c. Školicí služby: - Příprava klientů s hendikepem na jednání s potenciálními zaměstnavateli - Informování veřejnosti o potřebách a situaci znevýhodněných osob - Spoluúčast na výukových programech jiných nevládních neziskových organizací pokud jde o problematiku zlepšování podmínek při hledání zaměstnání pro osoby znevýhodněné a při jejich rekvalifikaci - Příprava pilotních projektů v oblasti zajišťování zaměstnanosti a výuky k přípravě na výkon zaměstnání mládeže, znevýhodněných osob a osob s postižením - Koordinace a pořádání seminářů, konferencí a školení zaměřených na pomoc znevýhodněným osobám k lepšímu začlenění do společnosti - Realizace vzdělávacích a školicích aktivit pro šíření osvědčené praxe při práci se skupinami znevýhodněných osob
4. 9. 2018
Vymazán člen dozorčí rady Bradley John Harbourne
4. 9. 2018
Zapsán předmět činnosti: Ústav naplňuje svůj účel těmito činnostmi: a. Právní a poradenské služby: - Zastupování klientů v jednáních týkajících se sjednávání pracovního poměru nebo v záležitostech týkajících se zaměstnání - Poskytování poradenské pomoci pro osoby znevýhodněné ve společnosti - Pomoc klientům v krizových situacích b. Konzultační služby: - Účast na jednáních s klíčovými účastníky o volbě politických opatření oblasti sociální problematiky - Kontaktování představitelů podnikatelské veřejnosti a státní správy za účelem vysvětlování potřeb znevýhodněných osob - Poskytování konzultací jak jednotlivcům, tak skupinám znevýhodněných osob c. Školicí služby: - Příprava klientů s hendikepem na jednání s potenciálními zaměstnavateli - Informování veřejnosti o potřebách a situaci znevýhodněných osob - Spoluúčast na výukových programech jiných nevládních neziskových organizací pokud jde o problematiku zlepšování podmínek při hledání zaměstnání pro osoby znevýhodněné a při jejich rekvalifikaci - Příprava pilotních projektů v oblasti zajišťování zaměstnanosti a výuky k přípravě na výkon zaměstnání mládeže, znevýhodněných osob a osob s postižením - Koordinace a pořádání seminářů, konferencí a školení zaměřených na pomoc znevýhodněným osobám k lepšímu začlenění do společnosti - Realizace vzdělávacích a školicích aktivit pro šíření osvědčené praxe při práci se skupinami znevýhodněných osob d. Realizace mezinárodních projektů se zaměřením na zlepšení postavení znevýhodněných a bezbranných osob.
4. 9. 2018
Změna právní formy z Obecně prospěšná společnost na Ústav
4. 9. 2018
Změna názvu z EPIC ASSIST, o.p.s. na EPIC ASSIST, z.ú.
4. 9. 2018
Vymazán člen dozorčí rady Peter Michael Gesh
4. 8. 2017
Zapsán člen správní rady William Alexander Gamack, jako člen správní rady
4. 8. 2017
Zapsán člen správní rady Donald Cambell, jako člen správní rady
4. 8. 2017
Zapsán člen správní rady Michael Eastgate, jako člen správní rady
4. 8. 2017
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Petr Pajas, jako člen dozorčí rady
4. 8. 2017
Zapsán člen dozorčí rady Bradley John Harbourne, jako člen dozorčí rady
4. 8. 2017
Zapsán člen dozorčí rady Peter Michael Gesh, jako člen dozorčí rady
1/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Milan Hnilička

Milan Hnilička

hokejový brankář, olympijský vítěz, poslanec

-407
-
+
Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-1274
-
+
Václav Bartoněk

Václav Bartoněk

manažer, předseda představenstva Zbrojovky Brno

-7
-
+
Jiří Šlégr

Jiří Šlégr

hokejista, olympijský vítěz

3422
-
+
Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-2244
-
+
Cyril Regner

Cyril Regner

podnikatel v energetice, český producent

-13
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.