Partners Financial Services

FrantiCzech, spolek pro česko-francouzské přátelství, IČO: 02953072 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
22. 5. 2014
Zapsán člen dozorčí rady Václav Vlk, jako člen dozorčí rady
22. 5. 2014
Zapsán člen dozorčí rady Eva Ježková, jako člen dozorčí rady
22. 5. 2014
Zapsán předmět podnikání: Poskytování obecně prospěšných služeb, které umožní obnovovat, udržovat a rozvíjet kulturní a společenské tradice v našich obcích, podílet se na kulturním vývoji a vzdělávání dětí i dospělých, obnovovat tradiční české výrobky a produkty, budování funkční občanské společnosti zejména podílením se na společných akcích kulturního a sportovního charakteru, a to včetně zajištění spolupráce se zahraničními partnery. Tohoto cíle chceme dosáhnout zejména pořádáním kulturních, společenských, vzdělávacích a sportovních akcí pro obce Tursko, Kozinec, Holubice, včetně zahraniční účasti. Mezi tyto akce budou patřit zejména trhy, výstavy, plesy, semináře, přednášky, výlety, charitativní sbírky na obnovu místních památek a ochranu životního prostředí, přátelská utkání, výměnné pobyty. o.p.s. proto bude proto zejména zajišťovat: Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti. Podmínky pro poskytování jednotlivých druhů obecně prospěšných služeb Společnost bude obecně prospěšné služby poskytovat fyzickým a právnickým osobám, zejména občanům, podnikatelům, neziskovým organizacím a obcím veřejným institucím a jejich pracovníkům v oblasti veřejné správy a regionálního rozvoje, udržitelného rozvoje a kvality života v regionu Služby jsou poskytovány v rámci jednotlivých projektů společnosti, jejichž podmínky a formu stanoví pro každý projekt, nebo druh projektů, správní rada. Tyto podmínky jsou pak zveřejňovány v sídle společnosti a zejména pak prostřednictvím internetové sítě. S podmínkami musí být seznámen každý zájemce o služby společnosti. Služby společnosti mohou být na základě rozhodnutí správní rady poskytovány i za úplatu, pokud nebudou prostředky na jejich poskytování získány z dotací, grantů a darů fyzických a právnických osob. Ceny se stanoví pro příjemce jednotlivých druhů služeb jednotně. Výše úplaty se stanoví tak, aby byly pokryty náklady spojené s poskytováním těchto služeb. Ceník služeb bude zveřejněn v sídle společnosti a bude s ním seznámen každý klient a zájemce. Služby poskytuje společnost až do naplnění vlastních kapacit. Společnost se zavazuje užívat případný kladný hospodářský výsledek (zisk) ve prospěch poskytování obecně prospěšných služeb, pro které byla tato obecně prospěšná Společnost založena. O změně rozsahu a podmínek poskytovaných služeb Společnosti je oprávněna rozhodnout správní rada. Stejně je oprávněna rozhodnout o zrušení služby.
22. 5. 2014
Zapsán člen dozorčí rady Vít Šolle, jako předseda dozorčí rady
22. 5. 2014
Vznik společnosti FrantiCzech, spolek pro česko-francouzské přátelství
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-1589
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+
Karel Poborský

Karel Poborský

fotbalista

3796
-
+
Ivan Mládek

Ivan Mládek

hudebník

5501
-
+
Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-3048
-
+
Jaromír Soukup

Jaromír Soukup

moderátor, mediální magnát

-3878
-
+

A tohle už jste četli?