Partners Financial Services

Fresh Style s.r.o., IČO: 03474739 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
18. 9. 2020
Zapsán skutečný majitel Ing. Petr Špaček, jako přímý skutečný majitel
18. 9. 2020
Zapsán skutečný majitel Lars Henn, jako přímý skutečný majitel
30. 5. 2017
Změna sídla z Růžová 951/13, 110 00 Praha - Nové Město na Ocelářská 1272/21, 190 00 Praha - Libeň
30. 5. 2017
Změna názvu z UK knowledge and skills principles s.r.o. na Fresh Style s.r.o.
9. 10. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Lars Henn, jako jednatel
9. 10. 2014
Zapsán základní kapitál 20 000 Kč
9. 10. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Špaček, jako jednatel
9. 10. 2014
Počet členů statutárního orgánu: 2
9. 10. 2014
Zapsán způsob jednání: Společnost zastupují dva jednatelé společně při : a) jednáních zavazujících společnosti k peněžitému nebo nepeněžitému plnění v hodnotě vyšší než 200.000,- Kč, a to jak k jednorázovému plnění, tak k opakujícím se či souvisejícím plněním, jejichž souhrnná hodnota je 200.000,- Kč a vyšší. při opakujících s plněních na dobu neurčitou se hodnota plnění posuzuje ve vztahu k období dvanácti kalendářních měsíců, b) uzavírání smlouvy o zápůjčce či úvěru, c) uzavírání smlouvy na koupi, darování, prodej, nájem či pacht nemovitostí, d) zřizování, změně či zrušení zástavního práva či jiných věcných práv k nemovitostem ve vlastnictví společnosti, e) zřizování, změně či zrušení zástavního práva k majetku ve vlastnictví společnosti, f) zřizování, změně či zrušení zajištění či utvrzení dluhu dle části čtvrté, hlavy I, dílu 8 občanského zákoníku, g) vystavení směnky, akceptování směnky či převzetí směnečného rukojemství, h) zakládání obchodní společnosti, družstva či jiné právnické osoby a nabývání účasti v obchodních společnostech, družstvech či jiných právnických osobách, případně při zřizování organizační složky podniku, i) převodu účasti společnosti v obchodních společnostech, družstvech či jiných právnických osobách, j) výkonu práv jediného společníka ve společnosti s ručením omezeným či jediného akcionáře v akciové společnosti, k) sepisování notářských zápisů se svolením k vykonatelnosti, l) při uzavírání smluv se zaměstnanci /budoucími zaměstnanci/ společnosti, jakož i dohod uzavíraných mimo pracovní poměr, m) dispozici s peněžními prostředky společnosti jak v hotovostní, tak v bezhotovostní formě v částce vyšší než 200.000,-Kč, n) uzavírání smlouvy na dobu neurčitou nebo na dobu určitou delší než jeden rok, o) uzavírání smlouvy o převodu nebo zastavení závodu nebo takové jeho části, která by znamenala podstatnou změnu dosavadní struktury závodu nebo podstatnou změnu v předmětu podnikání nebo činnosti společnosti, p) uzavírání smlouvy o pachtu závodu nebo jeho části tvořící samostatnou organizační složku, q) při podání /podpis/ žádosti o udělení živnostenského oprávnění /žádosti o koncesi/ či podání /podpis/ ohlášení živnosti, r) při publikaci skutečností, které tvoří předmět know-how, good-will nebo jinou součást firemního tajemství. V ostatních případech jedná jménem společnosti každý jednatel samostatně.
9. 10. 2014
Zapsán společník Petr Špaček, jako společník
9. 10. 2014
Zapsán společník Lars Henn, jako společník
9. 10. 2014
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
9. 10. 2014
Vznik společnosti UK knowledge and skills principles s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaroslav Tvrdík

Jaroslav Tvrdík

místopředseda představenstav CEFC, bývalý ministr obrany

344
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-337
-
+
Václav Tomanec

Václav Tomanec

podnikatel

-9
-
+
Václav Kočka

Václav Kočka

byl podnikatel, Matějská pouť

-1725
-
+
Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-752
-
+
Jiří Bartoška

Jiří Bartoška

herec a ředitel filmového festivalu

-238
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.