Partners Financial Services

Bytové družstvo blok 61 v likvidaci, IČO: 03613160 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
21. 12. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Petr Musil
21. 12. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Radek Hrbáček
21. 12. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Miroslav Kučera
21. 12. 2017
Vymazán způsob jednání: Představenstvo je oprávněno jednat jménem družstva navenek ve všech věcech. Jménem představenstva jedná předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva v pořadí stanoveném představenstvem. Právní úkony představenstva, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda (popř. místopředseda) a další člen představenstva. Podepisuje-li předseda spolu s místopředsedou, je podpis místopředsedy považován ze podpis dalšího člena představenstva.
21. 12. 2017
Vymazán předmět činnosti: a) nabytí bytového domu do vlastnictví družstva. b) provoz a správa bytového domu, popř. dalších staveb s provozem a správou domu spojených, a pozemku ve vlastnictví družstva nebo členů družstva, včetně zajišťování údržby, oprav, modernizace či rekonstrukce, a hospodaření s majetkem družstva pro tyto účely. c) poskytování, popř. zabezpečování plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostorů ve vlastnictví družstva nebo členů družstva. d) uzavírání smluv o nájmu družstevního bytu (družstevního nebytového prostoru), o nájmu jiných než družstevních bytů a jiných než družstevních nebytových prostorů (jiné než družstevní byty a nebytové prostory dále společně jen \"nedružstevní byt\"), popř. jiných smluv souvisejících s užíváním bytu (nebytového prostoru). e) ve lhůtě dvou let od nabytí bytového domu zřízení jednotek podle ust. § 1158 a násl. občanského zákoníku ze všech bytů a nebytových prostor v domě a jejich převedení do vlastnictví nájemců za cenu poměrně odpovídající výchozí kupní ceně bytového domu.
21. 12. 2017
Vymazán likvidátor Ing. Věra Bártová
21. 12. 2017
Vymazán člen kontrolního orgánu Barbora Šedá
21. 12. 2017
Vymazán člen kontrolního orgánu Lucie Klopotová
21. 12. 2017
Vymazán člen kontrolního orgánu Jakub Rábik
25. 10. 2017
Změna adresy: člen kontrolního orgánu Lucie Klopotová
12. 1. 2017
Změna názvu z Bytové družstvo blok 61 na Bytové družstvo blok 61 v likvidaci
12. 1. 2017
Zapsán likvidátor Ing. Věra Bártová, jako likvidátor
16. 7. 2016
Změna adresy: člen kontrolního orgánu Barbora Šedá
3. 12. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Musil, jako člen představenstva
3. 12. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Radek Hrbáček, jako místopředseda představenstva
3. 12. 2014
Počet členů statutárního orgánu: 3
3. 12. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Miroslav Kučera, jako předseda představenstva
3. 12. 2014
Zapsán způsob jednání: Představenstvo je oprávněno jednat jménem družstva navenek ve všech věcech. Jménem představenstva jedná předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva v pořadí stanoveném představenstvem. Právní úkony představenstva, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda (popř. místopředseda) a další člen představenstva. Podepisuje-li předseda spolu s místopředsedou, je podpis místopředsedy považován ze podpis dalšího člena představenstva.
3. 12. 2014
Zapsán předmět činnosti: a) nabytí bytového domu do vlastnictví družstva. b) provoz a správa bytového domu, popř. dalších staveb s provozem a správou domu spojených, a pozemku ve vlastnictví družstva nebo členů družstva, včetně zajišťování údržby, oprav, modernizace či rekonstrukce, a hospodaření s majetkem družstva pro tyto účely. c) poskytování, popř. zabezpečování plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostorů ve vlastnictví družstva nebo členů družstva. d) uzavírání smluv o nájmu družstevního bytu (družstevního nebytového prostoru), o nájmu jiných než družstevních bytů a jiných než družstevních nebytových prostorů (jiné než družstevní byty a nebytové prostory dále společně jen \"nedružstevní byt\"), popř. jiných smluv souvisejících s užíváním bytu (nebytového prostoru). e) ve lhůtě dvou let od nabytí bytového domu zřízení jednotek podle ust. § 1158 a násl. občanského zákoníku ze všech bytů a nebytových prostor v domě a jejich převedení do vlastnictví nájemců za cenu poměrně odpovídající výchozí kupní ceně bytového domu.
3. 12. 2014
Vznik společnosti Bytové družstvo blok 61
3. 12. 2014
Zapsán člen kontrolního orgánu Barbora Šedá, jako člen kontrolní komise
3. 12. 2014
Zapsán člen kontrolního orgánu Lucie Klopotová, jako člen kontrolní komise
3. 12. 2014
Zapsán člen kontrolního orgánu Jakub Rábik, jako předseda kontrolní komise
3. 12. 2014
Počet členů kontrolní komise: 3

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Zdeněk Bakala

Zdeněk Bakala

podnikatel a uhlobaron

-2033
-
+
Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

2294
-
+
Simona Kijonková

Simona Kijonková

podnikatelka, investorka, Zásilkovna.cz

1612
-
+
Richard Chlad

Richard Chlad

bývalý automobilový závodník

-1
-
+
Lukáš Konečný

Lukáš Konečný

bývalý český boxer, mistr světa ve velterové váze

-734
-
+
Leoš Mareš

Leoš Mareš

moderátor

0
-
+

A tohle už jste četli?