Partners Financial Services

LT Fénix z.s., IČO: 03992047 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
12. 10. 2022
Změna adresy: člen statutárního orgánu Petr Štolba
12. 10. 2022
Změna adresy: skutečný majitel Petr Štolba
1. 10. 2022
Změna funkce: Petr Štolba z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
18. 3. 2022
Vymazán skutečný majitel Martin Korf
18. 3. 2022
Vymazán skutečný majitel Petr Štolba
12. 3. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 1
12. 3. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Štolba, jako statutární orgán - předseda
12. 3. 2022
Zapsán způsob jednání: Předseda jedná za spolek samostatně.
12. 3. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Martin Korf
12. 3. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Petr Štolba
12. 3. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Petr Štolba
12. 3. 2022
Vymazán způsob jednání: Čl. 5 Organizační uspořádání Strukturu orgánů spolku tvoří : a ) členská schůze, b) výbor, c) další orgány zřízené rozhodnutím členské schůze. A. Členská schůze 1. Nejvyšším orgánem spolku je členská schůze jeho členů, která se schází nejméně jednou ročně. Členská schůze je oprávněna: a ) schválit stanovy spolku a změny těchto stanov, b) zvolit členy výboru spolku, případně je z funkce člena výboru spolku odvolat, c) rozhodovat podle potřeb spolku o zřízení či zrušení dalších orgánů spolku, pověřovat členy spolku výkonem funkcí v těchto orgánech, případně je z těchto funkcí odvolávat, d) schvalovat rozpočet spolku, e) schvalovat zprávu o činnosti spolku předkládanou výborem a účetní závěrku za předešlý rok, f) určovat koncepci spolku a jeho cíle na příští období, g) schvalovat přihlášky zájemců o členství ve spolku, případně rozhodovat o vyloučení člena ze spolku, h) volit čestné členy spolku, i) rozhodnout o zániku spolku. Členská schůze si může vyhradit rozhodnutí o jakékoli další otázce, týkající se činnosti spolku, případně změnit jakékoli rozhodnutí či opatření výboru či jiného orgánu spolku, pokud je to fakticky možné. 2. Zasedání členské schůze spolku svolává výbor spolku podle svého uvážení, nejméně však jednou ročně. Výbor je povinen do 1 měsíce svolat členskou schůzi, pokud ho o to požádá písemně alespoň jedna třetina členů spolku. Členská schůze je usnášeníschopná, účastní-li se jejího zasedání nadpoloviční většina všech členů spolku. Rozhodnutí přijímá členská schůze nadpoloviční většinou na ní přítomných členů spolku. Rozhodnutí o vyloučení člena spolku, o změně stanov spolku a o zániku spolku jsou přijímána dvoutřetinovou většinou všech členů spolku. B. Výbor 1. Výbor je statutárním a výkonným orgánem spolku. Řídí činnost spolku mezi zasedáními členské schůze a plní úkoly uložené mu členskou schůzí. Výbor je oprávněn přijímat veškerá rozhodnutí a opatření v souladu s cíli spolku a s rozhodnutími členské schůze spolku, pokud nejsou těmito stanovami nebo rozhodnutím členské schůze výslovně vyhrazena členské schůzi. 2. Výbor spolku má 3-15 členů, které volí členská schůze z členů spolku. Počet členů výboru je vždy lichý. C. Další orgány Členská schůze může podle potřeb spolku na návrh výboru nebo kteréhokoli člena spolku rozhodnout o zřízení dalších orgánů spolku. (např. pokladník, jednatel, mluvčí) a o rozsahu pravomocí těchto orgánů, případně tyto orgány zrušit. Členská schůze pověřuje členy spolku výkonem funkcí v těchto orgánech, případně je z těchto funkcí odvolává.
12. 3. 2022
Změna sídla z Pionýrů 519, 267 62 Komárov - Komárov na Drozdov 40, 267 61 Drozdov - Drozdov
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Martin Korf, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Petr Štolba, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Petr Štolba, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
19. 3. 2021
Změna adresy: člen statutárního orgánu Martin Korf
13. 5. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Martin Korf, jako člen výboru
13. 5. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Štolba, jako člen výboru
13. 5. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 3
13. 5. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Štolba, jako člen výboru
13. 5. 2015
Zapsán způsob jednání: Čl. 5 Organizační uspořádání Strukturu orgánů spolku tvoří : a ) členská schůze, b) výbor, c) další orgány zřízené rozhodnutím členské schůze. A. Členská schůze 1. Nejvyšším orgánem spolku je členská schůze jeho členů, která se schází nejméně jednou ročně. Členská schůze je oprávněna: a ) schválit stanovy spolku a změny těchto stanov, b) zvolit členy výboru spolku, případně je z funkce člena výboru spolku odvolat, c) rozhodovat podle potřeb spolku o zřízení či zrušení dalších orgánů spolku, pověřovat členy spolku výkonem funkcí v těchto orgánech, případně je z těchto funkcí odvolávat, d) schvalovat rozpočet spolku, e) schvalovat zprávu o činnosti spolku předkládanou výborem a účetní závěrku za předešlý rok, f) určovat koncepci spolku a jeho cíle na příští období, g) schvalovat přihlášky zájemců o členství ve spolku, případně rozhodovat o vyloučení člena ze spolku, h) volit čestné členy spolku, i) rozhodnout o zániku spolku. Členská schůze si může vyhradit rozhodnutí o jakékoli další otázce, týkající se činnosti spolku, případně změnit jakékoli rozhodnutí či opatření výboru či jiného orgánu spolku, pokud je to fakticky možné. 2. Zasedání členské schůze spolku svolává výbor spolku podle svého uvážení, nejméně však jednou ročně. Výbor je povinen do 1 měsíce svolat členskou schůzi, pokud ho o to požádá písemně alespoň jedna třetina členů spolku. Členská schůze je usnášeníschopná, účastní-li se jejího zasedání nadpoloviční většina všech členů spolku. Rozhodnutí přijímá členská schůze nadpoloviční většinou na ní přítomných členů spolku. Rozhodnutí o vyloučení člena spolku, o změně stanov spolku a o zániku spolku jsou přijímána dvoutřetinovou většinou všech členů spolku. B. Výbor 1. Výbor je statutárním a výkonným orgánem spolku. Řídí činnost spolku mezi zasedáními členské schůze a plní úkoly uložené mu členskou schůzí. Výbor je oprávněn přijímat veškerá rozhodnutí a opatření v souladu s cíli spolku a s rozhodnutími členské schůze spolku, pokud nejsou těmito stanovami nebo rozhodnutím členské schůze výslovně vyhrazena členské schůzi. 2. Výbor spolku má 3-15 členů, které volí členská schůze z členů spolku. Počet členů výboru je vždy lichý. C. Další orgány Členská schůze může podle potřeb spolku na návrh výboru nebo kteréhokoli člena spolku rozhodnout o zřízení dalších orgánů spolku. (např. pokladník, jednatel, mluvčí) a o rozsahu pravomocí těchto orgánů, případně tyto orgány zrušit. Členská schůze pověřuje členy spolku výkonem funkcí v těchto orgánech, případně je z těchto funkcí odvolává.
13. 5. 2015
Vznik společnosti LT Fénix z.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-2309
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-1047
-
+
Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-2403
-
+
Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-92
-
+
Petr Kellner

Petr Kellner

byl podnikatel, majoritní vlastník holdingové společnosti PPF Group N.V

-2132
-
+
Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-2335
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.