Partners Financial Services

"VÝZKUMNÝ ÚSTAV PYROLÝZNÍCH TECHNOLOGIÍ, z.ú." "v likvidaci", IČO: 04043235 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
30. 1. 2020
Vymazán zakladatel ECGL NORD s.r.o.
30. 1. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Zdeněk Bajger, Ph.D.
30. 1. 2020
Vymazán způsob jednání: Zastupování ústavu se děje tak, že k napsanému nebo vytištěnému názvu ústavu připojí ředitel svůj podpis.
30. 1. 2020
Vymazán člen správní rady Bc. Jiří Bank
30. 1. 2020
Vymazán člen správní rady Tomáš Podstatzký
30. 1. 2020
Vymazán člen správní rady Ing. Jaromír Benek
30. 1. 2020
Vymazán předmět činnosti: 1. Výzkum: Výzkum fyzikálně chemických procesů probíhajících při rozkladu organických látek v inertním prostředí bez přítomnosti kyslíku.Výzkum procesů rozkladu organických látek v prostředí roztavených solí. Výzkum metod identifikace a izolace produktů rozkladu organických látek. Výzkum použití mikrovlnného záření pro ohřev organických hmot v pyrolýzních procesech a při výrobě vodíku z druhotných organických surovin včetně odpadů. výzkum kinetiky uvedených procesů. 2. Vývoj: Vývoj strojů a zařízení pro izolaci produktů rozkladu organických látek, zejména s využitím extrakce oxidem uhličitým. Vývoj strojů a zařízení využívajících odpadního tepla z pyrolýzních procesů. 3. Podnikání Ústav je oprávněn podnikat za podmínek určených platnou legislativou. Ústav může podnikat sám, nebo může být zřizovatelem či spoluzřizovatelem právnických osob zřizovaných za účelem podnikání.
30. 1. 2020
Vymazán likvidátor JUDr. Jaroslav Brož, MJur., advokátní kancelář
23. 5. 2019
Změna názvu z \"VÝZKUMNÝ ÚSTAV PYROLÝZNÍCH TECHNOLOGIÍ, z.ú.\" na \"VÝZKUMNÝ ÚSTAV PYROLÝZNÍCH TECHNOLOGIÍ, z.ú.\" \"v likvidaci\"
23. 5. 2019
Zapsán likvidátor JUDr. Jaroslav Brož, MJur., advokátní kancelář
3. 8. 2015
Změna adresy: člen správní rady Bc. Jiří Bank
23. 5. 2015
Zapsán základní kapitál Padesát tisíc korun českých
23. 5. 2015
Zapsán zakladatel ECGL NORD s.r.o.
23. 5. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Zdeněk Bajger, Ph.D., jako člen statutárního orgánu
23. 5. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 1
23. 5. 2015
Zapsán způsob jednání: Zastupování ústavu se děje tak, že k napsanému nebo vytištěnému názvu ústavu připojí ředitel svůj podpis.
23. 5. 2015
Zapsán člen správní rady Bc. Jiří Bank, jako člen správní rady
23. 5. 2015
Zapsán člen správní rady Tomáš Podstatzký, jako člen správní rady
23. 5. 2015
Zapsán člen správní rady Ing. Jaromír Benek, jako člen správní rady
23. 5. 2015
Počet členů správní rady: 3
23. 5. 2015
Zapsán předmět činnosti: 1. Výzkum: Výzkum fyzikálně chemických procesů probíhajících při rozkladu organických látek v inertním prostředí bez přítomnosti kyslíku.Výzkum procesů rozkladu organických látek v prostředí roztavených solí. Výzkum metod identifikace a izolace produktů rozkladu organických látek. Výzkum použití mikrovlnného záření pro ohřev organických hmot v pyrolýzních procesech a při výrobě vodíku z druhotných organických surovin včetně odpadů. výzkum kinetiky uvedených procesů. 2. Vývoj: Vývoj strojů a zařízení pro izolaci produktů rozkladu organických látek, zejména s využitím extrakce oxidem uhličitým. Vývoj strojů a zařízení využívajících odpadního tepla z pyrolýzních procesů. 3. Podnikání Ústav je oprávněn podnikat za podmínek určených platnou legislativou. Ústav může podnikat sám, nebo může být zřizovatelem či spoluzřizovatelem právnických osob zřizovaných za účelem podnikání.
23. 5. 2015
Vznik společnosti \"VÝZKUMNÝ ÚSTAV PYROLÝZNÍCH TECHNOLOGIÍ, z.ú.\"

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Tomáš Berdych

Tomáš Berdych

bývalý tenista

3195
-
+
Radovan Krejčíř

Radovan Krejčíř

kontroverzní podnikatel

-1795
-
+
Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

modelka, vítězka Miss World

60
-
+
Karel Poborský

Karel Poborský

fotbalista

1959
-
+
Vojtěch Kotek

Vojtěch Kotek

herec, režisér

-2163
-
+
Jaroslav Tvrdík

Jaroslav Tvrdík

místopředseda představenstav CEFC, bývalý ministr obrany

635
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.