Partners Financial Services

Institut pro rehabilitaci sluchu a řeči, z.ú., v likvidaci, IČO: 04044347 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
27. 3. 2021
Vymazán zakladatel René Škrobánek
27. 3. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu PhDr. Radka Horáková, Ph.D.
27. 3. 2021
Vymazán způsob jednání: Jménem ústavu jedná ředitel.
27. 3. 2021
Vymazán člen správní rady Mgr. Hana Salamonová
27. 3. 2021
Vymazán člen správní rady Mgr. Bronislava Bubeníčková
27. 3. 2021
Vymazán člen správní rady Mgr. Petra Zubalíková
27. 3. 2021
Vymazán předmět činnosti: Účelem ústavu je poskytování poradenství v oblasti rozvoje komunikačních dovedností u dětí se sluchovým postižením a narušenou komunikační schopností (dále jen NKS), zdůrazňovat význam včasného odhalení sluchového postižení u dětí a zvýšit povědomí o nutnosti maximálního využití tzv. senzitivní vývojové periody ve vývoji dítěte v oblasti sluchového vnímání. Dětem s postižením sluchu a NKS je nezbytně nutné bezprostředně po stanovení diagnózy zajistit kvalitní přístup ke zvukovým a řečovým podnětům a společně s rodinou dítěte intenzivně pracovat na rozvoji jejich komunikačních dovedností. Hlavním cílem péče o děti s postižením sluchu a děti s narušenou komunikační schopností je vybudovat funkční komunikační systém, který jim umožní zapojit se do majoritní společnosti. Pro naplnění účelu ústavu budou zajišťovány následující aktivity: a. poradenské a konzultační činnosti pro děti s postižením sluchu a NKS a jejich rodinám, b. praktická spolupráce s jinými subjekty na národní i mezinárodní úrovni, c. pořádání seminářů, přednášek a konferencí, vzdělávacích programů, d. pořádání svépomocných skupin pro rodiče dětí s postižením sluchu a NKS, e. propagace aktivit ústavu a osvěta v oblasti sluchového postižení a NKS prostřednictvím pořádání benefičních akcí a informování veřejnosti, f. vydávání nových, či adaptace zahraničních publikací, brožur, letáků a dalších materiálů týkajících se rozvoje komunikačních dovedností dětí s postižením sluchu a NKS, g. účast na konzultačních a rozhodovacích procesech týkajících se oblastí sluchového postižením a NKS u dětí, h. účast ve správních i jiných řízeních, ve kterých mohou být dotčeny zájmy dětí se sluchovým postižením a NKS, i. zapojení dobrovolníků a podpora dobrovolnictví, j. vystupování jako právnická osoba oprávněná hájit zájmy dětí se sluchovým postižením a NKS.
27. 3. 2021
Vymazán likvidátor Ing. Michal Šesták
1. 6. 2020
Změna názvu z Institut pro rehabilitaci sluchu a řeči, z.ú. na Institut pro rehabilitaci sluchu a řeči, z.ú., v likvidaci
1. 6. 2020
Zapsán likvidátor Ing. Michal Šesták, jako likvidátor
12. 4. 2017
Změna adresy: člen správní rady Mgr. Bronislava Bubeníčková
11. 3. 2016
Změna adresy: člen správní rady Mgr. Petra Zubalíková
22. 5. 2015
Zapsán základní kapitál 50 000 Kč
22. 5. 2015
Zapsán zakladatel René Škrobánek, jako zakladatel
22. 5. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 1
22. 5. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu PhDr. Radka Horáková, Ph.D., jako ředitelka ústavu
22. 5. 2015
Zapsán způsob jednání: Jménem ústavu jedná ředitel.
22. 5. 2015
Zapsán člen správní rady Mgr. Hana Salamonová, jako členka správní rady
22. 5. 2015
Zapsán člen správní rady Mgr. Bronislava Bubeníčková, jako předsedkyně správní rady
22. 5. 2015
Zapsán člen správní rady Mgr. Petra Zubalíková, jako místopředsedkyně správní rady
22. 5. 2015
Počet členů správní rady: 3
22. 5. 2015
Zapsán předmět činnosti: Účelem ústavu je poskytování poradenství v oblasti rozvoje komunikačních dovedností u dětí se sluchovým postižením a narušenou komunikační schopností (dále jen NKS), zdůrazňovat význam včasného odhalení sluchového postižení u dětí a zvýšit povědomí o nutnosti maximálního využití tzv. senzitivní vývojové periody ve vývoji dítěte v oblasti sluchového vnímání. Dětem s postižením sluchu a NKS je nezbytně nutné bezprostředně po stanovení diagnózy zajistit kvalitní přístup ke zvukovým a řečovým podnětům a společně s rodinou dítěte intenzivně pracovat na rozvoji jejich komunikačních dovedností. Hlavním cílem péče o děti s postižením sluchu a děti s narušenou komunikační schopností je vybudovat funkční komunikační systém, který jim umožní zapojit se do majoritní společnosti. Pro naplnění účelu ústavu budou zajišťovány následující aktivity: a. poradenské a konzultační činnosti pro děti s postižením sluchu a NKS a jejich rodinám, b. praktická spolupráce s jinými subjekty na národní i mezinárodní úrovni, c. pořádání seminářů, přednášek a konferencí, vzdělávacích programů, d. pořádání svépomocných skupin pro rodiče dětí s postižením sluchu a NKS, e. propagace aktivit ústavu a osvěta v oblasti sluchového postižení a NKS prostřednictvím pořádání benefičních akcí a informování veřejnosti, f. vydávání nových, či adaptace zahraničních publikací, brožur, letáků a dalších materiálů týkajících se rozvoje komunikačních dovedností dětí s postižením sluchu a NKS, g. účast na konzultačních a rozhodovacích procesech týkajících se oblastí sluchového postižením a NKS u dětí, h. účast ve správních i jiných řízeních, ve kterých mohou být dotčeny zájmy dětí se sluchovým postižením a NKS, i. zapojení dobrovolníků a podpora dobrovolnictví, j. vystupování jako právnická osoba oprávněná hájit zájmy dětí se sluchovým postižením a NKS.
22. 5. 2015
Vznik společnosti Institut pro rehabilitaci sluchu a řeči, z.ú.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-1353
-
+
Aleš Řebíček

Aleš Řebíček

podnikatel a bývalý ministr dopravy

-1727
-
+
Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-1954
-
+
Ivo Rittig

Ivo Rittig

podnikatel a lobbista

-1853
-
+
Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

9074
-
+
Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-2049
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.