Partners Financial Services

Story TLRS s.r.o., IČO: 04160754 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
26. 4. 2023
Zapsán skutečný majitel Šimon Vodrážka, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
26. 4. 2023
Zapsán skutečný majitel Piero Sestak, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
26. 4. 2023
Vymazán skutečný majitel Piero Sestak
22. 12. 2022
Změněn počet členů statutárního orgánu z 3 na 4
22. 12. 2022
Zapsán způsob jednání: Společnost zastupují společně jeden z jednatelů třídy A a jeden z jednatelů třídy B v případě těchto právních jednání: a) zakládání, pořizování a likvidace společnosti, jakož i pořizování a zcizování podílů na společnostech. b) vystavení či avalování směnek. c) uzavření smluv o úvěru, zápůjčce či jiné smlouvy tohoto charakteru, na základě které společnost půjčí třetí osobě finanční prostředky či budou finanční prostředky půjčeny třetí osobou společnosti. d) zřizování nových bankovních účtů. e) udělování plných mocí bance, advokátům, auditorům, či jiným poradcům. f) uzavírání smluv na používání finančních instrumentů s bankami a nebankovními organizacemi (neplatí pro zřizování debetních karet k již existujícím firemním účtům společnosti). V ostatních záležitostech zastupuje společnost každý jednatel samostatně.
22. 12. 2022
Vymazán způsob jednání: Společnost zastupují společně jeden z jednatelů třídy A a jednatel třídy B v případě těchto právních jednání: a) zakládání, pořizování a likvidace společnosti, jakož i pořizování a zcizování podílů na společnostech. b) vystavení či avalování směnek. c) uzavření smluv o úvěru, zápůjčce či jiné smlouvy tohoto charakteru, na základě které společnost půjčí třetí osobě finanční prostředky či budou finanční prostředky půjčeny třetí osobou společnosti. d) zřizování nových bankovních účtů. e) udělování plných mocí bance, advokátům, auditorům, či jiným poradcům. f) uzavírání smluv na používání finančních instrumentů s bankami a nebankovními organizacemi. V ostatních záležitostech zastupuje společnost každý jednatel samostatně.
7. 7. 2022
Zapsán způsob jednání: Společnost zastupují společně jeden z jednatelů třídy A a jednatel třídy B v případě těchto právních jednání: a) zakládání, pořizování a likvidace společnosti, jakož i pořizování a zcizování podílů na společnostech. b) vystavení či avalování směnek. c) uzavření smluv o úvěru, zápůjčce či jiné smlouvy tohoto charakteru, na základě které společnost půjčí třetí osobě finanční prostředky či budou finanční prostředky půjčeny třetí osobou společnosti. d) zřizování nových bankovních účtů. e) udělování plných mocí bance, advokátům, auditorům, či jiným poradcům. f) uzavírání smluv na používání finančních instrumentů s bankami a nebankovními organizacemi. V ostatních záležitostech zastupuje společnost každý jednatel samostatně.
7. 7. 2022
Vymazán způsob jednání: Společnost má tři jednatele: dva jednatele třídy A a jednoho jednatele třídy B. Společnost zastupují společně jeden z jednatelů třídy A a jednatel třídy B v případě těchto právních jednání: a.zakládání, pořizováni a likvidace společnosti, jakož i pořizování a zcizování podílů na společnostech. b.vystavení či avalování směnek. c.uzavření smluv o úvěru, zápůjčce či jiné smlouvy tohoto charakteru, na základě které společnost půjčí třetí osobě finanční prostředky či budou finanční prostředky půjčeny třetí osobou společnosti. d.zřizováni nových bankovních účtů. e.udělování plných mocí bance, advokátům, auditorům, či jiným poradcům. f.uzavíráni smluv na používáni finančních instrumentů s bankami a nebankovními organizacemi. V ostatních záležitostech zastupuje společnost každý jednatel samostatně.
7. 7. 2022
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, a to v rozsahu oborů činnosti: - Zprostředkování obchodu a služeb. - Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. - Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. - Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce. - Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení. - Fotografické služby.
7. 7. 2022
Vymazán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
30. 6. 2022
Zapsán skutečný majitel Piero Sestak, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
30. 6. 2022
Vymazán skutečný majitel Jakub Novák
30. 6. 2022
Vymazán skutečný majitel Šimon Vodrážka
30. 6. 2022
Vymazán skutečný majitel Piero Šesták
6. 6. 2022
Změna sídla z Heleny Malířové 285/2, 169 00 Praha - Břevnov na Americká 415/36, 120 00 Praha - Vinohrady
1. 6. 2022
Zapsán společník Near & Dear Group s.r.o.
1. 6. 2022
Vymazán společník Near & Dear Group s.r.o.
24. 2. 2022
Změna informací: jednatel Bohuslav Nejedlý
24. 2. 2022
Změna informací: jednatel Adéla Marešová
24. 2. 2022
Změna informací: jednatel Piero Sestak
24. 2. 2022
Zapsán způsob jednání: Společnost má tři jednatele: dva jednatele třídy A a jednoho jednatele třídy B. Společnost zastupují společně jeden z jednatelů třídy A a jednatel třídy B v případě těchto právních jednání: a.zakládání, pořizováni a likvidace společnosti, jakož i pořizování a zcizování podílů na společnostech. b.vystavení či avalování směnek. c.uzavření smluv o úvěru, zápůjčce či jiné smlouvy tohoto charakteru, na základě které společnost půjčí třetí osobě finanční prostředky či budou finanční prostředky půjčeny třetí osobou společnosti. d.zřizováni nových bankovních účtů. e.udělování plných mocí bance, advokátům, auditorům, či jiným poradcům. f.uzavíráni smluv na používáni finančních instrumentů s bankami a nebankovními organizacemi. V ostatních záležitostech zastupuje společnost každý jednatel samostatně.
24. 2. 2022
Vymazán způsob jednání: Společnost má tři jednatele: jednoho jednatele A, dva jednatele B. Společnost zastupují společně jednatel A a oba jednatelé B v případě těchto právních jednání: a.zakládání, pořizováni a likvidace společnosti, jakož i pořizování a zcizování podílů na společnostech. b.uzavírání smluv s hodnotou vyšší než 5 000 000 Kč (pět milionů korun českých) (bez DPH, je-li společnost v okamžik uzavření smlouvy plátcem DPH). c.vystavení či avalování směnek. d.propuštěni a zaměstnání strategických, řídících a vedoucích zaměstnanců. dispozice s právy duševního vlastnictví, včetně doménového jména. e.uzavření smluv o úvěru, zápůjčce či jiné smlouvy, na základě které společnost poskytne třetí osobě finanční prostředky či budou finanční prostředky poskytnuty třetí osobou společnosti. f.dispozice s nemovitostmi společnosti, uzavření nájemní či podnájemní smlouvy, na základě které má společnost užívat nemovitosti. g.zřizováni nových bankovních účtů nebo upravování stávajících bankovních účtů. h.udělování plných mocí bance, advokátům, auditorům, či jiným poradcům. i.uzavíráni smluv na používáni finančních instrumentů s bankami a nebankovními organizacemi. V ostatních záležitostech zastupují společnost společným jednáním oba jednatelé B.
26. 1. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Bohuslav Nejedlý, jako jednatel
26. 1. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Adéla Marešová, jako jednatel
26. 1. 2022
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Piero Sestak
26. 1. 2022
Změněn počet členů statutárního orgánu z 1 na 3
26. 1. 2022
Zapsán způsob jednání: Společnost má tři jednatele: jednoho jednatele A, dva jednatele B. Společnost zastupují společně jednatel A a oba jednatelé B v případě těchto právních jednání: a.zakládání, pořizováni a likvidace společnosti, jakož i pořizování a zcizování podílů na společnostech. b.uzavírání smluv s hodnotou vyšší než 5 000 000 Kč (pět milionů korun českých) (bez DPH, je-li společnost v okamžik uzavření smlouvy plátcem DPH). c.vystavení či avalování směnek. d.propuštěni a zaměstnání strategických, řídících a vedoucích zaměstnanců. dispozice s právy duševního vlastnictví, včetně doménového jména. e.uzavření smluv o úvěru, zápůjčce či jiné smlouvy, na základě které společnost poskytne třetí osobě finanční prostředky či budou finanční prostředky poskytnuty třetí osobou společnosti. f.dispozice s nemovitostmi společnosti, uzavření nájemní či podnájemní smlouvy, na základě které má společnost užívat nemovitosti. g.zřizováni nových bankovních účtů nebo upravování stávajících bankovních účtů. h.udělování plných mocí bance, advokátům, auditorům, či jiným poradcům. i.uzavíráni smluv na používáni finančních instrumentů s bankami a nebankovními organizacemi. V ostatních záležitostech zastupují společnost společným jednáním oba jednatelé B.
26. 1. 2022
Vymazán způsob jednání: Jednatel zastupuje společnost samostatně.
18. 6. 2021
Změna adresy: společník Šimon Vodrážka
7. 5. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Piero Sestak, jako jednatel
7. 5. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu Piero Šesták
7. 5. 2021
Zapsán společník Piero Sestak, jako společník
7. 5. 2021
Vymazán společník Piero Šesták
15. 2. 2021
Zapsán společník Near & Dear Group s.r.o.
12. 12. 2019
Změna adresy: společník Šimon Vodrážka
22. 1. 2019
Zapsán skutečný majitel Jakub Novák, jako přímý skutečný majitel
22. 1. 2019
Zapsán skutečný majitel Šimon Vodrážka, jako přímý skutečný majitel
22. 1. 2019
Zapsán skutečný majitel Piero Šesták, jako přímý skutečný majitel
5. 9. 2018
Změněn počet členů statutárního orgánu z 2 na 1
5. 9. 2018
Zapsán způsob jednání: Jednatel zastupuje společnost samostatně.
5. 9. 2018
Vymazán způsob jednání: Jednatelé zastupují společnost samostatně, s výjimkou uzavírání závazků, jejichž hodnota přesahuje částku 1 000 000 Kč, v takových případech zastupují všichni jednatelé společnost společně.
2. 4. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Jakub Novák
2. 4. 2017
Změněn počet členů statutárního orgánu z 3 na 2
2. 4. 2017
Zapsán způsob jednání: Jednatelé zastupují společnost samostatně, s výjimkou uzavírání závazků, jejichž hodnota přesahuje částku 1 000 000 Kč, v takových případech zastupují všichni jednatelé společnost společně.
2. 4. 2017
Vymazán způsob jednání: Jednatelé zastupují společnost samostatně, s výjimkou uzavírání závazků, jejichž hodnota přesahuje částku 100.000 Kč, v takových případech zastupují všichni jednatelé společnost společně.
11. 6. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Jakub Novák, jako jednatel
11. 6. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Piero Šesták, jako jednatel
11. 6. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu Šimon Vodrážka, jako jednatel
11. 6. 2015
Zapsán základní kapitál 15 000 Kč
11. 6. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Šimon Vodrážka, jako jednatel
1/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-1767
-
+
Ivo Rittig

Ivo Rittig

podnikatel a lobbista

-1891
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-16
-
+
Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-1608
-
+
Jaroslav Beck

Jaroslav Beck

hudební skladatel, tvůrce Beat Saber

-515
-
+
Jan Ledecký

Jan Ledecký

zpěvák

-1493
-
+

A tohle už jste četli?