Partners Financial Services

Celesta Praha, z.ú., IČO: 04490967 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
3. 8. 2021
Zapsán předmět činnosti: Ústav realizuje zejména tyto obecně prospěšné aktivity: -programy a projekty na podporu sociálního začleňování znevýhodněných skupin obyvatelstva, a to zejména osob ohrožených na trhu práce, seniorů a osob se zdravotním postižením -pomoc pečujícím osobám při zajišťování péče o jejich blízké v přirozeném domácím prostředí -aktivity zaměřené na pečující osoby a podporu neformální péče (vzdělávací semináře, svépomocné a podpůrné skupiny a odlehčující služby pro pečující) -poradenské a asistenční činnosti v sociální oblasti -mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti -informační, vzdělávací a osvětová činnost, a to především formou vzdělávacích kurzů, přednášek, workshopů, výstav a informačních kampaní -sociálně aktivizační služby dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách -publikační, propagační a vydavatelská činnost -podpora dobrovolnictví a rozvoj mezigeneračních vztahů -rekreační a rehabilitační a terapeutická činnost -spolupráce s jinými subjekty s obdobnými cíli v ČR a v zahraničí -služby osobní asistence dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách -odborné sociální poradenství dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách -mimoškolní práce s dětmi a mládeží.
3. 8. 2021
Vymazán předmět činnosti: Ústav realizuje zejména tyto obecně prospěšné aktivity: -programy a projekty na podporu sociálního začleňování znevýhodněných skupin obyvatelstva, a to zejména osob ohrožených na trhu práce, seniorů a osob se zdravotním postižením -pomoc pečujícím osobám při zajišťování péče o jejich blízké v přirozeném domácím prostředí -aktivity zaměřené na pečující osoby a podporu neformální péče (vzdělávací semináře, svépomocné a podpůrné skupiny a odlehčující služby pro pečující) -poradenské a asistenční činnosti v sociální oblasti -mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti -informační, vzdělávací a osvětová činnost, a to především formou vzdělávacích kurzů, přednášek, workshopů, výstav a informačních kampaní -sociálně aktivizační služby dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách -publikační, propagační a vydavatelská činnost -podpora dobrovolnictví a rozvoj mezigeneračních vztahů -rekreační a rehabilitační a terapeutická činnost -spolupráce s jinými subjekty s obdobnými cíli v ČR a v zahraničí
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Mgr. Marie Svobodová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel PhDr. Jindřich Kadlec, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Marcela Výborná, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Vymazán skutečný majitel Mgr. Denisa Pechová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Mgr. Denisa Pechová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Dita Diene, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
30. 11. 2017
Zapsán člen správní rady Mgr. Marie Svobodová, jako člen správní rady
30. 11. 2017
Zapsán člen správní rady PhDr. Jindřich Kadlec, jako předseda správní rady
30. 11. 2017
Vymazán člen správní rady Helena Pobořilová
30. 11. 2017
Zapsán způsob jednání: Za Ústav jedná v běžných záležitostech ředitel ve všech věcech samostatně.
30. 11. 2017
Vymazán člen správní rady Ing. Jana Toufarová
30. 11. 2017
Vymazán způsob jednání: 1. Za Ústav jedná v běžných záležitostech ředitel ve všech věcech samostatně. Podepisování se děje tak, že k napsanému nebo vytištěnému jménu ústavu připojí ředitel svůj podpis. 2. V případě, že jde o dispozici s nemovitým či movitým majetkem nad 50 000,- Kč nebo uzavírání smluv, ze kterých by vyplýval pro Ústav závazek nebo pohledávka vyšší než 100 000,- Kč, připojí k podpisu ředitele svůj podpis předseda správní rady, nebo společně další dva členové správní rady s uvedením svých funkcí. 3. Ředitel Ústavu je oprávněn v plném rozsahu zplnomocnit k právním úkonům a podpisům jménem Ústavu svého zástupce. 4. Za Ústav dále jednají a právní úkony činí i osoby, které jsou vůči Ústavu v pracovním poměru, pokud je to v jejich pracovním zařazení obvyklé, zejména pokud to souvisí s řádným výkonem činností stanovených jejich náplní práce. 5. K jednáním dle § 412 Občanského zákoníku musí správní rada udělit předchozí souhlas.
30. 11. 2017
Zapsán předmět podnikání: Doplňkovou činností Ústavu jsou: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona. Obory činnosti: a) zprostředkování obchodu a služeb. b) velkoobchod a maloobchod. c) poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných posudků a studií. d) provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí. e) poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu. f) poskytování služeb pro rodinu a domácnost. g) výroba, obchod a služby jinde nezařazené.
30. 11. 2017
Vymazán předmět podnikání: Doplňkovou činností Ústavu jsou: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona. Obory činnosti: a) zprostředkování obchodu a služeb. b) velkoobchod a maloobchod. c) poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných posudků a studií. d) provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí. e) poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu. f) poskytování služeb pro rodinu a domácnost. g) ubytovací služby. h) výroba, obchod a služby jinde nezařazené.
30. 11. 2017
Zapsán předmět činnosti: Ústav realizuje zejména tyto obecně prospěšné aktivity: -programy a projekty na podporu sociálního začleňování znevýhodněných skupin obyvatelstva, a to zejména osob ohrožených na trhu práce, seniorů a osob se zdravotním postižením -pomoc pečujícím osobám při zajišťování péče o jejich blízké v přirozeném domácím prostředí -aktivity zaměřené na pečující osoby a podporu neformální péče (vzdělávací semináře, svépomocné a podpůrné skupiny a odlehčující služby pro pečující) -poradenské a asistenční činnosti v sociální oblasti -mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti -informační, vzdělávací a osvětová činnost, a to především formou vzdělávacích kurzů, přednášek, workshopů, výstav a informačních kampaní -sociálně aktivizační služby dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách -publikační, propagační a vydavatelská činnost -podpora dobrovolnictví a rozvoj mezigeneračních vztahů -rekreační a rehabilitační a terapeutická činnost -spolupráce s jinými subjekty s obdobnými cíli v ČR a v zahraničí
30. 11. 2017
Vymazán předmět činnosti: Ústav realizuje zejména tyto obecně prospěšné aktivity: - programy a projekty na podporu sociálního začleňování znevýhodněných skupin obyvatelstva (zejména osob se zdravotním postižením, starších osob, národnostních menšin, migrantů a dětí migrantů). - poradenské a asistenční činnosti v sociální oblasti, zejména poskytování asistence cizincům ze třetích zemí, pořádání adaptačně integračních kurzů a kurzů češtiny pro cizince. - mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti. - informační, vzdělávací a osvětová činnost, a to především formou přednášek, výstav a informačních kampaní. - sociálně aktivizační služby dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. - publikační, propagační a vydavatelská činnost. - podpora dobrovolnictví a rozvoj mezigeneračních vztahů. - dobrovolnická činnost v památkové sféře a oblasti ochrany životního prostředí. - rekreační, rehabilitační a terapeutická činnost. - spolupráce s jinými subjekty s obdobnými cíli v ČR a v zahraničí.
20. 5. 2016
Zapsán člen správní rady Helena Pobořilová, jako člen správní rady
20. 5. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Denisa Pechová, jako ředitel
20. 5. 2016
Vymazán člen správní rady Andrea Výborná
20. 5. 2016
Vymazán člen statutárního orgánu Marcela Výborná
20. 5. 2016
Změna funkce: Ing. Jana Toufarová z člen správní rady na předseda správní rady
20. 5. 2016
Vymazán člen správní rady Bc. Michal Výborný
20. 5. 2016
Vymazán člen správní rady Mgr. Denisa Pechová
20. 5. 2016
Změněn počet členů správní rady z 5 na 3
28. 11. 2015
Zapsán zakladatel Dita Diene, jako zakladatel
28. 11. 2015
Zapsán zakladatel Marcela Výborná, jako zakladatel
28. 11. 2015
Zapsán základní kapitál 300 Kč
28. 11. 2015
Zapsán zakladatel Mgr. Denisa Pechová, jako zakladatel
28. 11. 2015
Zapsán člen správní rady Andrea Výborná, jako člen správní rady
28. 11. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Marcela Výborná, jako ředitel
28. 11. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 1
28. 11. 2015
Zapsán člen správní rady Dita Diene, jako člen správní rady
28. 11. 2015
Zapsán člen správní rady Ing. Jana Toufarová, jako člen správní rady
28. 11. 2015
Zapsán způsob jednání: 1. Za Ústav jedná v běžných záležitostech ředitel ve všech věcech samostatně. Podepisování se děje tak, že k napsanému nebo vytištěnému jménu ústavu připojí ředitel svůj podpis. 2. V případě, že jde o dispozici s nemovitým či movitým majetkem nad 50 000,- Kč nebo uzavírání smluv, ze kterých by vyplýval pro Ústav závazek nebo pohledávka vyšší než 100 000,- Kč, připojí k podpisu ředitele svůj podpis předseda správní rady, nebo společně další dva členové správní rady s uvedením svých funkcí. 3. Ředitel Ústavu je oprávněn v plném rozsahu zplnomocnit k právním úkonům a podpisům jménem Ústavu svého zástupce. 4. Za Ústav dále jednají a právní úkony činí i osoby, které jsou vůči Ústavu v pracovním poměru, pokud je to v jejich pracovním zařazení obvyklé, zejména pokud to souvisí s řádným výkonem činností stanovených jejich náplní práce. 5. K jednáním dle § 412 Občanského zákoníku musí správní rada udělit předchozí souhlas.
28. 11. 2015
Zapsán člen správní rady Bc. Michal Výborný, jako místopředseda správní rady
28. 11. 2015
Zapsán člen správní rady Mgr. Denisa Pechová, jako předseda správní rady
28. 11. 2015
Počet členů správní rady: 5
28. 11. 2015
Zapsán předmět podnikání: Doplňkovou činností Ústavu jsou: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona. Obory činnosti: a) zprostředkování obchodu a služeb. b) velkoobchod a maloobchod. c) poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných posudků a studií. d) provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí. e) poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu. f) poskytování služeb pro rodinu a domácnost. g) ubytovací služby. h) výroba, obchod a služby jinde nezařazené.
28. 11. 2015
Zapsán předmět činnosti: Ústav realizuje zejména tyto obecně prospěšné aktivity: - programy a projekty na podporu sociálního začleňování znevýhodněných skupin obyvatelstva (zejména osob se zdravotním postižením, starších osob, národnostních menšin, migrantů a dětí migrantů). - poradenské a asistenční činnosti v sociální oblasti, zejména poskytování asistence cizincům ze třetích zemí, pořádání adaptačně integračních kurzů a kurzů češtiny pro cizince. - mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti. - informační, vzdělávací a osvětová činnost, a to především formou přednášek, výstav a informačních kampaní. - sociálně aktivizační služby dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. - publikační, propagační a vydavatelská činnost. - podpora dobrovolnictví a rozvoj mezigeneračních vztahů. - dobrovolnická činnost v památkové sféře a oblasti ochrany životního prostředí. - rekreační, rehabilitační a terapeutická činnost. - spolupráce s jinými subjekty s obdobnými cíli v ČR a v zahraničí.
28. 11. 2015
Vznik společnosti Celesta Praha, z.ú.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marcel Gecov

Marcel Gecov

bývalý fotbalista, podnikatel

-537
-
+
Jaroslav Hřebík

Jaroslav Hřebík

fotbalový trenér

-387
-
+
Vojtěch Kotek

Vojtěch Kotek

herec, režisér

-2212
-
+
Tomáš Břínek

Tomáš Břínek

výtvarník, TMBK

-465
-
+
Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

-1488
-
+
Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-2096
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.