Partners Financial Services

Muzeum regionu Boskovicka, příspěvková organizace, IČO: 04536649 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
27. 4. 2023
Změna adresy: člen statutárního orgánu Roman Malach
17. 6. 2018
Změna adresy: člen statutárního orgánu Roman Malach
29. 3. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Roman Malach, jako ředitel
29. 3. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Dagmar Hamalová
11. 2. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Dagmar Hamalová, jako ředitel
11. 2. 2016
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Monika Pelinková
20. 11. 2015
Zapsán zakladatel Jihomoravský kraj
20. 11. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Monika Pelinková, jako ředitel
20. 11. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 1
20. 11. 2015
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s obecně závaznými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. V případě písemného právního jednání připojí k názvu příspěvkové organizace ředitel svůj vlastnoruční podpis.
20. 11. 2015
Zapsán předmět činnosti: a) shromažďování přírodnin a lidských výtvorů (včetně děl výtvarného umění) vytvářením sbírek muzejní povahy a průvodní dokumentace, jejich odborná správa a evidence, trvalé uchovávání včetně konzervování, restaurování nebo preparování, zpracovávání včetně katalogizování, zpřístupňování veřejnosti ve stálých expozicích a na výstavách, publikační a přednášková činnost a poskytování badatelských služeb, které slouží k studijním a vědeckým účelům, b) zajišťování a provádění vědeckovýzkumné činnosti v oblasti přírodních, technických a společenských věd, provádění archeologických výzkumů na základě oprávnění MK ČR, c) provozování činnosti konzervátorské, restaurátorské a preparátorské, d) zapůjčování nebo pronájem sbírkových předmětů jiným subjektům za účelem jejich zpřístupňování veřejnosti v expozicích a na výstavách či v jiných odpovídajících zařízeních a prostorách, e) zapůjčování sbírkových předmětů jiným subjektům za účelem jejich vědeckého zkoumání, konzervování, restaurování nebo preparování, f) získávání, uchovávání, ochrana knihovních fondů, provozování knihoven v souladu se zákonem č. 257/2002 Sb., o knihovnách a podmínkách provozování veřejných knihovnických a informačních služeb (knihovní zákon), ve znění pozdějších předpisů, g) poskytování informačních služeb a zpracovávání odborných posudků, expertíz a rešerší souvisejících s předmětem hlavní činnosti, h) poskytování přístupu k veřejně provozovaným a veřejně přístupným informačním a datovým sítím, pořizování, vytěžování a zužitkovávaní databází, i) zajišťování výstavnické, kulturně výchovné, přednáškové, průvodcovské činnosti, pořádání odborných konferencí, sympozií, seminářů, kurzů, přednášek, vzdělávacích programů, výstav, koncertů a jiných kulturních akcí a s tím spojené poskytování služeb veřejnosti zvyšujících komfort návštěvníků (např. občerstvení, prodej suvenýrů, parkování), j) zajišťování prodeje zboží, produktů a publikací související s vlastními sbírkami, expozicemi a výstavami nebo se sbírkami a výstavami jiných institucí se stejným nebo obdobným předmětem činnosti, propagačních materiálů a upomínkových předmětů, výroba a prodej kopií a replik sbírkových a jiných, svým charakterem jim podobných předmětů, pravidla pro výrobu a prodej zboží jsou vymezena v příloze č. 1, která je nedílnou součástí této zřizovací listiny, k) vydávání odborných, informačních a propagačních neperiodických publikací ve smyslu zákona č. 37/1995 Sb., o neperiodických publikacích, ve znění pozdějších předpisů, a periodického tisku ve smyslu zákona č. 46/2000 Sb., o právech a povinnostech při vydávání periodického tisku a o změně některých dalších zákonů (tiskový zákon), ve znění pozdějších předpisů, l) vstupování do profesních sdružení za účelem koordinace odborné činnosti, m) spolupráce s tuzemskými i zahraničními vědeckými, vzdělávacími, kulturními a jinými subjekty s příbuzným předmětem činnosti.
1. 11. 2015
Vznik společnosti Muzeum regionu Boskovicka, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Karel Poborský

Karel Poborský

fotbalista

1959
-
+
Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-2061
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-1358
-
+
Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-1518
-
+
Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-1049
-
+
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

kuchař

-750
-
+

A tohle už jste četli?