Partners Financial Services

Ústav péče o seniory Třemošná, z.ú., IČO: 04580818 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
22. 11. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 1
22. 11. 2015
Zapsán člen správní rady Ing. Jan Mácha, jako člen správní rady
22. 11. 2015
Zapsán způsob jednání: Za ústav jedná samostatně ředitel.
22. 11. 2015
Zapsán člen správní rady Michal Vladař, jako člen správní rady
22. 11. 2015
Zapsán člen správní rady Miloslav Suchý, jako člen správní rady
22. 11. 2015
Zapsán člen správní rady Jan Novotný, jako předseda správní rady
22. 11. 2015
Počet členů správní rady: 4
22. 11. 2015
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
22. 11. 2015
Zapsán předmět činnosti: Účelem ústavu je především zajištění kvalitní pobytové sociální služby s celodenním stravováním a dvaceti čtyř hodinovou péčí osobám, které z důvodu věku či zdravotního stavu nemohou již pobývat ve svém domácím prostředí. Ústav poskytuje v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném znění a prováděcí vyhláškou č. 505/2006 Sb., v platném znění, níže uvedené sociální služby: Vedení oddělení domova se zvláštním režimem, které poskytuje pobytové služby přednostně osobám s trvalým pobytem Plzeň-sever, osobám, které mají z důvodu organického poškození mozku, stařecké, Alzheimerovy demence či ostatních typů demence sníženou soběstačnost a pokročilou ztrátu paměťových a orientačních schopností a jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. K naplnění svého účelu pak ústav vyvíjí, popřípadě bude vyvíjet mimo jiné níže uvedené činnosti: Zajištění a podpora komunikace mezi seniory, sociálními úřady a místně příslušnými obcemi. Zajištění a podpora ubytování a nákladů na ubytování a péči v domovech pro seniory a v různých jiných formách sociálního bydlení. Podpora a organizace zapojení seniorů do dění v obci, včetně zapojení obce do programu péče o seniory. Podpora materiální a sociální u osamocených osob, včetně podpory v chybějícím vybavení osobním i podpůrném. Zajištění a podpora seniorů a občanů v potřebné právní pomoci, zejména sociálních, majetkových a i jiných případech. Zajištění a podpora vzdělávání personálu v oblasti péče o seniory i jiné sociálně ohrožené skupiny. Zajištění kvalifikačních, rekvalifikačních kurzů a školení, zvyšování kvalifikace zejména v oblasti zdravotnictví a studia cizích jazyků, podpora elektronické komunikace mládeže a seniorů, kurzy, zapůjčování techniky, audioknih atd. Zajištění a podpora kulturního a sportovního života v součinnosti se zájmovými aktivitami všeho druhu, zejména ve školství a sociálních oblastech. Organizace sportovních událostí, včetně zájezdů, kurzů, výletů a podpory v zapůjčení či nákupu vybavení, nákladů na lektory.
22. 11. 2015
Vznik společnosti Ústav péče o seniory Třemošná, z.ú.
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

3722
-
+
Jakub Kania

Jakub Kania

hokejista

989
-
+
Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

3291
-
+
Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-1933
-
+
Helena Vondráčková

Helena Vondráčková

zpěvačka

-2745
-
+
Vladimír Šmicer

Vladimír Šmicer

fotbalista

3784
-
+

A tohle už jste četli?