Partners Financial Services

Český spolek dvouplátkových nástrojů, IČO: 04610814 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: BcA. Kateřina Kmínková z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: MgA. Tomáš Františ z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: MgA. Ondřej Roskovec z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: MgA. Vladislav Borovka z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: MgA. Jana Brožková z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
13. 8. 2021
Změna adresy: člen statutárního orgánu BcA. Kateřina Kmínková
13. 8. 2021
Zapsán skutečný majitel BcA. Kateřina Kmínková, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
13. 8. 2021
Vymazán skutečný majitel BcA. Kateřina Kmínková
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel MgA. Tomáš Františ, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel MgA. Ondřej Roskovec, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel MgA. Vladislav Borovka, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel MgA. Jana Brožková, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel BcA. Kateřina Kmínková, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
25. 2. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu MgA. Tomáš Františ
7. 1. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu MgA. Tomáš Františ, jako místopředseda
7. 1. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu MgA. Ondřej Roskovec, jako tajemník
7. 1. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu MgA. Vladislav Borovka, jako hospodář
7. 1. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu MgA. Jana Brožková, jako člen
7. 1. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu BcA. Kateřina Kmínková, jako předseda
7. 1. 2016
Počet členů statutárního orgánu: 5
7. 1. 2016
Zapsán způsob jednání: 1.Řídící orgány sdružení jsou: a)Valná hromada ČSDN b)Představenstvo správní rada 2.Valná hromada se svolává minimálně každé dva roky představenstvem ČSDN. Datum a místo konání valné hromady je oznámeno všem členům nejméně 14 dnů před zasedáním. 3.Správní rada sdružení může svolat zasedání Valného shromáždění, kdykoli to považuje za nutné, jakož i na žádost jedné třetiny členů sdružení do jednoho měsíce od obdržení písemné žádosti. 4.Rozhodnutí Valného shromáždění je dáno prostou většinou hlasů za přítomnosti neomezeného počtu členů s hlasovacím právem. 5.Porady a hlasování Valného shromáždění jsou veřejné, pokud se nejedná o tajné hlasování. 6.Valná hromada by měla: stanovit hlavní směry činnosti sdružení přijmout usnesení cílů a směrů sdružení přijímat a odvolávat čestné členy na žádost správní rady posuzovat odvolání proti rozhodnutí o vyloučení ze sdružení a uplatňování sankcí přijímat usnesení o zrušení sdružení, a pro přidělování finančních prostředků, které zůstanou po likvidaci 7.Představenstvo řídí každodenní činnost sdružení. Zastupovat sdružení může každý člen správní rady samostatně, avšak ve věcech majetkoprávních pouze předseda sdružení, který má jako jediný podpisové právo. 8.Správní rada by měla: řídit činnosti a aktivity sdružení v souladu se stanovami a usneseními valné hromady schvalovat roční plán činnosti a aktivit sdružení řídit a kontrolovat finanční prostředky sdružení svolávat valnou hromadu připravovat návrhy nařízení stanovující pravidla a činnosti sdružení přijímat nové členy sdružení přijímat usnesení o nabývání a pozbývání členství Valnému shromáždění předkládat žádosti o přiznávání a odnímání čestného členství informovat o současných aktivitách sdružení na valné hromadě koordinovat organizaci koncertů, festivalů, kongresů, soutěží, workshopů, kurzů, události a dalších činností, s odkazem na statutární úkoly 9.Představenstvo ČSDN podle potřeb a rozsahu práce se skládá z 3-5 členů, včetně předsedy (či místopředsedy). Jednotlivé funkce předsedy, místopředsedy, tajemníka, hospodáře aj. volí správní rada z řad svých členů. Schůze správní rady se konají podle potřeby, ale minimálně jednou za rok. Zasedání svolává předseda. Tato zasedání jsou dokumentována zápisy, které zpracovává jeden z členů představenstva. Povolené je také pořádání zasedání prostřednictvím telekonference. 10.Doba funkčního období je 5 let. 11.Představenstvo může do svých řad přijmout jakéhokoliv kandidáta z řad řádných členů. Řádný člen se může stát součástí představenstva, pokud se všichni členové představenstva kladně shodnou na jeho přijetí do funkce. 12.Funkce v představenstvu končí dobrovolnou rezignací člena představenstva nebo vyloučením, pokud se všichni ostatní členové představenstva kladně shodnou na jeho vyloučení z funkce.
7. 1. 2016
Vznik společnosti Český spolek dvouplátkových nástrojů

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Roman Janoušek

Roman Janoušek

podnikatel a lobbista

-1906
-
+
Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

1930
-
+
Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-1755
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1434
-
+
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

kuchař

-415
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-78
-
+

A tohle už jste četli?