Partners Financial Services

Sociální podnik Klubák, z.ú., IČO: 04867271 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
18. 10. 2022
Zapsán předmět činnosti: Činnost sociálního podniku je tedy zaměřena na řešení otázek zaměstnanosti, sociálního začleňování a místního rozvoje. Organizace naplňuje principy sociálního podniku následujícím způsobem: - Zaměstnává zejména osoby se zdravotním postižením, osoby pečující o blízkého se zdravotním postižením a další osoby dlouhodobě znevýhodněným na trhu práce (55+, absolventi bez praxe, rodiče po mateřské dovolené) a jinak sociálně znevýhodnění občané). Podíl jejich pracovních úvazků tvoří min. 30% přepočtených úvazků z celkového počtu zaměstnanců. - Podporuje profesní a osobnostní růst svých zaměstnanců se zvláštním zřetelem k potřebám zaměstnanců se znevýhodněním. - Podněcuje zaměstnance k účasti na chodu společnosti. Zaměstnanci mají možnost vyjadřovat se ke strategii podniku, jsou informováni o dění v podniku, výsledcích hospodaření a naplňování veřejně prospěšných cílů. - Využívá přednostně místní zdroje, uspokojuje přednostně místní potřeby a přispívá k místnímu rozvoji. V rámci komunitního plánování se podílí na naplňování řady opatření a řešení regionálních problémů tím, že zaměstnává přednostně místní obyvatele a služby poskytuje zejména občanům z regionu. - Reinvestuje min. 51% zisku zpět do rozvoje sociálního podniku a na naplňování obecně prospěšných cílů. Reinvestice jsou využívány zejména k vytváření nových a zajištění stávajících pracovních míst pro osoby se znevýhodněním, k profesnímu a osobnostnímu rozvoji zaměstnanců, k vytvoření zázemí pro nové zaměstnance, ke zvyšování kvalifikace zaměstnanců, nákupu nových technologií souvisejících se zaváděním nových služeb a produktů podniku, do plnění obecně prospěšného cíle organizace a k vytváření rezerv pro další rozvoj organizace. - Aplikuje zásady environmentální výroby a spotřeb (šetření materiálem, dodržování zásad environmentálně šetrného úřadování a provozu. - Spolupracuje s místními i regionálními subjekty, zejména s úřadem práce, obcemi, poskytovateli sociálních služeb, NNO, školami, ostatními podniky nebo sociálními podniky v regionu .
10. 6. 2021
Vymazán předmět podnikání: Sociální podnik Klubák, z.ú. byl založen NNO Klubíčko Beroun z.ú. (poskytovatelem registrovaných sociálních služeb) V SP Klubák nachází pracovní uplatnění přednostně dospělí se zdravotním postižením z našeho regionu a také klienti Klubíčka, kteří prošli sociálními službami a tréninkovým pracovištěm a (vy)klubali se natolik, že již zvládnou pracovní povinnosti a mohou být zaměstnáni na chráněných pracovních místech. Odtud pochází název našeho podniku. Sociální podnik Klubák, z.ú.: - je nezisková, transparentní a veřejně prospěšná organizace, která se v rámci své činnosti orientuje na řešení otázek zaměstnanosti, sociálního začleňování a místního rozvoje a funguje na principech sociálního podnikání tj. konceptu trojího prospěchu - ekonomického, sociálního, environmentálního, - vytváří chráněná pracovní místa pro zaměstnance se zdravotním postižením a nabízí pracovní uplatnění osobám dlouhodobě pečujícím o blízkého se zdravotním postižením a jiným osobám dlouhodobě znevýhodněným na trhu práce (55+, absolventi bez praxe, rodiče po mateřské dovolené) a jinak sociálně znevýhodnění občané z regionu Berounsko, Hořovicko, Praha Západ a Kladno, - se zavazuje zaměstnávat minimálně 51% procent přepočtených úvazků osob se zdravotním postižením a minimálně 10% přepočtených úvazků osob s jiným sociálním znevýhodněním z celkového počtu zaměstnanců, - se zavazuje minimálně 51% procent zisku z účasti na trhu reinvestovat přednostně do rozvoje Sociálního podniku Klubák, z.ú. tak, aby byl naplněn obecně prospěšný cíl podniku - udržet a trvale rozvíjet pracovní pozice a pracovní potenciál osob se zdravotním postižením, pečujících osob a dlouhodobě nezaměstnaných.
10. 6. 2021
Vymazán předmět podnikání: Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Marie Havlíčková, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Mgr. Renáta Egrtová, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Bc. Martina Smolíková, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Martina Lišková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Marie Havlíčková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Bc. Martina Smolíková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Alena Pecková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Vymazán skutečný majitel Alena Pecková, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Vymazán skutečný majitel Alena Pecková, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
14. 5. 2021
Zapsán člen správní rady Martina Lišková, jako člen správní rady
14. 5. 2021
Vymazán člen správní rady Bc. Martina Čížková, DiS.
14. 5. 2021
Změna sídla z Květnová 109, 267 11 Vráž - Vráž na Květnová 80, 267 11 Vráž - Vráž
7. 4. 2021
Zapsán zakladatel Klubíčko Beroun, z.ú.
7. 4. 2021
Vymazán zakladatel Klubíčko Beroun, z.ú.
24. 5. 2020
Změna adresy: člen správní rady Marie Havlíčková
19. 11. 2019
Zapsán předmět podnikání: Živnosti řemeslné: 4/ Pekařství, cukrářství 39/ Hostinská činnost
19. 11. 2019
Zapsán předmět podnikání: Živnosti koncesované: 7/ Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče
19. 11. 2019
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 Živnostenského zákona: 7/ Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků 41/ Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů 48/ Velkoobchod a maloobchod 50/ Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství 55/ Ubytovací služby 59/ Pronájem a půjčování věcí movitých 66/ Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení 70/ Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy 72/ Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti 73/ Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí. 75/ Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží 76/ Poskytování technických služeb 79/ Poskytování služeb pro rodinu a domácnost
19. 11. 2019
Zapsán předmět podnikání: Sociální podnik Klubák, z.ú. byl založen NNO Klubíčko Beroun z.ú. (poskytovatelem registrovaných sociálních služeb) V SP Klubák nachází pracovní uplatnění přednostně dospělí se zdravotním postižením z našeho regionu a také klienti Klubíčka, kteří prošli sociálními službami a tréninkovým pracovištěm a (vy)klubali se natolik, že již zvládnou pracovní povinnosti a mohou být zaměstnáni na chráněných pracovních místech. Odtud pochází název našeho podniku. Sociální podnik Klubák, z.ú.: - je nezisková, transparentní a veřejně prospěšná organizace, která se v rámci své činnosti orientuje na řešení otázek zaměstnanosti, sociálního začleňování a místního rozvoje a funguje na principech sociálního podnikání tj. konceptu trojího prospěchu - ekonomického, sociálního, environmentálního, - vytváří chráněná pracovní místa pro zaměstnance se zdravotním postižením a nabízí pracovní uplatnění osobám dlouhodobě pečujícím o blízkého se zdravotním postižením a jiným osobám dlouhodobě znevýhodněným na trhu práce (55+, absolventi bez praxe, rodiče po mateřské dovolené) a jinak sociálně znevýhodnění občané z regionu Berounsko, Hořovicko, Praha Západ a Kladno, - se zavazuje zaměstnávat minimálně 51% procent přepočtených úvazků osob se zdravotním postižením a minimálně 10% přepočtených úvazků osob s jiným sociálním znevýhodněním z celkového počtu zaměstnanců, - se zavazuje minimálně 51% procent zisku z účasti na trhu reinvestovat přednostně do rozvoje Sociálního podniku Klubák, z.ú. tak, aby byl naplněn obecně prospěšný cíl podniku - udržet a trvale rozvíjet pracovní pozice a pracovní potenciál osob se zdravotním postižením, pečujících osob a dlouhodobě nezaměstnaných.
19. 11. 2019
Zapsán předmět podnikání: 1. Kromě veřejně prospěšných služeb uvedených v článku II. Zakládací listiny, podnik vykonává i doplňkovou činnost, o jejímž předmětu a rozsahu rozhoduje správní rada. 2. Doplňkovou činnost lze vykonávat pouze za předpokladu, že touto činností bude dosaženo účinnějšího využití kapacit (majetku) podniku. 3. Doplňkovou činností nesmí být ohrožena kvalita, rozsah nebo dostupnost podniku poskytovaných veřejně prospěšných služeb. 4. Veškerý zisk získaný z doplňkových činností musí být využit na zkvalitnění nebo rozšíření obecně prospěšných služeb podniku.
19. 11. 2019
Vymazán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 Živnostenského zákona
19. 11. 2019
Vymazán předmět podnikání: Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů
19. 11. 2019
Vymazán předmět podnikání: Velkoobchod a maloobchod
19. 11. 2019
Vymazán předmět podnikání: Ubytovací služby
19. 11. 2019
Vymazán předmět podnikání: Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení
19. 11. 2019
Vymazán předmět podnikání: Pronájem a půjčování věcí movitých
19. 11. 2019
Vymazán předmět podnikání: Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti
19. 11. 2019
Vymazán předmět podnikání: 1. Kromě veřejně prospěšných služeb uvedených v článku II. Zakládací listiny, společnost vykonává i doplňkovou činnost, o jejímž předmětu a rozsahu rozhoduje správní rada. 2. Doplňkovou činnost lze vykonávat pouze za předpokladu, že touto činností bude dosaženo účinnějšího využití kapacit (majetku) společnosti. 3. Doplňkovou činností nesmí být ohrožena kvalita, rozsah nebo dostupnost společností poskytovaných veřejně prospěšných služeb. 4. Veškerý zisk získaný z doplňkových činností musí být využit na zkvalitnění nebo rozšíření obecně prospěšných služeb společnosti.
4. 1. 2019
Vymazán skutečný majitel Alena Pecková, jako přímý skutečný majitel
4. 1. 2019
Zapsán skutečný majitel Alena Pecková, jako přímý skutečný majitel
8. 1. 2017
Zapsán zakladatel Klubíčko Beroun, z.ú.
8. 1. 2017
Vymazán zakladatel Klubíčko Beroun, o.p.s.
16. 6. 2016
Změna názvu z Klubák sociální podnik, z.ú. na Sociální podnik Klubák, z.ú.
15. 6. 2016
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 Živnostenského zákona
15. 6. 2016
Zapsán předmět podnikání: Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů
15. 6. 2016
Zapsán předmět podnikání: Velkoobchod a maloobchod
15. 6. 2016
Zapsán předmět podnikání: Ubytovací služby
15. 6. 2016
Zapsán předmět podnikání: Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení
15. 6. 2016
Zapsán předmět podnikání: Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí.
15. 6. 2016
Zapsán předmět podnikání: Pronájem a půjčování věcí movitých
15. 6. 2016
Zapsán předmět podnikání: Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti
15. 6. 2016
Zapsán předmět podnikání: 1. Kromě veřejně prospěšných služeb uvedených v článku II. Zakládací listiny, společnost vykonává i doplňkovou činnost, o jejímž předmětu a rozsahu rozhoduje správní rada. 2. Doplňkovou činnost lze vykonávat pouze za předpokladu, že touto činností bude dosaženo účinnějšího využití kapacit (majetku) společnosti. 3. Doplňkovou činností nesmí být ohrožena kvalita, rozsah nebo dostupnost společností poskytovaných veřejně prospěšných služeb. 4. Veškerý zisk získaný z doplňkových činností musí být využit na zkvalitnění nebo rozšíření obecně prospěšných služeb společnosti.
23. 3. 2016
Zapsán základní kapitál 1 000 Kč
23. 3. 2016
Zapsán zakladatel Klubíčko Beroun, o.p.s.
23. 3. 2016
Počet členů statutárního orgánu: 1
23. 3. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Alena Pecková, jako ředitel
23. 3. 2016
Zapsán způsob jednání: Ředitel je statutárním orgánem ústavu a zastupuje ústav samostatně v plném rozsahu.
1/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marcel Gecov

Marcel Gecov

bývalý fotbalista, podnikatel

-518
-
+
Filip Turek

Filip Turek

bývalý automobilový závodník, sběratel vozů

130
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-558
-
+
Pavel Tykač

Pavel Tykač

podnikatel, jeden z nejbohatších Čechů

-1630
-
+
Petr Kellner

Petr Kellner

byl podnikatel, majoritní vlastník holdingové společnosti PPF Group N.V

-1658
-
+
Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

2311
-
+

A tohle už jste četli?