Partners Financial Services

TENISOVÝ KLUB BOTANIKA Horní Bezděkov, z.s. - Footgolf, pobočný spolek, IČO: 04916531 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
21. 9. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Jaroslav Novák, jako prezident pobočného spolku
21. 9. 2019
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Martin Peterka
7. 6. 2019
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Martin Peterka
17. 1. 2019
Zapsán skutečný majitel Ing. Martin Peterka, jako skutečný majitel
21. 3. 2016
21. 3. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Martin Peterka, jako prezident pobočného spolku
21. 3. 2016
Počet členů statutárního orgánu: 1
21. 3. 2016
Zapsán způsob jednání: Za pobočný spolek jedná ve všech věcech v rozsahu jeho právní osobnosti Prezident pobočného spolku. Právní osobnost spolku je dle stanov hlavního spolku, čl. 17 odst. 14 omezena tak, že pobočný spolek není oprávněn bez předchozího souhlasu hlavního spolku a) nabývat nemovitý majetek, b) uzavírat nájemní ani jiné smlouvy, podle kterých by vznikalo právo užívat nemovitý majetek, ať již bezplatně nebo úplatně na základě jakéhokoliv smluvního vztahu, který opravňuje k užívání cizího nemovitého majetku, c)nakládat (zcizovat, zatěžovat, dlouhodobě pronajímat atp.) s nemovitým majetkem. d)zcizovat movitý majetek, činící více než 10 % jeho majetku, za cenu nižší než obvyklou, bez předchozího souhlasu hlavního spolku. Pokud se cena obvyklá určit nedá nebo se dá určit jen s nadměrnými obtížemi, vychází se z pořizovací ceny a uplatněných odpisů. Podrobnosti stanovuje vnitřní předpis. e)poskytovat dary v hodnotě více než 10% svého majetku dalším subjektům bez předchozího souhlasu hlavního spolku.
21. 3. 2016
Vznik společnosti TENISOVÝ KLUB BOTANIKA Horní Bezděkov, z.s. - Footgolf, pobočný spolek

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaromír Soukup

Jaromír Soukup

moderátor, mediální magnát

-1873
-
+
Ivo Rittig

Ivo Rittig

podnikatel a lobbista

-1984
-
+
Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-2133
-
+
Jaroslav Beck

Jaroslav Beck

hudební skladatel, tvůrce Beat Saber

-543
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-18
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.